Beauty 27.12.2009 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 No to kochana masz sypialnię z głowy.Gratuluję zakupu Łoże wygląda imponująco ,jakie ma wymiary? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.12.2009 19:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Arctica, piekne te obrazy haftujesz, szydelkowe tez cudne.Wieszasz je na scianach albo masz zamiar? A ja sie pochwale: http://dorbie.fotosik.pl/albumy/473177-4.html z tym, ze obrazy krzyzykowe sa produkcji mojej babci, ale mam caly dom nimi obwieszony, z czego jestem dumna A reszta robotek moja Miło Cię gościć Dzięki za pochwały, w tym moim albumie to trochę chaos zapanował , najpierw fotosik mi wyciął numer z czasową niedostępnością zdjęć, jedną nogą przeniosłam się do onetu, ale teraz to trochę tu trochę tam... i zawsze jakoś mało czasu na porządki . Ty jak widzę też dłubiesz na szydełku... uwielbiam szydełko... tylko znowu doba za krótka , a właśnie tworzę dwa duuuuuże xxx, miałam plan żeby skończyć przed sezonem budowlanym, ale czarno to widzę . Moje obrazy krzyżykowe już wiszą na ścianach, a w przyszłym domku też mają już przewidzianą ścianę w salonie. Łap za igłę, babcia podpowie i zobaczysz, że to wcale nie takie trudne... a satysfakcja gwarantowana Super to łóżko z szafą, rewelka! Gratuluje zakupu Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 27.12.2009 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 No to kochana masz sypialnię z głowy.Gratuluję zakupu Łoże wygląda imponująco ,jakie ma wymiary? Dzięki Beatko, do sypialni jeszcze planuję toaletkę lub komódkę, w zależności od tego co znajdę pasujące... i stylowo i ...cenowo . Łoże (no faktycznie "łóżko" to za skąpa nazwa ) 200x200, tak że nie ma różnicy wzdłuż czy w poprzek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dorbie 27.12.2009 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 Kiedys tez wyszywalam krzyzykami, u moich rodzicow wisza dwa obrazki w okraglych ramkach, teraz mnie bardziej kreci szydelko, bo robie to dopiero od kilku lat a od podstawowki robilam na drutach, teraz to odeszlo do lamusa, dzieci nie bardzo chca nosic swetry Arctica, piekne te obrazy haftujesz, szydelkowe tez cudne.Wieszasz je na scianach albo masz zamiar? A ja sie pochwale: http://dorbie.fotosik.pl/albumy/473177-4.html z tym, ze obrazy krzyzykowe sa produkcji mojej babci, ale mam caly dom nimi obwieszony, z czego jestem dumna A reszta robotek moja Miło Cię gościć Dzięki za pochwały, w tym moim albumie to trochę chaos zapanował , najpierw fotosik mi wyciął numer z czasową niedostępnością zdjęć, jedną nogą przeniosłam się do onetu, ale teraz to trochę tu trochę tam... i zawsze jakoś mało czasu na porządki . Ty jak widzę też dłubiesz na szydełku... uwielbiam szydełko... tylko znowu doba za krótka , a właśnie tworzę dwa duuuuuże xxx, miałam plan żeby skończyć przed sezonem budowlanym, ale czarno to widzę . Moje obrazy krzyżykowe już wiszą na ścianach, a w przyszłym domku też mają już przewidzianą ścianę w salonie. Łap za igłę, babcia podpowie i zobaczysz, że to wcale nie takie trudne... a satysfakcja gwarantowana Super to łóżko z szafą, rewelka! Gratuluje zakupu Dzięki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 27.12.2009 21:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2009 aaa..... no to już teraz wszystko rozumiem no tak musiałaś kupić to łóżko , jakbyś mogła się oprzeć?, a rozdzielać łóżko z szafa hm....... toż to grzech powodzenia w szukaniu toaletki lub komódki , no i szafy pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 28.12.2009 00:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 I wszystko jasne! Ja się wystraszyłam a tu same dobre wiadomości! Nie dość że szafa jest to dołączyło piękne łóżko! Garatulacje super zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magpie101 28.12.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Piekna szafe wygralas!Co do kuchni to szuflady zrobilabym blizej pieca, masz duzo drobnych szuflad, a w nich nie zmiescisz torebek typu kisiel, budyn itp. na stojaco, bo beda haczyc przy otwieraniu.Po lewej stronie pod witryna podwojna fajnie by wygladaly szerokie szuflady, no i pomysl nad zmywarka.Ja po swietach kocham moja zmywarke, chodzila dwa razy dziennie przy gosciach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.12.2009 14:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Hej! Właściwie to temat kuchni cały czas wałkuję... jakoś nie mogę się zdecydować na konkretne ustawienie... wiem, że płyta na środku, zlew po prawo... i tyle co wiem Nie wiem czy robić te witrynki przeszklaone, bo trochę gryzą mi się z tym po drugiej stronie, a tam jest ociekacz i musi być zakryta... może wszystkie zrobić z pełnymi frontami W małych sufladkach budyń i kisiel zmieści się "na boczku" . Teraz mam dużo dużych szuflad i ... dużo bałaganu w nich , wiem niby są organizery ale ja bałaganiara jestem i myślę, że w małych jak wszystko będzie miało swoje miejsce to łatwiej się ogarnie . A blisko piekarnika/płyty zaplanowałam zwykłe szafki a nie szuflady bo pomyślałam o garach i talerzach. Jakoś bardziej mi to wydaje się potrzebne pod ręką . Zmywarkę, już pisałam mam samobieżną, z operatorem odkurzacza w jednej osobie , tak tak... mam kochanego męża Tak, że jestem otwarta na wszelkie kuchenne sugestie, tylko nie wiem czemu się tak uparłam na to "stanowisko piecowe" , przecież to takie... nieporęczne . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.12.2009 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Noooooooo kochana, na takim łóżku to..........wyśpisz się za wszystkie czasy a i szafa - miodzio!!!! godna ziemianki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.12.2009 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Eeeee tam, Małgoś, do ziemianki siem nie mieści A tak serio, to trzeci dom mebluję i nigdy nie miałam takiego sentymentu do mebli jak do tych... jednak "z duszą" muszom być . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.12.2009 15:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Oj są z duszą, oj są !!!!! Takie ......... pasujące do twojego doooooomu!!!! Faktycznie do ziemianki ni hu, hu nie wejdą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.12.2009 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Eeeee tam, Małgoś, do ziemianki siem nie mieści A tak serio, to trzeci dom mebluję i nigdy nie miałam takiego sentymentu do mebli jak do tych... jednak "z duszą" muszom być . to ty fachman w urządzaniu domów jesteś dobrze wiedzieć !!! jakby co to pomożesz ???? Bo ja tam dopiero pierwszy dom, ale chyba z trzecie mieszkanie !!!! tyle tylko, że dom to inne gabaryty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.12.2009 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A ja dopiero dzisiaj dojrzałam szafę i łoże.... Miałam sporą przerwę forumową Jak dobrze tutaj wrócić... Czyli gratulować z okazji tak wpsaniałych nabytków A tak dla ciekawości, to szafa w jakim rozmiarze? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.12.2009 15:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 A już Ci że gratulować , moje dwa ulubione meble (więcej nie ma ) Szafa 390 x 235 Do nadrabiania dużych zaległości nie masz, bo forum jakieś niemrawe było przez święta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.12.2009 15:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Eeeee tam, Małgoś, do ziemianki siem nie mieści A tak serio, to trzeci dom mebluję i nigdy nie miałam takiego sentymentu do mebli jak do tych... jednak "z duszą" muszom być . to ty fachman w urządzaniu domów jesteś dobrze wiedzieć !!! jakby co to pomożesz ???? Bo ja tam dopiero pierwszy dom, ale chyba z trzecie mieszkanie !!!! tyle tylko, że dom to inne gabaryty Ciekawa jestem co mi wyjdzie z tego urządzania, nowoczesne i ... w miare nowoczesne przerabiałam, ale teraz....nazwijmy to "inne klimaty" Najchętniej to bym wszystkie meble ze staroci kupiła, a że wybieram tylko te przyjazne dla portfela to może być niezły misz-masz. Z założenia nowa będzie tylko kuchnia, ale... pożyjom uwidzim Noooo.... i jeszcze muzeum można z chałupy zrobić , i weź tu chopie i bądź mądry . Oczywiście, że jakby co to ...................podpowiem, a właściwie to się "wypowiem" bo to Tobie ma się przecież podobać , a jak masz wprawę w mieszkaniach to wiesz co lubicie. A dom to tylko się tak wydaje kobylasty, nie licząc góry to pewnie powierzchnia zbliżona Twojego . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 28.12.2009 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Szafa 390 Ten wymiar imponujący ale pewnie i tak wszystkiego w niej nie pomieścisz - znając życie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 28.12.2009 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Arctica piękny duet Super będą mebelki pasować do Waszego domku No i wymiary imponujące aaa no i ja tez chcę mieć "stanowisko piecowe" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 28.12.2009 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Arctica - wowwwwwwwwwwwwwww.... Ale szafa.... ale łoże Ładne... Szafa pojemna A oprócz tego kabina parowa? Co do kabiny faktycznie masz rację -różne opinie, ale za pół roku napiszesz nam jak tam owa kabina A ja też łaziłam po psychologu itp. bo myslałam, że WY tam przy stołach itp. Ale wątek załozyłam! Poza tym lubię wszędzie się szwendać po FM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.12.2009 19:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Szafa 390 Ten wymiar imponujący ale pewnie i tak wszystkiego w niej nie pomieścisz - znając życie Toż to przecie nie będzie jedyna szafa w domu , moje powiedzmy "codzienne" łaszki powinny się zmieścić , a zimowe latem i letnie zimą to gdzieś się zachomikuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.12.2009 19:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Arctica piękny duet Super będą mebelki pasować do Waszego domku No i wymiary imponujące aaa no i ja tez chcę mieć "stanowisko piecowe" Dzięki... wymiary owszem... to przez tą wielkość nie mogłam się oprzeć łóżkowi. Większość starych wyrek jest na materac 140, więc za długo się nie zastanawiałam . Czy mi się wydaje, czy ja nic nie wiem o tym, że Ty też chcesz Im częściej się pukam w głowę nad durnotą tego rozwiązania, tym bardziej mi się go chce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts