Beauty 10.01.2010 23:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Stycznia 2010 Tak sobie dumam nad podłogami ... Widzieliście u kogokolwiek gres w sypialniach Jak myślicie???? A ja mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.01.2010 10:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Beatko... i jak???????????????? Wiem, że nie powtórzysz tego w nowym domku, ale czy tak strasznie źle się z tym żyje, razi???? Moniu, Aniu... wymysliłam sobie w sypialni, bynajmniej naszej, bardzo jaśniutki crem imitujący kamień. Nie wiem, jakoś tak mi to podpasiło, bo w reszczie domu ze względów praktycznych będzie ciemniejszy gres, więc tutaj tak dla kontrastu i optycznej przyjemności coś jaśniejszego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.01.2010 11:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Beatko... i jak???????????????? Wiem, że nie powtórzysz tego w nowym domku, ale czy tak strasznie źle się z tym żyje, razi???? Ja właśnie w nowym domku mam gres Zresztą taki sam ,jak w salonie. Muszę Ci powiedzieć ,że w ogóle mnie jakoś to nie razi,wprost przeciwnie ,już cieszę się na samą myśl,kiedy raniutko pomknę do łazienki na bosaka ,po cieplutkiej podłodze. Nie wiem ,jak Ty ,ale ja mam stosunkowo małą sypialnię i w większości tę podłogę przykryje mi łóżko ,więc w ogóle nie robi mi różnicy ,jaka ta podłoga będzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.01.2010 11:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Naprawdę Czym Ty mnie jeszcze kobito zażyjesz Od razu mi lepiej, że nie tylko ja mam takie..... inne pomysły Sypialnię mam sporą, ponad 20m2, ale moje łóżko i szafa zajmuje znaczną część tej powierzchni , a na lato, kiedy podłoga będzie zimna można przecież dywaniki ładne rzucić i będzie ok . Hihihihi lecę szukać gresu do sypialni.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 11.01.2010 11:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Latem będziesz miała przyjemny chłodek. A Twoje łóżko i szafa zapełnią Ci skutecznie podłogę .Popatrz na klasyczne wnętrza włoskie ,oni maja wszędzie podłogi kamienne.Pewnie też duży wpływ na to ma klimat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.01.2010 11:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Podobno ocieplenie klimatu mamy, to i podłogi kamienne do sypialni przyjdą . Najgorzej to mi mamę przekonać do tego pomysła, ale właśnie Ona załatwiła nam panele w kolejnym domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 11.01.2010 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Witam Kominek z cegły to coś co także mi się podobało. Skończyłem go w ubiegłym tygodniu http://www.superfoto.pl/zdjecia/foto/x/2/4/4/52368105_d.jpg teraz myślę co tam postawić i powiesić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 11.01.2010 12:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Gdyby nie to,że u nas podgrzewane podłogi będą jedynie w łazienkach i kuchni, tez bym jakiegoś pięknistego gresiku do sypialni szukała! Także moim zdaniem gresik będzie super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 11.01.2010 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 witam wiochman ładny ten kominek Arctica Ty już widzę masz plany -wiesz co gdzie, a ja to nawet się ich boję, bo często było już tak u mnie, że nie zawsze te plany stawały się realne i... poprostu pójdę za porywem serca -czyli przyjdzie czas na podłogi (skuś baba na dziada aby szybko ) ja wtedy wyruszę na poszukiwania A avart bardzo fajniutki:) Masz Arctico rację, jak zwierzaki w domu - to drewienko ciut cierpi... Nie wiem co będę miała... nu nie mam pojęcia... Mam sporo czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.01.2010 17:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Wiochman- b.ładny kominek Prosty, ale piękny Coś mi się ta cegła zaczyna coraz bardziej podobać Kusicie, jak nie wiem co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.01.2010 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Witam Kominek z cegły to coś co także mi się podobało. Skończyłem go w ubiegłym tygodniu Witaj... byłam nawet u Ciebie dzisiaj, ale czas obiadowy za szybko przyszedł, musiałam się oddelegować Cały dziennik przeczytałam i przyznam szczerze, cierpię na niedosyt Kominek piękny, cegła piękna... ja myślę nie tworzyć bryły, obudowy kominka, tylko wkład zatopić w jednolitej, ceglanej ścianie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.01.2010 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 A propos Kornaków - można je teraz kupić na raty 0% Niewiele brakowało i byłabym się wczoraj skusiła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.01.2010 17:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Gdyby nie to,że u nas podgrzewane podłogi będą jedynie w łazienkach i kuchni, tez bym jakiegoś pięknistego gresiku do sypialni szukała! Także moim zdaniem gresik będzie super A mi nijak nie chciały ładnie się wpisać w krajobraz kaloryfery... szczególnie w salonie i kuchni . Niby mój dom i będzie tam jak mi się podoba... ale cieszę się, że nie uznałyście tego za poroniony pomysł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.01.2010 17:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Kusicie, jak nie wiem co A propos Kornaków - można je teraz kupić na raty 0% Niewiele brakowało i byłabym się wczoraj skusiła Ooooo... Monia... fajnie, że jesteś ... Nie lubię rat... niewiem nawet jak okazyjnych... nigdy nie pamiętam o spłacie... w telefonach to przysyłają sms-ika, że ewentualnie mogła bym zapłacić, a za upomnienie w kredycie to chyba płacić trzeba Wolała bym 30 % upustu Cegłą kusimy, kusimy... z tego co mi wiadomo, mój kominek będzie przed Twoim, to jeszcze pokusimy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 11.01.2010 17:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Mój obecny zawód to hydraulik. I jestem zagorzałym fanem podłogówki Super wybór Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.01.2010 18:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Wiem, czytałam Szkoda tylko, że tak daleko osiadłeś... wykorzystała bym Taki hidraulik-mąż to jak znalazł, chociaż na mnogość zawodów mojej większej połowy też nie mogę narzekać , murarz, zbrojarz, cieśla, dekarz, a i hydraulik jednak trochę też , przecież kanalizę i wodę sami zrobimy . Tylko ja... murarka? , zbrojarka? , cieślarka? , dekarka? i co.... hydrauliczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.01.2010 18:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Kusicie, jak nie wiem co A propos Kornaków - można je teraz kupić na raty 0% Niewiele brakowało i byłabym się wczoraj skusiła Ooooo... Monia... fajnie, że jesteś ... Nie lubię rat... niewiem nawet jak okazyjnych... nigdy nie pamiętam o spłacie... w telefonach to przysyłają sms-ika, że ewentualnie mogła bym zapłacić, a za upomnienie w kredycie to chyba płacić trzeba Wolała bym 30 % upustu Cegłą kusimy, kusimy... z tego co mi wiadomo, mój kominek będzie przed Twoim, to jeszcze pokusimy Gdybym się zdecydowała na cegłę w kominku, to musiałabym również zrobić w tym stylu łuki wejsciowe do salonu - cegła na wierzchu Dałoby się bez problemu. Małżonek mój wczoraj obejrzał Kornaka i stwierdził, że bardzo ładny i wolałby K12. Zaskoczyła mnie niska cena - ok.2,5tys.zł. No i faktycznie cegła do niego pasuje. Nie wiem jak ostatecznie będziesz chciała zrobić swój kominek, ale ta cegła naprawdę coraz bardziej kusząca. Twój kominek na pewno będzie wcześniej niż nasz. U nas na razie chcemy zrobić wodę, prąd i tynki, a na jesień uzupełnimy wszystkie okna. W przyszłym roku wylewki, CO, łazienki i reszta... jak dobrze pójdzie, to zamieszkamy A teraz, jak tylko będzie cieplej, to zaraz zabeiramy się za instalacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.01.2010 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Wiem, czytałam Szkoda tylko, że tak daleko osiadłeś... wykorzystała bym Taki hidraulik-mąż to jak znalazł, chociaż na mnogość zawodów mojej większej połowy też nie mogę narzekać , murarz, zbrojarz, cieśla, dekarz, a i hydraulik jednak trochę też , przecież kanalizę i wodę sami zrobimy . Tylko ja... murarka? , zbrojarka? , cieślarka? , dekarka? i co.... hydrauliczka zaoszczędzicie ogromne pieniądze - co najmniej 100tys.zł niestety fachowcy kosztują i to niemało podziwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 11.01.2010 18:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 Dzięki... a jak coś spie......my, to będziemy mieli pretensje tylko do siebie Za stan surowy chcieli ok.70 tyś... a gdzie reszta Kornak 12 jest sporo tańszy od tego drugiego, i w LM tańszy niż na Allegro. Będziemy miały taki sam wkład , jak oczywiście weźmiesz po uwagę mężowskie sugestie. Też myślę nad nawiązaniem ceglanym w innym miejscu, ale wejścia do salonu jako takiego nie będzie. Oddzielają go od korytarza dwie kolumny (hmmmm ), myślałam żeby ściankę pod telewizor też oceglić... bo dobrze wyglądało by wyjście na taras, ale zasłonię szmatami No i niezmiennie myślę o poecrowaniu tej cegły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 11.01.2010 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Stycznia 2010 u mnie (gdyby miała być cegła), wolałabym naturalną cegłę ceglastą Myślę o tym, jak to zrobimy i coraz większej głupawki dostaję Poza tym szukam rozwiązania dla kibelka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts