Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ale te zabudowania gospodarcze masz zaiste! Zazdroszczę Ci! :-?

Before nie było tak kororowo :roll: , zobacz

http://foto3.m.onet.pl/_m/a9b55b8070e41205e1fb7ab2482f4af7,10,19,0.jpg

dopiero po miesiącu naszej pracy jest tak ładnie 8).

Miałam nie wklejać, ale niech będzie w jednym poście :wink:

After

http://foto3.m.onet.pl/_m/8bc19b3b4fc4d10fe98dfd6508507b8f,10,19,0.jpg

Wow, kawał dobrej roboty z tymi zabudowaniami.... Wyglądało to beznadziejnie - bardziej do wyburzenia niż remontu :o

A tak z innej beczki: jak ci idzie projektowanie ogrodu? Wrzuciłaś trochę traw - bardzo ładnych zresztą i co dalej???

Byłaś w dzienniku Dandi3? On ma kominek obudowany białą cegłą.

I traktorek superaśny. Może uda ci się przekonać męża, żeby go jakoś odlotowo polakierować?

Gratuluję zakupu Ciapka :lol: :lol: Śmiechem, żartem to na Wasze areały rzecz niezbędna 8)

Jaki ładny konik u drzwi :D , znajoma kobyłka...hm... wiesz, że do mnie też przychodziła :o :o :lol: :lol:

Iwuś... kochana... to Twoja kobyłka (na pewno kobyłka?)... ukradłam z twojego dziennika :oops: :oops: :oops:

Tak się zakochałam, że nie mogłam się powstrzymać :roll: , jeżeli masz coś przeciwko to zmienię oczywiście :) .

Pozdrawiam

Wariatka :roll: :lol: :lol: :lol: , wcale mi nie przeszkadza. Mnie też ona zauroczyła :D

To ja zapraszam do Konina :wink:

Nie wyjdzie "kilometrowo sprawiedliwie" ale tarasik bedę miała na zachód słońca. Wysiorbiemy kawkę albo tatanki (czyt. żóbrówkę) :lol: :lol: :lol:

Beauty - toś ty prawie sąsiadka !

Ja wczoraj całe popołudnie po twojej kuchni łaziłam ... za madd polazłam :roll:

Okropieńsko mi się podoba ...

Wow, kawał dobrej roboty z tymi zabudowaniami.... Wyglądało to beznadziejnie - bardziej do wyburzenia niż remontu :o

A tak z innej beczki: jak ci idzie projektowanie ogrodu? Wrzuciłaś trochę traw - bardzo ładnych zresztą i co dalej???

Byłaś w dzienniku Dandi3? On ma kominek obudowany białą cegłą.

I traktorek superaśny. Może uda ci się przekonać męża, żeby go jakoś odlotowo polakierować?

Łoj... leży i kwiczy :roll: ... że projekt znaczy sie :D

Tak naprawdę, to działka drugiej połowy była... coś tam zmalował, nawet dużo nawsadzał... ale jakoś serca nie mam do tego, jak pomyślę, że czas na ogród znajdziemy na wiosnę, ale następną :-? ... to :x echhhh... szkoda gadać...

Dzięki za Dandiego, byłam, widziałam, upewniłam się... a i bruk mój widziałam :roll: , szkoda tylko, że gospodaż już nie zagląda :(

A traktorek.... zmaluję :wink: