monia i marek 29.12.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Wielkie łóżko sobie kupiłaś Dawniej we dworach, im bogatszy gospodarz, tym starał się mieć większe łóżko. Na takie posłanie składało się mnóstwo puchowych pierzyn oraz poduszek, które miały sięgać jak najwyżej; wszystko to było przykryte kolorowym kilimkiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 29.12.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Monia,aż mi się tak cieplej zrobiło Pamietam pierzynkę babciną,prawie mnie nie było widac ............piękne wspomnienie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 29.12.2009 19:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Ciekawe tylko, czy ich po takim mientkim spaniu nie bolał kręgosłup . Na szczęście moje łóżko wyposażone jest w fajny stelaż, w końcu będzie mi się wygodnie czytało w wyrku . No i nad kinkiecikiem muszę pomyśleć, bo teraz nie mam i niefajnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 29.12.2009 19:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 Nie było miękko!!!! Na stelażach leżały materace wypchane słomą, a one do miękkich nie należały, raczej do niewygodnych - szczególnie jak nie były równo wypełnione. Ale pierzyny, faktycznie, były ogromiaste Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 29.12.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 wow jakie kwiatki hm...... wiosna idzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 29.12.2009 23:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2009 wpadłam sie przywitac..........i dobranoc powiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.12.2009 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 wow jakie kwiatki hm...... wiosna idzie? Jasne, że idzie.... jeszcze jedna fala mrozów i..... ..... Zresztą Monia obiecała.... już tylko 7 tygodni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.12.2009 10:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 wpadłam sie przywitac..........i dobranoc powiedzieć Kaluś... ło tej porze to ja już drugi boczek obsypiam , śpioch jestem bo rano też przed 10 ciężko mi się wstaje .... ale po 12 godzinach sama się budzę , i nie płaczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.12.2009 10:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Powiedzcie mi ile płaciliście za podłogówkę? Jak to się rozlicza ? za m2, za sekcje? z materiałem? czy lepiej samemu materiał? Próbowałam dopasować kaloryfery ale ni cholery mi nie pasują, i wymyśliłam, że na dole zrobimy podłogówkę. Tylko kaloryferki sami byśmy dali radę, ale podłogówki nigdy nie byliśmy świadkami jak to się robi itd... noooo nie znamy się i nie chcemy spartolić . Musimy się podeprzeć obcą siłą roboczą Podpowiedzcie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 30.12.2009 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Czeeeeeść !My za podłogówkę płaciliśmy 80złociszy za metr2-materiał+robocizna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 30.12.2009 14:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 szczęśliwego Nowego Roku http://img441.imageshack.us/img441/995/zyczenia4.jpg przeprowadzki do nowego domku , oraz wszystkiego co najlepsze życzy Ania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwona Sudol 30.12.2009 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 http://gfx.efotek.pl/images/o7rzjih591bzhjyj2ys.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 30.12.2009 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO W NOWYM ROKU !!!! http://www.e-gify.strefa.pl/gify/okazjonalne/sylwester/sylwester2.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.12.2009 18:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 WitankoArctica czym będziesz grzac domek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.12.2009 19:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Dziękuję wszystkim serdecznie za życzenia nadchodzący rok faktycznie mocno życzeniowy będzie A wszystkim tu zaglądającym... wytrwałości w dążeniu do celu http://foto1.m.onet.pl/_m/71cb00eea34bfdc18757872a1b044f8d,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.12.2009 19:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witanko Arctica czym będziesz grzac domek? czym się da . Mamy zamiar kupić kociołek na drewno i węgiel... myśleliśmy o ekogroszku i piecu z podajnikiem, ale chyba się nie zdecydujemy . Cały czas jesteśmy w domu więc podkładanie do pieca nie będzie problemem, a drzewa mamy mnóstwo i jeszcze wierzbę energetyczną planujemy posadzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.12.2009 19:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Czeeeeeść !My za podłogówkę płaciliśmy 80złociszy za metr2-materiał+robocizna Hej! dzięki za info... przewaliłam całą podłogówkę w "listach płac" i ceny są tak zróżnicowane , chociaż zauważyłam spadek w ostatnim czasie . Zarzuciłam sieci u kilku hydraulików... pożyjom uwidzim , może nie zedrą skóry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 30.12.2009 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Witanko Arctica czym będziesz grzac domek? czym się da . Mamy zamiar kupić kociołek na drewno i węgiel... myśleliśmy o ekogroszku i piecu z podajnikiem, ale chyba się nie zdecydujemy . Cały czas jesteśmy w domu więc podkładanie do pieca nie będzie problemem, a drzewa mamy mnóstwo i jeszcze wierzbę energetyczną planujemy posadzić. to wszystko tłumaczy ale z drugiej strony fajnie jest nie zagladac do kotłowni przez kilka dni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 30.12.2009 19:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 Pewnie mi sie dostanie po uszach , ale to hobby mojego męża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 30.12.2009 20:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2009 W Nowym Roku, tuż po balu, Oprócz szczęścia, zdrowia, szmalu, Proś niebiosa by Ci dały Dużo seksu i gorzały. Do Siego Roku życzy kala Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts