Arctica 09.01.2010 09:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Mysliszzzz.... Większość prac niestety "przed" a nie "za" domem a jak bym jeszcze jakieś czarne dodatki zaplanowała... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dankaf 09.01.2010 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Gratuluję pierwsze, poważnego zakupu gospodarczego Osobiście bardzo lubię takie sprzęty...........dawno już takiego nie ujeżdżałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 09.01.2010 09:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Mysliszzzz.... Większość prac niestety "przed" a nie "za" domem a jak bym jeszcze jakieś czarne dodatki zaplanowała... zimozielone ogrodzenie i już Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.01.2010 09:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 taaaaa.... będzie.... już zaraz będziemy sadzić... tylko kiedy toto urośnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 09.01.2010 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 gratulation Ciapek Cudo! sama bym chętnie go sobie poujeżdżała!a ten warkot silnika....miodzio Przy takim areale zapewne bardzo Wam się przyda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 09.01.2010 11:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Dzięki Beatko... nie ma problema... zapraszam wiosną i jak pięknie zębiskami kłapie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 09.01.2010 11:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Witam:) Czyli jednak Ciapek - ciągnik. Ja sama Arctica nie wiem, dlaczego tak go nazywają Ale jest to zdecydowanie sprzęt potrzebny na tak dużą działkę... Sama bym sobie takim pojeździła Gratukuję zakupu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 09.01.2010 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Cudny zakup, gratulacje Choć ja się raczej spodziewałam małego szczeniaczka ze smutnymi oczami Koniecznie go pomaluj na różowo, nikt takiego nie ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amtla 09.01.2010 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Pięęęęęęęękny Don Ciappa...oleeeeeeee Będziecie z tego zakupu zawsze zadowoleni... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 09.01.2010 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Gratuluję zakupu Ciapka Śmiechem, żartem to na Wasze areały rzecz niezbędna Jaki ładny konik u drzwi , znajoma kobyłka...hm... wiesz, że do mnie też przychodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 09.01.2010 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Stycznia 2010 Aaaaaaaale Ciapek Kawał sprzętu - fakt na takie włości to jak znalazł, bez tego zimą, wiosną, latem i jesienią ani rusz choć i ja spodziewałam się szczeniaczka PS. Arctica, jaki piękny awatarek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 10.01.2010 00:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 oh nie mogłam spać czekałam aż napiszesz ale i tak poległam o 4 no hm..... ciapek przystojny jest pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2010 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 niezły sprzęcior Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.01.2010 10:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Dzięki dziewczyny za gratulacje i pochwały dla mojego .... sprzęciora Coś mi się wydaje, że spędzę w nim więcej czasu niż w samochodzie... bynajmniej na początku . A i na budowie pomoże, nie trzeba będzie wszystkiego dźwigać na strop, krokwie same będą się do góry tachać ... Ganiu, Meg... przyjdzie czas i na szczeniaki... i kózki... i kucyki... i danielki... i kotki... i inne potwory ... cierpliwości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.01.2010 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Gratuluję zakupu Ciapka Śmiechem, żartem to na Wasze areały rzecz niezbędna Jaki ładny konik u drzwi , znajoma kobyłka...hm... wiesz, że do mnie też przychodziła Iwuś... kochana... to Twoja kobyłka (na pewno kobyłka?)... ukradłam z twojego dziennika Tak się zakochałam, że nie mogłam się powstrzymać , jeżeli masz coś przeciwko to zmienię oczywiście . Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 10.01.2010 11:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 miło mi poznac Twojego ciapka ....a pewna bylam , że przedstawisz nam szczeniaczka!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.01.2010 11:40 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Kaluś... już się doczekać nie umiem tych wszystkich moich potworów... ale niestety... jeszcze z rok myślę a szczeniaczki będą... i to chiba dwa jednocześnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 10.01.2010 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Tak sobie dumam nad podłogami ... Widzieliście u kogokolwiek gres w sypialniach Wiem... wszyscy kochają drewno... wszyscy chcą mieć drewno... a ja... nie powiem, że nie lubię drewna, ale ... -synuś/mama podleje kwiatki - problem -psiaki/inne takie nasiusiają - jak nie zauważę - problem -gres + podłogówka = cieplutka podłoga... przy drewnie/panelach nie czuć -pazury potworów - drewno = cyklinowanie co 2 lata, panele do wymiany co... jak nie będzie można na nie patrzeć Czy drzewniane drzwi i meble nie wystarczą Jak myślicie???? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 10.01.2010 21:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Tak sobie dumam nad podłogami ... Widzieliście u kogokolwiek gres w sypialniach Wiem... wszyscy kochają drewno... wszyscy chcą mieć drewno... a ja... nie powiem, że nie lubię drewna, ale ... -synuś/mama podleje kwiatki - problem -psiaki/inne takie nasiusiają - jak nie zauważę - problem -gres + podłogówka = cieplutka podłoga... przy drewnie/panelach nie czuć -pazury potworów - drewno = cyklinowanie co 2 lata, panele do wymiany co... jak nie będzie można na nie patrzeć Czy drzewniane drzwi i meble nie wystarczą Jak myślicie???? Arctico, polecam gresowe płytki a la deska - widziałam dzisiaj takie w LM - b.ładne i naturalnie wyglądające, choć nie były tanie (chyba ok.100zł/m2 o ile pamiętam) Myślę, że byłaby to b.dobra alternatywa, bo wizualnie ciepło wyglądająca, praktyczna, a przy tym do podłogówki i zwierzaków idealna podłoga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 10.01.2010 22:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Gresowe podłogi w sypialniach są głównie w krajach śródziemnomorskich i tam się sprawdzają, więc czemu nie u nas?Monia ma rację, że może najlepszy byłby gres drewnopodobny. Albo panele laminowane z nastawieniem na wymianę co jakiś czas. Choć mam wrażenie, że akurat w sypialni aż tak bardzo nie będą się niszczyły. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts