monia i marek 03.01.2010 19:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 tyle,że malutkie zdjęcie http://www.muratordom.pl/zdjecia/kominkowe_trendy.jpg http://www.muratordom.pl/ Zobaczcie!!!!!! Danusia znalazła prawie mój wkład, obudowany bieloną cegłą Coraz bardziej jestem na TAK!!! Tylko u mnie ten kominek będzie w rogu i cały narożnik będzie zabudowany na prosto cegłą, a wkład zlicowany ze ścianą to właśnie jest ten drugi - Kornak 6 Arctico, jeden i drugi jest piękny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.01.2010 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Noooo... mi właściwie na początku podobał się ten... dopiero później wyszperałam 12 Tutaj widać, że fajnie z tą cegłą będzie wyglądał... jeszcze tylko nad chłopem muszę popracować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.01.2010 20:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Widziałam je dzisiaj w LM - są faktycznie dostepne i to taniej niż na stronie producenta Ale jakie one wielkie w naturze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.01.2010 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Nooo... niebawem będę po ramki to pójdę powzdychać i pomacać A cenę to wczaraj zauważyłam na swoim zdjęciu, że taniej niż u producenta , damping Właśnie ta wielkość zadecydowała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.01.2010 20:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 robi wrażenie jeszcze większe niż na fotkach podoba mi się zarówno K12, jak i K6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 03.01.2010 20:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Bardzo fajnie prezentuje się ten wkład z bieloną cegłą, myślę że będzie się super prezentować w twoim domu. W ogóle lubię cegłę we wnętrzach, niestety mój mąż nie i tylko udało się przemycić przy kozie i to taką gładką, klinkierową, ręcznie formowana nie przeszła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.01.2010 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Arctico, właśnie ta wielkość wkładu powoduje, że kominek będzie bardziej nawi,ązywał do owartych, dużych palenisk niż tradycyjne wkłady Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 03.01.2010 21:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Aniu... uważam, że za dużo cegły jest przytłaczające, dlatego chcę ją pomalować... właściwie piszę cały czas bielona ... ona będzie raczej krem, ecru... tylko jak to napisać, kremowana, czy ecrowana No i chcę jeszcze gdzieś zaakcentować coś cegłą... tylko jeszcze nie wiem co ... pasek pod TV ... może Moniu... jak pisałam... kominek im większy tym lepszy.... dla mnie , a jak nie może być otwarty, to trzeba znaleźć jakiś wspólny mianownik pomiędzy najedzonym wilkiem i owcą całą . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 03.01.2010 21:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2010 Szukałam kominków z cegły, ale nic ciekawego nie było poza tym:http://www.fototube.pl/pictures/koeminek_cegla.jpg http://www.fototube.pl/pictures/2700glwoebudoewie.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2010 12:28 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dzięki Moniu... i polecam się na przyszłość Ten pierwszy.... ach... otwarty... chociaż jak tak patrzę, to te "nasze" wkłady to tylko uroku dodadzą A ten drugi ma właśnie norweski wkład , rozumiem, że to nie taki rzucił Cie na kolana . A w obudowie... nawet przełknęła bym to drewno, ale kamieniom zdecydowane NIE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2010 12:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Słuchajcie kobitki.... byłam u fryzjera i.... po raz pierwszy od hmmm... chyba 8 lat mam krótkie włosy Uchlastałam ponad 30 cm, i........10 lat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 04.01.2010 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 To może jakieś before-after nam tu zapodasz, żeby zobrazować te...10 lat Gratuluję odwagi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 04.01.2010 13:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Słuchajcie kobitki.... byłam u fryzjera i.... po raz pierwszy od hmmm... chyba 8 lat mam krótkie włosy Uchlastałam ponad 30 cm, i........10 lat Ja poprosze o foto!!!!!!!!!!!!!!! koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A i tak na ZAŚ -nie ma zmiłuj się wklejaj fotoska na NK:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 04.01.2010 15:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 paskudne te kamienie, to prawda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 04.01.2010 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Uchlastałam ponad 30 cm, i........10 lat czekam na zdjęcie ja lubię jak mi loto po łopatkach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 04.01.2010 17:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Dziewczynki.... zdjęcie before to na NK, after też może niebawem wkleję, ale tutaj... za dużo ludzi miało później niefajne sytuacje... nie będę face pokazywać... spotkamy się w czerwcu, to zobaczycie , bo chyba na trochę zostanę w tym imiczu Danuś... mi lotoło za długo... a i chłop szczęśliwy, bo ma nową, tfu... inną żonę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 04.01.2010 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Naprawdę jakies niefajne sytuacje można mieć za swoją gębę na FM? A krótkie wlosy ujmują lat rzeczywiście (na to liczę ciachając je co 3 tygodnie ) Kominek z kamieniami to ma chyba tak udawać, że one sie wbiły z lawiną jakąś, co? Ale cegła ma w sobie to "coś". Zwłaszcza ecrowana. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zuznka 04.01.2010 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 ja dwa miesiące temu skróciłam włosy 30 cm czy ktoś był lepszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 04.01.2010 22:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Stycznia 2010 Ten wkład kominkowy jest rewelacyjny, bardzo mi się podoba! A że dopiero teraz odrobiłam zaległości, to powiem Ci, że szafa i łóżko też mi się bardzo podobają. Może kiedyś kolejny domek też zrobimy w stylu dworku to będę mogła poszaleć z takimi mebelkami , bo przy gabarytach naszego domku to bym se mogła chyba co najwyżej w ogrodzie taką szafę ulokować... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 05.01.2010 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2010 a i chłop szczęśliwy, bo ma nową, tfu... inną żonę ja troszkę "obciachałam",bo mężuś w łożu wiecznie przyduszał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts