Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Programowo w tym roku nie robię słoików poza tymi, które schodzą do gości i zaczyna ich brakować.

Pozostałych - nie drgnę, dopóki książę małżonek nie opróżni tych, które są! :p

Toluś... aleś rozmowna :rolleyes:

Depsinko ale przecież te smaczne to już wyjszły!!! No a poza tym to przecież śliweczki po mojemu robiłaś :lol:

Ja w tym roku mam wyjątkowego lenia słoikowego, znaczy truskawkófff dużo zrobiłam (2x40 kg!!!) i już nie ma po nich śladu!!!

Śliwek ciut bo nie znalazłam dobrych, sałatkę pani Lodzi dwie porcje coś kło 20 słoiczków 0,5 litra i finito. Nie kce mi się chociaż ogóry znów mrugały do mnie ze straganu:sick:

Grzybów bym nie zasłoikowała bo mi zwyczajnie było by szkoda. Najpierw bym DUUUUUUUŻO zeżarła, a ewentualną resztę bym zamroziła.

A całkiem poza tym to mam w domu dwóch zdechlaków, złego licho nie bierze chociaż cholera to może mnie trafić... z nimi:rolleyes:

a tak już całkiem, całkiem poza... to wełniaczki bałdzo płoszę

po więcej zapraszam na bloga :)

_XYH7js8V0VlLOvrtBjVtjaW9WlYnF4liZ4RYm2tO6Q=w984-h553-no

Zdrówka dla części męskiej ... Dla Ciebie wyrazy współczucia bo ponoć przeziębiony mężczyzna to mężczyzna walczący o życie i przy tym straszliwie upierdliwy ....

Cud - Miód - Ultramaryna wełniaczki!!!!! Te ich pyszczycha rozczulają mnie za każdym razem i wpływają kojąco na moje nerwy. Szklarz ma szanse na przetrwanie .... ;)