Arctica 12.10.2009 08:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Przy okazji zdjęcia nowego sprzęta załapał się wskażnik poziomu piachu. Ciekawe kto go zamontował http://images40.fotosik.pl/209/961b214c63085f43med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.10.2009 08:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Nie będę Was więcej zanudzać gryzmołami, bardziej zdjęciowo przedstawię stan obecny. Jak jest każdy widzi, a dalsze poczynania w brutalny sposób przerwała pogoda . Przepraszam za jakość zdjęć, ale tradycyjnie padły akumulatorki w aparacie i musiałam uwieczniać telefonem. Widok z bramy wjazdowej (której jeszcze nie ma...ale będzie ) http://images37.fotosik.pl/209/0dde12a763cee141med.jpg Troszkę bliżej http://images43.fotosik.pl/213/b39ca1063f2b2187med.jpg Całkiem blisko, od frontu http://images37.fotosik.pl/209/ac5c2a987fad4895med.jpg Elewacja frontowa z perspektywy http://images48.fotosik.pl/213/d5ce79dd77f12f43med.jpg i trochę bliżej http://images48.fotosik.pl/213/cbbdf3a9d4ae369amed.jpg blanki jakieś nam wyszły Na koniec widok z tylnych okien, tu akurat łazienka http://images49.fotosik.pl/213/399878567b28fb21med.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 08:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 witam juz wróciłam ,patrze patrze i oczy przecierem ze zdziwienia jak ogladam te zdjęcia tyle zrobione http://i279.photobucket.com/albums/kk126/kamilaJ/brawo.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.10.2009 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Do zrobienia więcej niz zrobione . Mury to zawsze w oczach rosną, szkoda,że pogoda przeszkadza bo dalej by rosły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jessi 12.10.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 dobre chociaz tyle ,to zawsze cos niz nic ,zobaczysz pogoda sie poprawi"ruszycie z buta " Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.10.2009 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 No ,no ,no ,kochana! chapeau bas .Jestem pod ogromnym wrażeniem .Chciałam tylko nieśmiało zapytać ,czy Wy macie takie hobby? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.10.2009 09:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Do zrobienia więcej niz zrobione . Mury to zawsze w oczach rosną, szkoda,że pogoda przeszkadza bo dalej by rosły. mimo wszystko macie się czym pochwalic dwóch pracowników a tempo za 5 chłopów serdecznie Wam gratuluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 12.10.2009 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 czy Wy macie takie hobby? a mialam się o to zapytac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.10.2009 10:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Do zrobienia więcej niz zrobione . Mury to zawsze w oczach rosną, szkoda,że pogoda przeszkadza bo dalej by rosły. mimo wszystko macie się czym pochwalic dwóch pracowników a tempo za 5 chłopów serdecznie Wam gratuluję Danusiu, bo dówch, ale za to jakich , ja bym powiedziała półtora Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.10.2009 11:01 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 czy Wy macie takie hobby? a mialam się o to zapytac Hobby.... chyba nie..., ale pomimo tego, że mamy z Żonem wyższe i to po szkołach z czołówek rankingów, to nie wymyśliliśmy jak zarobić 70 tys. w.... dwa miesiące. A właśnie tyle zaśpiewano nam za stan surowy, że już nie wspomnę o wykończeniówce, bo najlepiej wiecie (albo się dowiecie )ile to kosztuje . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 12.10.2009 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Strasznie dużo Wam zaśpiewali Ale mury pięknie się prezentują Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.10.2009 11:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 I jakoś mury się kupy trzymają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.10.2009 11:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Strasznie dużo Wam zaśpiewali Ale mury pięknie się prezentują Bo jak spojrzeli na wymiary 20 na 12 to nawet o prostocie nie dało się pogadać. Stać na taaaaki dom, niech płaci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.10.2009 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 I jakoś mury się kupy trzymają Spokojna głowa.... jak chcesz żeby coś było zrobione dobrze to zrób to SAM Trening czyni mistrzem przecież Ps. co ja mam z tymi powiedzonkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.10.2009 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 czy Wy macie takie hobby? a mialam się o to zapytac Hobby.... chyba nie..., ale pomimo tego, że mamy z Żonem wyższe i to po szkołach z czołówek rankingów, to nie wymyśliliśmy jak zarobić 70 tys. w.... dwa miesiące. A właśnie tyle zaśpiewano nam za stan surowy, że już nie wspomnę o wykończeniówce, bo najlepiej wiecie (albo się dowiecie )ile to kosztuje . 70 tys. wraz z robocizną za dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dardurdka 12.10.2009 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 czy Wy macie takie hobby? a mialam się o to zapytac Hobby.... chyba nie..., ale pomimo tego, że mamy z Żonem wyższe i to po szkołach z czołówek rankingów, to nie wymyśliliśmy jak zarobić 70 tys. w.... dwa miesiące. A właśnie tyle zaśpiewano nam za stan surowy, że już nie wspomnę o wykończeniówce, bo najlepiej wiecie (albo się dowiecie )ile to kosztuje . 70 tys. wraz z robocizną za dach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.10.2009 17:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 czy Wy macie takie hobby? a mialam się o to zapytac Hobby.... chyba nie..., ale pomimo tego, że mamy z Żonem wyższe i to po szkołach z czołówek rankingów, to nie wymyśliliśmy jak zarobić 70 tys. w.... dwa miesiące. A właśnie tyle zaśpiewano nam za stan surowy, że już nie wspomnę o wykończeniówce, bo najlepiej wiecie (albo się dowiecie )ile to kosztuje . 70 tys. wraz z robocizną za dach? Ja też czasami wpadam tylko na zdjęcia , droga dedukcji pozytywna . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee82 12.10.2009 18:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Postanowilam wpasc z rewizyta. Sami budujecie? PODZIWIAM i widze ze mury juz sa, gratuluje Robota ciezka ale wyobrazam sobie ile satysfakcji pozdrawiam wieczornie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 12.10.2009 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Szybko się to u ciebie zmienia. Kiedy ja tam dotrę Fajnie że robicie dużo sami. Satysfakcja to wielka zapłata. Cieszcie się tym i niech wasz trud przyniesie wam dużo radości. Może się kiedyś poznamy ? Ciekaw jestem tej waszej działki z pięknym drzewostanem. Masz bardzo wielu odwiedzających , bardzo Cię lubią. Ja sobie muszę sam generować wejścia w swoim dzienniku bo u mnie malutko osób się wpisuje. Trochę smutno, bardzo CI zazdraszczam pa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 12.10.2009 19:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Października 2009 Postanowilam wpasc z rewizyta. Sami budujecie? PODZIWIAM i widze ze mury juz sa, gratuluje Robota ciezka ale wyobrazam sobie ile satysfakcji pozdrawiam wieczornie A witam w moich skromych... progów co prawda nie ma, ale chociaż już widać gdzie będą . Mury prawie są, z naciskiem na PRAWIE. Pogodowa klapa , może będzie lepiej to dokończymy . A satysfakcja.... BEZCENNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts