Arctica 28.12.2009 19:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Arctica - wowwwwwwwwwwwwwww.... Ale szafa.... ale łoże Ładne... Szafa pojemna A oprócz tego kabina parowa? Co do kabiny faktycznie masz rację -różne opinie, ale za pół roku napiszesz nam jak tam owa kabina A ja też łaziłam po psychologu itp. bo myslałam, że WY tam przy stołach itp. Ale wątek załozyłam! Poza tym lubię wszędzie się szwendać po FM Miśka... zonk! Kabinę testuję od dwóch lat, w zasadzie nie mam zastrzeżeń do jakości ino wymogi mi się zmieniły i czasem polegnąć mi się marzy w saunie A mebelki..... wiadomo gusta i guściki, o których sią nie dyskutuje, ale moje kochane som, mi się podobają , a że trochę przerośnięte . Byłam w Twoim psychologu... powspominałam... może nie święta, ale dziadka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.12.2009 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Arctica !!!!!!!!! zobaczyłam własnie Twoje łoże !!!!!!!!! ja pier........................ jak we dworze kiedyś państwo spało na takich!!!!!!!! no jestem pod wrażeniem!!!!!!!! czy moge zapytać ile zapłaciłas za te BOSKIE łoże i za szafe???????? [/b] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.12.2009 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Kaluś, odpisałam Ci na priv, nie lubię mówić (pisać) o pieniążkach No i cieszę się, że Ci się podoba , bo BOSKIE i pier................. to chyba podoba, nieeee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.12.2009 20:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Kaluś, odpisałam Ci na priv, nie lubię mówić (pisać) o pieniążkach No i cieszę się, że Ci się podoba , bo BOSKIE i pier................. to chyba podoba, nieeee BARDZO mi sie podoba!!!!!!!!!!!!!!!! poprostu szczęka mi opadła na widok tego cuda i nic innego nie byłam w stanie powiedzieć ..... ja buduje dom z bali i do mnie by taki komplecik nie pasował, ale to nie znaczy, że mi sie TAKIE cuda nie podobają!!! jest poprostu BOSKI !!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.12.2009 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 aaaaaaaa i zapraszam wszystkich tutaj:http://forum.muratordom.pl/kulig-forumowiczow-w-istebnej-w-styczniu,t171230.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.12.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Niestety Kaluś, chłop po przjściach... z łękotką , nie będziem sie integrować zimowo , poczekamy na czerwiec Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 28.12.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Niestety Kaluś, chłop po przjściach... z łękotką , nie będziem sie integrować zimowo , poczekamy na czerwiec szokoda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.12.2009 20:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Przecież czerwiec już za chwileczkę A tak swoją drogą, co za ironia losu. W święta bardziej Wielkamoc była niż Boże Narodzenie, a dzisiaj ło http://foto3.m.onet.pl/_m/67a3670cc93c26fb97ff819487283e03,10,19,0.jpg i jeszcze dopadało, jutro poszaleję z aparacikiem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 28.12.2009 20:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Czy mi się wydaje, czy ja nic nie wiem o tym, że Ty też chcesz Im częściej się pukam w głowę nad durnotą tego rozwiązania, tym bardziej mi się go chce nie kochana, nie wydaje Ci się.. ja też do tej pory o tym nie wiedziałam, że chcę, wszystko przez Ciebie i to już którys raz tak a czemu to beznadziejne rozwiązanie Twoim zdaniem? Piękna zima tam u Ciebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.12.2009 20:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Umrę z ciekawości... co jeszcze przeze mnie A że beznadziejne rozwiązanie... mega niepraktyczne, zawsze miejsce przy kuchni się przydaje, garnek odstawić czy coś, wody do gara dolać to od zlewu trzeba ścianę omijać... Zazwyczaj kroi mi się w czarna wizja panierowania kotletów... mąka-jajko-bułka-..........................ściana bo jak na patelnię trafić jak właśnie ziemniaki kipią Bardzo sie cieszę, że coś przeze mnie może się stać, obyś mnie tylko nie przeklinała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.12.2009 21:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 - 20 było??? było!!! a mi tam kfiotki kwitną!!!! http://foto1.m.onet.pl/_m/8d8aaa36b5efd167bf09951e68665c91,10,19,0.jpg http://foto2.m.onet.pl/_m/93d26477a79d39bb5a4e27d2eeb9cc6e,10,19,0.jpg zdjęcia robione dzisiaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.12.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Nie wygłupiaj się, naprawdę te kfiatki kwitną ?????? To jakaś sybiracka odmiana ????????? do księgi Guinnessa się nadają. Podaj i zgarnij kasę .......!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.12.2009 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Zajrzyj do dziennika Kasiorki , ostatni wpis - W stylu retro - tam dopiero jest kuchnia !!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 28.12.2009 21:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 Nie wygłupiaj się, naprawdę te kfiatki kwitną ?????? To jakaś sybiracka odmiana ????????? do księgi Guinnessa się nadają. Podaj i zgarnij kasę .......!!!!! Kwitną , wczoraj jak jeszcze nie było śniegu się z nich naśmiewałam, a dziś jeszcze na dodatek śnieg przywalił. Tylko te dwa odgrzebałam, bo jest ich tyle, że i wianek by można upleść Zajrzyj do dziennika Kasiorki , ostatni wpis - W stylu retro - tam dopiero jest kuchnia !!!!!!!!!! Byłam, widziałam.... inne wnętrza, tam super, a dla mnie za....pałacowo. Nie czuła bym się dobrze w takiej kuchni... i jakoś nie widzę tam zapachu bigosu......i schabowych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 28.12.2009 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 tam bigos będzie pachniał krewetkami...... Ja chciałam ci pokazać, ale i u mnie taka kuchnia nie miałaby racji bytu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 28.12.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2009 ale łoże pozostaje mi tylko "pozazdraszczać" SUPER ZAKUP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.12.2009 11:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Arctica no muszę to napisac,będzie na czym pobrykac komplecik bardzo ładny,mnie się podoba Jeśli sprzedający sprawdzony to może podeślesz mi jego nick z allegro-ma tam jeszcze cos drzewnego? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.12.2009 11:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 tam bigos będzie pachniał krewetkami...... Ja chciałam ci pokazać, ale i u mnie taka kuchnia nie miałaby racji bytu. Dle mnie jest to kuchnia do patrzenia, nawet powzdycham pewnie do niej nie raz. Piękna.... ale na tym koniec , nie pasujemy do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.12.2009 12:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 ale łoże pozostaje mi tylko "pozazdraszczać" SUPER ZAKUP !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! zazdraszczaj do woli , cieszę się, że Ci się podoba też lubisz przecież polowania na aukcjach , ta adrenalina Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.12.2009 12:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Arctica no muszę to napisac,będzie na czym pobrykac komplecik bardzo ładny,mnie się podoba Jeśli sprzedający sprawdzony to może podeślesz mi jego nick z allegro-ma tam jeszcze cos drzewnego? Brykać można.... w zdłuż i w poprzek Sprzedającego nie polecę, sprzedał dopiero 4 rzeczy a w dodatku allegro zawiesiło mu konto. Szafa tak mnie zauroczyła, że zapomniałam go sprawdzić , ale już odpokutowałam, całą wigilię w samochodzie spędziałam . Miałam wątpliwości i jedynym wyjściem był odbiór osobisty. Ale jak pisałam nie ma tego złego coby na dobre nie wyszło.... mam wyrko . Danusiu, drzewniamych gratów cała masa, ja wybieram te w rozsądnych cenach, ale jak chcesz zaszaleć to uwierz jest z czym . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts