DPS 20.09.2015 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Ja twarda... bywam.Jak żądam, powrotu do domu też! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 20.09.2015 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2015 Eeeee... taaam... mnie było zajebiaszczo przez 2 dni w gościach a teraz powidła śliwkowe się warzą.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.09.2015 04:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Mmm... już czuję ten zapach... będziesz robiła z cacałkiem??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.09.2015 04:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 U nas powidła już usmażone, także te z kakao. Pomidory dalej się suszą, bo kolejne dojrzewają jeszcze, no to suszymy i idą do słoików. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.09.2015 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Nie... sote... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.09.2015 10:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Osieńko... chociaż dwa słoiczki - spróbuj!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.09.2015 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 N 2 sroiczki to nie wim jakie proporcje dać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 21.09.2015 16:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 na łoko;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 21.09.2015 18:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 Osia - to NAPRAWDĘ bardzo smaczne jest.Próbowalim Arctisiowego, potem zrobilim sami - pychota! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 21.09.2015 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 mnie nie smakuja te z kakałem, raz sprobowalam i o jeden raz za duzo, to nie moj smak, wole tradycyjne smazone. ale mojej mamie smakuja i to bardzo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Moose 21.09.2015 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2015 I tak po ptokach... juz we słoikach siedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.09.2015 13:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Ja jurto rano na bazarek się wybieram, moooooooże kupię śliwki:rolleyes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 22.09.2015 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Ło mamuniu, Arctisia, dobrze z tym kaskiem Twój J. sie uparł!!! Ja aktualnie nigdy, absolutnie nigdy w życiu nie wsiadłabym ani na rower ani na konia bez kasku po tym, jak przy.... łbem w bandę spadając z Brazki!!! Nawet siniaka nie miałam, a kask miał rysę .... Powidła uwielbiam takie bez kakao .... A powiedzcie mi jak można zrobić mizerię na zimę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.09.2015 16:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2015 Mój się rozpękł, i nie był badziewiasty tylko firmowy!!! I też nie miałam siniaka... pod kaskiem bo reszta to szkoda badać Mizerii nie mam pojęcia... na pewno nie będzie miała takiego smaka jak ze świeżych, a te są przecież przez cały rok. Zakitraj lepiej w curry:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 23.09.2015 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2015 W curry owszem, fajne, ale wolę w musztardzie. Coś pomyślę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 24.09.2015 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 A ja te w musztardzie lubię tylko przez jakieś 3-4 miesiące, później jakoś za bardzo przejsznięte:D masz sprawdzony przepis na te musztardówki??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
TAR 24.09.2015 11:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2015 ja tam musztardowo-miodowe lubie caly rok im bardziej przejsniete tym lepsiejsze , sa super do salatek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
braza 25.09.2015 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2015 Arcti, mój przepis to .... natchnienie. Naprawdę! Ja robię mało słoiczków, tyle ile akurat mam ogórków i po prostu na smaka. Dodaję cebulę (często czerwoną), czosnek, gorczycę, jak mi w ręce wpadnie to i jałowiec (kilka ziarenek), liść no i organoleptycznie sprawdzam smak zaprawy bo i sól i cukier też na smaka.. Nie podam Ci konkretnie, bo nie wiem.Moje są bez miodu, u nas miód je właściwie tylko Szanowny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DPS 26.09.2015 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2015 Arctisia, a msz jeszcze świeże ogórki? Chyba kupowane jakieś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.09.2015 08:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2015 Osobistych to nie posiadywałam wcale, przecież wiesz, że za leniwa jestem na warzywka ale ostatnio na rynku widziałam takie śliczniusie, malusie ogóraski i mnie naszło... znaczy na myślenie mnie naszło. Na szczęście w porę wymyśliłam, że jak kupię to będę miała robotę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts
Dołącz do dyskusji
Możesz dodać zawartość już teraz a zarejestrować się później. Jeśli posiadasz już konto, zaloguj się aby dodać zawartość za jego pomocą.