TAR 28.08.2015 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2015 żal ale co zrobic, ludzie cierpia a zabytki (bo to juz sa zabytki) niszczeja. gdzie sie nie obrocisz d..pa z tylu. te zdjecia to kosciol w stegnie, przepiekny, rewelacyjnie zachowany i odrestaurowany, wokol piekna zielen od kosciola aleja starych drzew prowadzi na cmentarz, no coz robi wrazenie estetyczne. duzy plus dla gospodarzy tego obiektu. na zulawach jest jeszcze troche domow podcieniowych w swoim archiwum mam chyba je wszystkie, niektore sa nawet dobrze zachowane Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.08.2015 06:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 Ale oni tam mieszkają od zawsze i od zawsze były zimy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 29.08.2015 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 dobrze napisane byly zimy, bo teraz raczej juz nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
EZS 29.08.2015 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2015 No tak. Ale zawsze sąsiedzi mieszkali podobnie. Wspólna bieda. A teraz obok ful wypas energooszczędny i nagle taki domek z lodem na szybach. Rzuca się w oczy. Nawiasem mówiąc pamiętam dom mojej babci- przedwojenny, murowany co prawda W wiadrze na wodę "w sieni" rano zwykle był lód. Po napaleniu w piecu się rozmrażał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 31.08.2015 07:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Ja miałam przyjemność ... wątpliwą jednakże ... poznać na własnej skórze też taką milusią chałupkę! Latem to pikuś, fajnie i chłodno ale gdy przyszło nam tam zimą byc kilka dni ... o mamuniu, 3 kołdry i jeszcze mi nad ranem zimno było! Nie chcę!!! A widoczki i owszem, piękne ... do obejrzenia Osia, nadal w szoku jesteś? Piekne zdjęcie, ale żeby tak w chwilach intymnych zdjęcia robić to już przegięcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 31.08.2015 12:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Eeeee tam... ileż można być WSZOKU Gościów miałach to i czasu nie było na nic innego niż rozhowory towarzyskie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 31.08.2015 17:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2015 Teeee, gospodynia! Masz już trochę chcieja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 01.09.2015 08:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 No jak mam mieć, przecież znowu upał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 01.09.2015 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2015 U nas tyż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.09.2015 14:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Ani upału, ani chcieja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 02.09.2015 15:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 http://zabawnekartki.pl/upload/bff15ad7836f7ac1bed7f8225da04c765100.png Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 02.09.2015 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Rano duchota od południa zimno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 02.09.2015 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Mój tryb oszczędzania energii ustawiony jest cały czas na maksa i ... chyba się przegrzał...? Muszę baterie wymienić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 02.09.2015 19:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2015 Wstydźcie się, leniwce. Mnie się też nie chce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.09.2015 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Tarcia jak tu zajrzysz to powiedz mi jakiego rowera tarasowego posiadasz... i czy chwalisz sobie??? Pogoda się spsuła na tyle, że nie da się kręcić na zewnątrz:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2015 16:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 mam HMS Premium m9239 http://www.asport.pl/p/32585,552/rower-elektromagnetyczny--programowany-m9239-premium-hms/ ma bardzo wygodne siodelko robie na nim codziennie od 40 min. do 1.5 godziny, zalezy ile mam czasu, ma kilka podstawowych programow jazdy, mozna zaprogramowac cos wlasnego, tylko jeszcze nie uporalam sie z programatorem, wlaczam raczej gotowe programy lub lece bez programu. instrukcja obslugi - niestety na minus za to ze sprzetu jestem zadowolona - jezdzi, przestawilam sobie do salonu i moge teraz tv ogladac i jechac jest dosc cichy. moj szef ostatnio sobie kupil jakiegos Yorka - modelu nie znam ale sobie mocno chwali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.09.2015 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Mi zależy głównie na cichości, to ma być sprzęt do tv:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 06.09.2015 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 moj mam teraz w saloonie i tv ogladam. ale nie wiem czy moj "poziom cichosci" jest akceptowalny dla Ciebie. u mnie gra tv, maz gada, psy szaleja wiesz jak jest. kiedy jade i ogladam musze troche podkrecic tv o jakies 1-2 pkt. noo jeszcze sporo zalezy od kanału, niektore stacje maja podwyzszona glosnosc szczegolnie na reklamach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 06.09.2015 19:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 Muszę się przejechać do tego na D... albo innego GoS... i popróbować. Najbardziej wkurzało mnie na orbitreku, że niewiele słyszałam, chyba, że ryczało! I też niby Yorczek - sprzedałam bez żalu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 06.09.2015 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Września 2015 U mnie w salonie nawet by się jedno koło takiego roweru nie zmieściło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts