Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

tyle,że malutkie zdjęcie

http://www.muratordom.pl/zdjecia/kominkowe_trendy.jpg

http://www.muratordom.pl/

Zobaczcie!!!!!! Danusia znalazła prawie mój wkład, obudowany bieloną cegłą :D

Coraz bardziej jestem na TAK!!! :D

Tylko u mnie ten kominek będzie w rogu i cały narożnik będzie zabudowany na prosto cegłą, a wkład zlicowany ze ścianą :D

to właśnie jest ten drugi - Kornak 6 :wink:

Arctico, jeden i drugi jest piękny :D

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Aniu... uważam, że za dużo cegły jest przytłaczające, dlatego chcę ją pomalować... właściwie piszę cały czas bielona :-? ... ona będzie raczej krem, ecru... tylko jak to napisać, kremowana, czy ecrowana :lol: :lol: :lol:

No i chcę jeszcze gdzieś zaakcentować coś cegłą... tylko jeszcze nie wiem co :-? ... pasek pod TV :-? ... może :roll:

Moniu... jak pisałam... kominek im większy tym lepszy.... dla mnie :roll: , a jak nie może być otwarty, to trzeba znaleźć jakiś wspólny mianownik pomiędzy najedzonym wilkiem i owcą całą :D .

Dzięki Moniu... i polecam się na przyszłość :D

Ten pierwszy.... ach... otwarty... chociaż jak tak patrzę, to te "nasze" wkłady to tylko uroku dodadzą 8)

A ten drugi ma właśnie norweski wkład :D , rozumiem, że to nie taki rzucił Cie na kolana :roll: . A w obudowie... nawet przełknęła bym to drewno, ale kamieniom zdecydowane NIE :x

Słuchajcie kobitki.... byłam u fryzjera i....

po raz pierwszy od hmmm... chyba 8 lat mam krótkie włosy :roll:

Uchlastałam ponad 30 cm, i........10 lat :D

Ja poprosze o foto!!!!!!!!!!!!!!! koniecznie!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :wink:

A i tak na ZAŚ -nie ma zmiłuj się wklejaj fotoska na NK:)

Dziewczynki.... zdjęcie before to na NK, after też może niebawem wkleję, ale tutaj... za dużo ludzi miało później niefajne sytuacje... nie będę face pokazywać... spotkamy się w czerwcu, to zobaczycie :D , bo chyba na trochę zostanę w tym imiczu :wink:

Danuś... mi lotoło za długo...

a i chłop szczęśliwy, bo ma nową, tfu... inną żonę :wink:

Naprawdę jakies niefajne sytuacje można mieć za swoją gębę na FM?

A krótkie wlosy ujmują lat rzeczywiście (na to liczę ciachając je co 3 tygodnie :-))

Kominek z kamieniami to ma chyba tak udawać, że one sie wbiły z lawiną jakąś, co? :-)

Ale cegła ma w sobie to "coś". Zwłaszcza ecrowana. :lol:

Ten wkład kominkowy jest rewelacyjny, bardzo mi się podoba!

A że dopiero teraz odrobiłam zaległości, to powiem Ci, że szafa i łóżko też mi się bardzo podobają. Może kiedyś kolejny domek też zrobimy w stylu dworku to będę mogła poszaleć z takimi mebelkami :), bo przy gabarytach naszego domku to bym se mogła chyba co najwyżej w ogrodzie taką szafę ulokować... :wink: :lol: