kala67 15.01.2010 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 kochaniutka...........szerokim łukiem Cie nie obchodze...poprostu we wszystkich dziennikach mam zaległości!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.01.2010 13:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Kaluś... przecie wiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.01.2010 14:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ludzie kurde co Wy macie z tą wiosną?? Wiosna jest tuż tuż . 2 dni temu widziałem potężny klucz wracajacych gęsi, zaś mój Wilku sierść gubi .A wilku w 3/4 to owczarek lapoński A kto ma się znać na zimie i wiośnie jak nie taki prawie eskimos ?? Jak nic wiosna w siedmiomilowych pogina do nas. No ja też mam sierść mojej karolci w nosie...Czyżby wiosna? Taaaaaa.... wiosna.... tylko nie tuż tuż, a tuuuuuuuuuż tuuuuuuuuuuuuuż Ale tak mi mówcie... w blokach startowych czekam Moja psica to sierść gubi non stop, a teraz jaby mniej... widać kiepska eskiimoska z niej . Zresztą w śnieg za cho....rę nie wlezie... francuski piesio z niej, to i wiosny nie czuje . Chociaż... pisałam gdzieś o pietruszce... w lodówce leży i listki wypuszcza ... możecie mieć rację, bo kto jak kto, ale pietruszka to chyba wie Ps. Noxi, nie mów tylko, że nie zdążyłeś... z aparatem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.01.2010 15:23 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Wiecie coooo... Jak ta zima potrwa jeszcze troszkę, to mi miejsca w chałupie zabraknie Kupiłam dwie biblioteki... takie duuuuże 3m każda... i pół salonu i całą siłownię mam zawaloną a jeszcze szafy do przedpokoju szukam... i do kuchni stołu z krzesłami... bo salon (jadalnia i wypoczynek) to może poczekać... chyba że cuś się trafi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 15.01.2010 16:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Wiecie coooo... Kupiłam dwie biblioteki... takie duuuuże 3m każda... Marzenie , aż mnie w dołku coś przyatakowało Siedzę teraz jak naćpana i szukam miejsca po swoich skromnych ściankach...hm może na poddaszu przy trójkątnym oknie zacznę taką mini biblioteczkę ???.. . hmm w sumie miała tam stać przepastny fotel w róże do czytania i mały stolik na kawkę.... Przez Ciebie czuję się jakbym w google wpisała google a w youtube youtube Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Beauty 15.01.2010 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ty nie opowiadaj cóżes kupiła tylko od razu pokazuj Ciekawość mnie zżera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noxili 15.01.2010 17:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Noxi, nie mów tylko, że nie zdążyłeś... z aparatem . http://img524.imageshack.us/img524/4274/img0009.jpg Spóźniłem sie troszke- mineły mnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
meg60 15.01.2010 17:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Arctica no co ty, Noxili z aparatem by nie zdążył???? to niemożliwe !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.01.2010 18:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Marzenie , aż mnie w dołku coś przyatakowało Siedzę teraz jak naćpana i szukam miejsca po swoich skromnych ściankach...hm może na poddaszu przy trójkątnym oknie zacznę taką mini biblioteczkę ???.. . hmm w sumie miała tam stać przepastny fotel w róże do czytania i mały stolik na kawkę.... Przez Ciebie czuję się jakbym w google wpisała google a w youtube youtube Iwuś... może troszkę pocieszę... najładniejsze to w nich są gabaryty ... nie są jakieś super ozdobne, rzeźbione... ale są MOJE ... i stare Nie ukrywam, że cena była okazyjna I nie myśl, że tylko Ty szukasz miejsca , ja też ... tradycyjnie... najpierw robię, później myślę Zazwyczaj to najpierw mówię, a później myślę co powiedziałam... tutaj najpierw były czyny Ps. a co się wyświetla w googlach na hasło google Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.01.2010 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Ty nie opowiadaj cóżes kupiła tylko od razu pokazuj Ciekawość mnie zżera Beatko, nie bardzo jak mam je pokazać , rozłożone na części prawie pierwsze som Ale jutro pokuszę się o zdjątka kilku szczególików Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.01.2010 18:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 http://img524.imageshack.us/img524/4274/img0009.jpg Spóźniłem sie troszke- mineły mnie. Mąż optymista stwierdził, że za zimno jest u nas i uciekają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 15.01.2010 18:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Arctica no co ty, Noxili z aparatem by nie zdążył???? to niemożliwe !!!!!! No tak... durna baba ze mnie... Już wiem po co Im takie duże wyrko , żeby zawsze był pod ręką... aparat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Noxili 15.01.2010 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Mąż optymista stwierdził, że za zimno jest u nas i uciekają Też tak myślałem ( ze mnie taki sam optymista) ale potem zaskoczyłem że leciały na powszechnie znaną z upałów w zimie północ . Już wiem po co Im takie duże wyrko , żeby zawsze był pod ręką... aparat E tam! Łożko no i czasem stół to podstawowy mebel w mieszkaniu.A aparaciki maja swoje legowiska w koszykach.A osprzet w metalowych walizach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Saskja 15.01.2010 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Stycznia 2010 Wpadłam zobaczyć, czy są jednak zdjęcia tych psięknych meeeebli na książki, a tu zamiast obejrzeć zdjęcia doczytałam coś, co wczesniej przeoczyłam - że podobno jakas pietruszka już wie, że idzie wiosna Jak to dobrze Bo ja się juz doczekac nie mogę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 16.01.2010 13:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 ... Ps. a co się wyświetla w googlach na hasło google Hmmm...jak Ci to najprościej wyjaśnić... to stwierdzenie we współczesnym świecie może oznaczać dezorientację, zagubienie, chwilowe odłączenie się jednej półkuli mózgowej, a u mnie dodatkowo utratę komfortu z powodu braku głębszej analizy własnych potrzeb Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
87anam87 16.01.2010 14:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 A mi od razu przyszło... łowy -----> sowy ------> myszy daszek wybrany, dostawca też... ino wiosny wyglądać no widzisz a ja myślałam i nic to pochwal się jaki dostawca i jaki daszek (może już pisałaś a ja przeoczyłam jak tak to przepraszam). jeszcze jedno pytanie, czy dostawcą jest jedna z tych firm , których przysłałaś mi wycenę? macie już dokładnie zaplanowany czas kiedy ruszacie z daszkiem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.01.2010 14:29 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Mąż optymista stwierdził, że za zimno jest u nas i uciekają Też tak myślałem ( ze mnie taki sam optymista) ale potem zaskoczyłem że leciały na powszechnie znaną z upałów w zimie północ . Eeee tam... pewnie startowe kołowanie , zobacz jakie rozpierzchnięty szyk Już wiem po co Im takie duże wyrko , żeby zawsze był pod ręką... aparat E tam! Łożko no i czasem stół to podstawowy mebel w mieszkaniu.A aparaciki maja swoje legowiska w koszykach.A osprzet w metalowych walizach. To jakby co koszyk w jedna grabę, waliza w drugą........... i spakowany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.01.2010 14:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Wpadłam zobaczyć, czy są jednak zdjęcia tych psięknych meeeebli na książki, a tu zamiast obejrzeć zdjęcia doczytałam coś, co wczesniej przeoczyłam - że podobno jakas pietruszka już wie, że idzie wiosna Jak to dobrze Bo ja się juz doczekac nie mogę. Hej! Zdjątka raczą się zgrywać, chociaż niezwykle ociężale im to idzie A pietruszka nie "jakaś" tylko moja... w lodówce... leży i listki wypuszcza , wiosna jak nic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 16.01.2010 14:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Hmmm...jak Ci to najprościej wyjaśnić... to stwierdzenie we współczesnym świecie może oznaczać dezorientację, zagubienie, chwilowe odłączenie się jednej półkuli mózgowej, a u mnie dodatkowo utratę komfortu z powodu braku głębszej analizy własnych potrzeb Iwuś... skumałam przesłanie... mi chodziło o takie dosłowne działanie wyszukiwarki na to hasło Ale sobie już sprawdziłam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Iwuś 16.01.2010 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2010 Hmmm...jak Ci to najprościej wyjaśnić... to stwierdzenie we współczesnym świecie może oznaczać dezorientację, zagubienie, chwilowe odłączenie się jednej półkuli mózgowej, a u mnie dodatkowo utratę komfortu z powodu braku głębszej analizy własnych potrzeb Iwuś... skumałam przesłanie... mi chodziło o takie dosłowne działanie wyszukiwarki na to hasło Ale sobie już sprawdziłam A to ja w takim razie nie skumałam... hmm... wcześniej nie przyszło mi do głowy, żeby to sprawdzić...co się wyświetla...ale...pędzę nadrobić! Przepraszam, że w Ciebie "zwątpiłam" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts