Arctica 13.01.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 No budynek gospodarczy to Wam się pięknie udał Już się nie mogę doczekać domu Tylko coś ta wiosna nie bardzo chce przyjść...chociaż zima ostatnio u nas bardzo ładna, nie powiem... Dom będzie taki sam ... dach - kąt nachylenia i pokrycie, elewacja w obu biała, okna zamawiam razem... ino drzwi w domu białe a w stajni..... inne A wiosna... idzie... pietruszka w lodówce listki puszcza , nic tylko wiosna idzie Chociaż ostatnio słyszałam, że marzec w tym roku będzie..... biały , i tak im nie wierzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiochman 13.01.2010 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Pełny szacunek za te zabudowania gospodarcze. Brawo!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.01.2010 18:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 To ja zapraszam do Konina Nie wyjdzie "kilometrowo sprawiedliwie" ale tarasik bedę miała na zachód słońca. Wysiorbiemy kawkę albo tatanki (czyt. żóbrówkę) Dziękuję... cudne klimaty u Ciebie... na pewno skorzystam... kiedyś Ale trafiłaś z tym trunkiem , ino z soczkiem... jabłkowym , mniam szarloteczka A sprawiedliwie to przecie będzie.... ja mam do Ciebie tyle samo co Ty do mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.01.2010 18:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Pełny szacunek za te zabudowania gospodarcze. Brawo!!! dziękuję.... "tymi rąsiami" - jak wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gannia 13.01.2010 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Pełny szacunek za te zabudowania gospodarcze. Brawo!!! dziękuję.... "tymi rąsiami" - jak wszystko za "te rąsie" szacun podwójny super to teraz wyglada, naprawdę kawał dobrej roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.01.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Budynek gospodarczy okazaaaaały. A kto w nim "zamieszka" ? Kobyłka ? To stadko ogierków jej można dokoptować - warunki są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.01.2010 19:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Ganniu... dzięki Aguś... inwentaryzacja inwentarza jeszcze nie zakończona... tego w myślach Do kobyłki na pewno: kobyłka, kuc, Zośka, świnka peruwiańska, Rudolf ze swoimi paniami (daniel z 3 łaniami), alpaki, kury, kaczki, pawie .... a i muflony chłop ostatnio wymyślił a do chałupy dwie dożyce i nasza sunia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.01.2010 19:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 No ładna menażeria !!! Bilety sprzedawać i mini zoo otwierać ! Zarobią stworki na swoje papu a dziecki z okolic będą miały radochę. Kobieeeto ...wiesz ile to skonsumuje pieniędzy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 13.01.2010 19:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Wiem ... alpaki najdroższe, ale jak im sie oprzeć http://foto3.m.onet.pl/_m/d48a82559aef7596c31f8f65a96304bb,10,19,0.jpg Mini zoo dla wnuków bedzie jak znalazł, a sąsiedzi pewnie bedą boki zrywać z nas ... dzieci nie puszczą bo to wiadomo kto może mieć takie durne pomysły... już jak powiedziałam, że nasza sunia w domu mieszka, to dziecię śmiechem parsknęło... a jak peruwiankę będę odchowywać inny świat normalnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 13.01.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 No ładna menażeria !!! Bilety sprzedawać i mini zoo otwierać ! Zarobią stworki na swoje papu a dziecki z okolic będą miały radochę. Kobieeeto ...wiesz ile to skonsumuje pieniędzy ? ooooooooooooo zoo to rewelacyjny pomysł wieczorne bry zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gosia-Anbudowa 13.01.2010 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Mini zoo dla wnuków bedzie jak znalazł, a sąsiedzi pewnie bedą boki zrywać z nas ... dzieci nie puszczą bo to wiadomo kto może mieć takie durne pomysły... oj "babo" kilka kilometrów od nas jest mini zoo są w nim kozy, daniele i cos tam i to w zabitej dechami wsi nie grzesz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaJeżyk 13.01.2010 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 No ! Nie grzesz Ja w Bieszczadach ...na końcu świata ... łanie karmiłam z ręki w takim zoo i jakem stara d...a - piszczałam z zachwytu ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beaty 13.01.2010 19:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Arctica- ciekawie u Ciebie! lubię takie klimaty życzę powodzeniapzd Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 13.01.2010 21:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Stycznia 2010 Mini zoo dla wnuków będzie jak znalazł, a sąsiedzi pewnie bedą boki zrywać z nas ... dzieci nie puszczą bo to wiadomo kto może mieć takie durne pomysły... To ja z moimi na wycieczkę przyjadę Dzięki za Dandiego, byłam, widziałam, upewniłam się... a i bruk mój widziałam, szkoda tylko, że gospodarz już nie zagląda Dandi na muratorze bywa, udziela się w niektórych wątkach, więc jak wyślesz mu PW to pewnie się odezwie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.01.2010 09:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 ooooooooooooo zoo to rewelacyjny pomysł wieczorne bry zostawiam kilka kilometrów od nas jest mini zoo są w nim kozy, daniele i cos tam i to w zabitej dechami wsi Bry... z ranka Nasza wieś dosyć blisko sporego miasta, 10 kilosków... ale też zabita dechami . Teraz pod domem mi polną drogę odśnieżają, a tam ... powiatowego asfaltu nie . Wrony zawracają widocznie Zoo będzie... tak czy siak... po to właśnie się wyprowadzam ze wsi... na wieś . Tylko nie jestem przekonana do upublicznienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.01.2010 10:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 No ! Nie grzesz Ja w Bieszczadach ...na końcu świata ... łanie karmiłam z ręki w takim zoo i jakem stara d...a - piszczałam z zachwytu ! To właśnie jest jedyny wyznaczony przeze mnie azymut. Zwierzęta mają nas traktować jak członków własnego stada... daniele np. zamierzam kupić możliwie najmniejsze i to jesienią, żeby miały czas na oswojenie się i polubienie psitulania ... z Zośką nie będzie problemu, kozy łatwo się przywiązują do ludzi. Z mojej strony najbardziej obawiam się koni... nigdy nie mieliśmy z nimi do czynienia. I tak przed zakupem z pół roku spędzimy w stadninie... i tak kombinuję że z tej stadniny właśnie kupimy. Bo konia musimy kupić dorosłego, ujeżdżonego... z młodzikami sobie przecież nie poradzimy . Tylko kuca chcę malusiego... tylko niech mi nikt nie pisze, że są wredne Nie wredne tylko charakterne... jak ja ... dogadamy się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.01.2010 10:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Arctica- ciekawie u Ciebie! lubię takie klimaty życzę powodzenia pzd Dzięki... przyda się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.01.2010 10:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 To ja z moimi na wycieczkę przyjadę Serdecznie zapraszam.... jak już marzenia się spełnią ... jus kcem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 14.01.2010 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 Ani się obejrzysz a marzenia zaczną się spelniać Skoro latem przeprowadzka, a już mamy połowę stycznia...Aż się wierzyć nie chce że tak szybko to mija Tylko zima musi pójść już sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 14.01.2010 11:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Stycznia 2010 No niestety zima ma się dobrze, -15 dzisiaj rano było... dobrze, że chociaż słonko świeci to żyć się chce... i tak ładnie... przez okno To chyba najdłuższa zima w miom życiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts