wiochman 12.01.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 Ale te zabudowania gospodarcze masz zaiste! Zazdroszczę Ci! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 12.01.2010 20:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 że też tak daleko mam do Was, bo też bym przypełzła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 12.01.2010 22:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 AAA tam ,daleko....dla chcącego nie ma nic trudnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 12.01.2010 23:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Stycznia 2010 A niedaleko Konina Hmmm a "niedaleko" to ile kilometrów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.01.2010 09:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 A niedaleko Konina Hmmm a "niedaleko" to ile kilometrów ? Niecałe 30 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.01.2010 10:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 To jak w moją stronę te 30 od Konina, to do mnie równo stówka. Sprawdzałam Konin - ja -----> 134,3 km... jak oni to policzyli, te 300 m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.01.2010 10:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Myślę ,że może pierwsza Ty do mnie zajedziesz Beatko dzięki za zaproszenie, na pewno skorzystam, tylko nie obiecuję że w tym roku... może jesienią... Wiesz jaki zapierdziel będziemy mieli Mam nadzieję, że zaproszenie bezterminowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.01.2010 10:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 że też tak daleko mam do Was, bo też bym przypełzła Moniu... jak poniżej 500 km to niedaleko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.01.2010 10:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Chyba tak bardziej od Twojej strony .Dokładnie 105,9 km-ów.To ,co to jest za odległość -żadna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.01.2010 10:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Zapraszam Cię .....dozgonnie czyt,bezterminowo.Jak już okrzepniesz ,po tym swoim budowaniu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 13.01.2010 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 że też tak daleko mam do Was, bo też bym przypełzła Moniu... jak poniżej 500 km to niedaleko Monia przez Krakow bee jechać w niedziele ,to Ci z autobahna pomacham Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.01.2010 10:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Chyba tak bardziej od Twojej strony .Dokładnie 105,9 km-ów.To ,co to jest za odległość -żadna Jasne!!!! Asfaltem to i na rolkach można się przejechać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.01.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Zapraszam Cię .....dozgonnie czyt,bezterminowo.Jak już okrzepniesz ,po tym swoim budowaniu Lepiej nie.... na starość będę upierdliwa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.01.2010 10:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Ale te zabudowania gospodarcze masz zaiste! Zazdroszczę Ci! Before nie było tak kororowo , zobacz http://foto3.m.onet.pl/_m/a9b55b8070e41205e1fb7ab2482f4af7,10,19,0.jpg dopiero po miesiącu naszej pracy jest tak ładnie . Miałam nie wklejać, ale niech będzie w jednym poście After http://foto3.m.onet.pl/_m/8bc19b3b4fc4d10fe98dfd6508507b8f,10,19,0.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 13.01.2010 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Wow, kawał dobrej roboty z tymi zabudowaniami.... Wyglądało to beznadziejnie - bardziej do wyburzenia niż remontu A tak z innej beczki: jak ci idzie projektowanie ogrodu? Wrzuciłaś trochę traw - bardzo ładnych zresztą i co dalej??? Byłaś w dzienniku Dandi3? On ma kominek obudowany białą cegłą. I traktorek superaśny. Może uda ci się przekonać męża, żeby go jakoś odlotowo polakierować? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 13.01.2010 11:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Gratuluję zakupu Ciapka Śmiechem, żartem to na Wasze areały rzecz niezbędna Jaki ładny konik u drzwi , znajoma kobyłka...hm... wiesz, że do mnie też przychodziła Iwuś... kochana... to Twoja kobyłka (na pewno kobyłka?)... ukradłam z twojego dziennika Tak się zakochałam, że nie mogłam się powstrzymać , jeżeli masz coś przeciwko to zmienię oczywiście . Pozdrawiam Wariatka , wcale mi nie przeszkadza. Mnie też ona zauroczyła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Agatka77 13.01.2010 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 No budynek gospodarczy to Wam się pięknie udał Już się nie mogę doczekać domu Tylko coś ta wiosna nie bardzo chce przyjść...chociaż zima ostatnio u nas bardzo ładna, nie powiem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.01.2010 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 To ja zapraszam do Konina Nie wyjdzie "kilometrowo sprawiedliwie" ale tarasik bedę miała na zachód słońca. Wysiorbiemy kawkę albo tatanki (czyt. żóbrówkę) Beauty - toś ty prawie sąsiadka ! Ja wczoraj całe popołudnie po twojej kuchni łaziłam ... za madd polazłam Okropieńsko mi się podoba ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.01.2010 18:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Wow, kawał dobrej roboty z tymi zabudowaniami.... Wyglądało to beznadziejnie - bardziej do wyburzenia niż remontu A tak z innej beczki: jak ci idzie projektowanie ogrodu? Wrzuciłaś trochę traw - bardzo ładnych zresztą i co dalej??? Byłaś w dzienniku Dandi3? On ma kominek obudowany białą cegłą. I traktorek superaśny. Może uda ci się przekonać męża, żeby go jakoś odlotowo polakierować? Łoj... leży i kwiczy ... że projekt znaczy sie Tak naprawdę, to działka drugiej połowy była... coś tam zmalował, nawet dużo nawsadzał... ale jakoś serca nie mam do tego, jak pomyślę, że czas na ogród znajdziemy na wiosnę, ale następną ... to echhhh... szkoda gadać... Dzięki za Dandiego, byłam, widziałam, upewniłam się... a i bruk mój widziałam , szkoda tylko, że gospodaż już nie zagląda A traktorek.... zmaluję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.01.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Wariatka , wcale mi nie przeszkadza. Mnie też ona zauroczyła Uffff... ulżyło mi . Długo nie zaglądałaś... już miałam do Cię iść i zapytowywać . Dzięki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts