Dorfi 10.12.2009 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 My mamy białe okna. No i teraz nie możemy się zdecydować czy stolarkę wewnętrzną też białą zrobić, czy zrobić z ciemniejszego drewna, żeby była taka sama jak schody. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 10.12.2009 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 Ja trochę w temacie okiennym nie bardzo jestem, bo my drewniane okna mamy, ale w garażu mamy plastikowe złoty dąb i są ok, orzech jeśli trochę ciemniejszy to chyba bardziej nawet by mi pasował...Natomiast białe okna mi osobiście bardzo się podobają, ale chyba jednak też drewniane. Teraz w bloku mamy białe plastiki, mają może z 4-5 lat i są pięknie żółte od zewnętrznej strony i nijak tego nie mogę doczyścić Ale może teraz już lepsze produkują, albo my po prostu jakieś pechowe trafiliśmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 10.12.2009 23:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Grudnia 2009 My mamy białe okna. No i teraz nie możemy się zdecydować czy stolarkę wewnętrzną też białą zrobić, czy zrobić z ciemniejszego drewna, żeby była taka sama jak schody. A może schody zrób biało -brązowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.12.2009 08:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 jessi ja też cały czas myślałam o kolorze "dąb bagienny" - piękny kolor i idealnie pasowałby mi do dachu,ale ciężko o taki kolor u stolarzy co do drzwi wejściowych.Orientowałaś się już w tym temacie? no własnie jeszcze nie ,a tym bardziej ze my chcemy miec robione drzwi na zamówienie i boje sie ze pózniej takiego koloru ich nie bede miec Nasi sąsiedzi robili u stolarza parapety. Okna mają "dąb bagienny" i parapety, drewniane, dębowe w identycznym kolorze jak okna. Więc jeśli na parapety dało się drewno zabarwić na dobry kolor, to pewnie na drzwi też się da. Mam teraz ten kolor i jest super, tylko w środku trochę ciężki, trzeba meble wenge dorzucić bo widać tylko okna . Aaaa.... i raczej nie do jasnych elewacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.12.2009 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 jessi ja też cały czas myślałam o kolorze "dąb bagienny" - piękny kolor i idealnie pasowałby mi do dachu,ale ciężko o taki kolor u stolarzy co do drzwi wejściowych.Orientowałaś się już w tym temacie? no własnie jeszcze nie ,a tym bardziej ze my chcemy miec robione drzwi na zamówienie i boje sie ze pózniej takiego koloru ich nie bede miec Nasi sąsiedzi robili u stolarza parapety. Okna mają "dąb bagienny" i parapety, drewniane, dębowe w identycznym kolorze jak okna. Więc jeśli na parapety dało się drewno zabarwić na dobry kolor, to pewnie na drzwi też się da. Mam teraz ten kolor i jest super, tylko w środku trochę ciężki, trzeba meble wenge dorzucić bo widać tylko okna . Aaaa.... i raczej nie do jasnych elewacji... no włąsnie i dlatego sie cały czas waham które wybrac juz sama nie wiem hej nie wkurzają was te reklamy ja juz mam ich dośc co chwila wyskakują i sa wnerwiające brrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.12.2009 08:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Właśnie miałam napisać, że mnie cholernie wkurza ta baba z allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.12.2009 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Właśnie miałam napisać, że mnie cholernie wkurza ta baba z allegro jaka baba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.12.2009 08:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Arctica w Twoim dzienniku można znaleźć wszystko wiec jeśli jest temat z oknami to jak myślicie, bo my chcemy kolor z zewnątrz i kolor w środku, więc jak tak powiedziałam to u dwóch potencjalnych sprzedawców powiedzieli mi to samo " ale jak pani weźmie kolor od środka to może nie pasować do mebli" wow co to ma znaczyć a jak ludzie maja drewniane okna???? wiec sama nie wiem jak to z tym jest..... Bo jak budowa, to i tematy podopne do przewalenia Dziwni ci sprzedawcy u Was, przecież to dodatkowa kaska dla nich... Powiem tak, teraz mam mieszane okna... w salonie i kuchni obustronny kolor, a w sypialniach w środku białe. To wszystko zależy od wizji wykończenia wnętrz, bo jak jakieś neutralne, jasne ściany, to lepiej jak białe, bo nie rzucają się w oczy, nie gryzą z meblami... A mycie białych od środka nie jest jakoś szczególnie uciążliwe, bo to przeważnie z zewnątrz się brudzą. Jedyną wadą jest to, że jak sobie uchylisz okna, to wyłazi to białe i z zewnątrz niefajnie wygląda. Ale np. mamy ciemną sypialnię, ciemnobrązowa tapeta, i znowu białe okno daje po oczach... ale to trzeba by wymieniać okna wraz z wystrojem wnętrz... nonsens Jakbym teraz zamawiała okna w okleinie, to bogatsza o własne doświadczenia wzięła bym obustronną... Pomogłam czy zamotałam ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.12.2009 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Właśnie miałam napisać, że mnie cholernie wkurza ta baba z allegro jaka baba Ta co przy każdym nowym oknie wyłazi prawie na całe okno... taka na fotelu bujanym chyba, przy kominku... reklama przypominająca o prezentach ... i allegro Chyba znielubię ten portal... przez nią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.12.2009 08:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 My mamy białe okna. No i teraz nie możemy się zdecydować czy stolarkę wewnętrzną też białą zrobić, czy zrobić z ciemniejszego drewna, żeby była taka sama jak schody. Powiedz Dorfi... brałaś pod uwage inny kolor okien? Drzwi wewnętrzne białe już przerabiałam, niefajne som , trzeba wciąż na szmacie latać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.12.2009 08:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 mi nie wyskakiwała do tej pory właśnie wskoczyła chyba ułyszała, że u mnie jej nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.12.2009 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Bryyyyyyyy widze ze wy dzis poruszacie teamt baby allegrowej ja to wczoraj opisywałam i stwierdzam ze wejde na FM po swietach jak jej już nie będzie bo mnie szlak trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.12.2009 08:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Ja trochę w temacie okiennym nie bardzo jestem, bo my drewniane okna mamy, ale w garażu mamy plastikowe złoty dąb i są ok, orzech jeśli trochę ciemniejszy to chyba bardziej nawet by mi pasował...Natomiast białe okna mi osobiście bardzo się podobają, ale chyba jednak też drewniane. Teraz w bloku mamy białe plastiki, mają może z 4-5 lat i są pięknie żółte od zewnętrznej strony i nijak tego nie mogę doczyścić Ale może teraz już lepsze produkują, albo my po prostu jakieś pechowe trafiliśmy Spróbuj cif-em i szczoteczką do paznokci... ja tak się bawiłam w poprzednim domku... Fajna zabawa musiała być, skoro ponownie rozpatruję białe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.12.2009 08:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 mi nie wyskakiwała do tej pory właśnie wskoczyła chyba ułyszała, że u mnie jej nie było a to zaraza jedna, nooo... lepsza niż grypa, bo szybsza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.12.2009 09:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Bryyyyyyyy widze ze wy dzis poruszacie teamt baby allegrowej ja to wczoraj opisywałam i stwierdzam ze wejde na FM po swietach jak jej już nie będzie bo mnie szlak trafia Mnie tam chyba nie da się stąd wygonić . Jak wchodzę na nową stronkę to od razu czekam kursorkiem na miejscu jej zamykania... i klik i jej ni ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.12.2009 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Bryyyyyyyy widze ze wy dzis poruszacie teamt baby allegrowej ja to wczoraj opisywałam i stwierdzam ze wejde na FM po swietach jak jej już nie będzie bo mnie szlak trafia Mnie tam chyba nie da się stąd wygonić . Jak wchodzę na nową stronkę to od razu czekam kursorkiem na miejscu jej zamykania... i klik i jej ni ma ja wczoraj wieczorem to widziałam ja ok 20 razy i poszłąm zła spać ale właśnie odkryła że można pisać i nie zamykać reklamy i chyba też nie dam sie wygonic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.12.2009 09:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 To ja już dzisiaj widziałam ją więcej razy... dosłownie przy każdym nowym oknie wyskakuje , ale co tam... nie taka baba straszna jak ją malują... jeden mały klik i papa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 11.12.2009 09:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 To ja już dzisiaj widziałam ją więcej razy... dosłownie przy każdym nowym oknie wyskakuje , ale co tam... nie taka baba straszna jak ją malują... jeden mały klik i papa ona dzis się częściej pokazuje z raci weekendu....ale ile można klikać ide na kawę bo mnie szlak trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.12.2009 09:26 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 To już weekend? Nieeee.... dopiero piątek... po południu się zacznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 11.12.2009 09:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Grudnia 2009 Bryyyyyyyy widze ze wy dzis poruszacie teamt baby allegrowej ja to wczoraj opisywałam i stwierdzam ze wejde na FM po swietach jak jej już nie będzie bo mnie szlak trafia mnie tez juz szlak trafia brrrrrrrrrr normalnie nie mozna wejść na stronkę bo zaraz ta głupa reklama wyskakuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts