monia i marek 22.01.2010 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Piękna umywalka W rzeczywistości jest śnieżnobiała? W sumie taka kremowa też byłaby b.ładna Jedyny problem mogłoby stanowić dokupienie wc w tym kolorze. Coś wspominałaś u mnie, że bywają takie wc-ciki do kompletu? Podwieszane, czy stojące? Ja chciałabym stojący, ale biorę pod uwagę jego minusy i wychodzi mi na to, że nabędziemy podwieszany. Chodzi o to, że zbiera się przy śrubach syf, który mnie drażni. Dodatkowo wkurza mnie spłuczka, która wiecznie zbiera na sobie parę, poniważ wewnątrz ma zimną wodę i skrapla się rosa w wyniku różnicy temperatur. Geberit pozwoli o tym nie myśleć. Takie praktyczne rozwiązanie wymyśliłam. Niestety jest b.mały wybór podwieszanych kibelków retro. A Ty już zdecydowałaś jaki będzie u Was? Ten, który wkleiłam u siebie też by pasował do tej umywaleczki. A jeszcze bardziej ten za 2,5tys. Niestety kwota porażająca . Mam bardzo podobne baterie obecnie w domu, tylko srebrne i są super Z kolei mosiężną mam zapakowaną, nóweczkę i leży w pudełku od ok.10 lat Nie było czasu na zamontowanie, więc będzie jak znalazł do nowego domku Czy umywalka pochodzi z tej firmy, o której wspomniałam u siebie w komentarzach? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2010 19:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Umywalka jest biała... śnieżno ?... chyba tak... po prostu biała. Wc, który mam nadzieję będzie niebawem do kupienia, jest stojący. Może faktycznie wady które opisałaś są znaczące, ale i tak wolę stojący... staroświecka jestem chyba . Umywalka jest chińska, skoro nie widać różnicy to po co przepłacać . W niej nie ma się co popsuć. Trochę bardziej niepokoję się o Wc-ecik, ale najwyżej wymienię całe flaki, a piękny kształt pozostanie. Bateria też nie hamerykańska, a cena jeszcze niższa niż ta nad nią na zdjęciu . Jak sobie poczytałam po dziennikach, to wszystkie urządzenia łazienkowe będę miała w cenie ............ dywanika Badziewie widać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.01.2010 19:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Jesteś niesamowita z tym wyszukiwaniem dobrych cen Podziwiam i gratuluję póki co umywaleczek A kibelkiem się nie martw na zapas - myślę, że będzie dobry, a na wymianę wnętrzności w spłuczce zawsze masz czas Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karolina i Artur 22.01.2010 19:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Często naprawdę w wieeelu przypadkach nie warto przepłacać! Więc baaardzo popieram takie zakupy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.01.2010 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Arctico, zerknij tutaj - może Cię zainteresuje? Super blog, klimatyczne wnętrza Nie wiem, czy to lubisz,male ja takie sielskie klimaty baaardzo lubię Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2010 19:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Nie moją sprawą jest, ile ktoś płaci za ...cokolwiek... umywalkę, baterię... czy meble. Ogromną frajdę sprawia mi kompletowanie wystroju za niewielką cenę... co najważniejsze, każdy uwierzy, że za ostateczny efekt zapłaciłam 10 razy tyle . Przykład... http://foto2.m.onet.pl/_m/da5114ec9579bf78e665661f2da13102,10,19,0.jpg http://foto3.m.onet.pl/_m/7cad95cd61e778b36d0ce9eaf8edd683,10,19,0.jpg Zgoda... noga trochę inna, ale akurat tutaj, uważam, że ta co kupiłam, czyli mniej zdobna, jest lepsza... mi się bardziej podoba... i nic tu nie ma do rzeczy sroczka, co swój ogonek chwali A teraz uwaga! - cena równo 10 razy mniejsza. Moniu... za umywalkę zapłaciłam 146 zł... a bateria kosztuje 122 zł. Jak się rozleci (bateria) to kupię drugą ... taką samą ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2010 20:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Arctico, zerknij tutaj - może Cię zainteresuje? Super blog, klimatyczne wnętrza Nie wiem, czy to lubisz,male ja takie sielskie klimaty baaardzo lubię Dzięki... będę miała co robić do końca supermena Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.01.2010 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 oczywiście, masz rację na blog natknęłam się dzisiaj i pomyślałam, że może skorzystasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2010 20:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Niestety, po przemyśleniu stwierdziłam, że muszę mieć szafkę pod umyw., żeby ukryć podręczne rzeczy - ręczniki i środki czystości. No już nie mogę mieć na nodze A ja tak bardzo chciałam dwie umywalki na nodze, że wymyśliłam... a właściwie zgapiłam u Beatki... takie cuś http://www.remodelista.com/img/sub/jessica-bathroom-sink.jpg Może nie dosłownie takie... ale sam fakt, że szafeczki na pirdóły schowam za lustrami A ręczniczki wylądują w komódce... białej... tylko jeszcze muszę gdzieś taką wyniuchać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.01.2010 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 na alledrogo znajdziesz zapewne coś ciekawego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2010 20:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 na alledrogo znajdziesz zapewne coś ciekawego nie znam wszystkie meble póki co za ... niedrogo wynalazłam , to i komódkę godną znajdę... najwyżej sama w odpowiedni kolorek przyodzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.01.2010 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 allegro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2010 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 no wiem przecie ... tak się tylko droczę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2010 20:30 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 oczywiście, masz rację na blog natknęłam się dzisiaj i pomyślałam, że może skorzystasz Moinuuuuuu... i Zośki tam mają ... jestem szczęśliwa jak dziecię... biegnę.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.01.2010 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 wiem, widziałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 22.01.2010 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 a to widziałaś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 22.01.2010 21:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Stycznia 2010 Hmmmm ... o takie cuś mi chodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.01.2010 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Witajcie... nie zamarzliście ... Właśnie wróciliśmy z Avatara... już wiem na pewno, że zmierzam w jedynym słusznym kierunku... Ci którzy choć troszkę znają mój dziennik i byli na filmie... napewno wiedzą co mam na myśli... a Ci którzy nie oglądali Avatara... niech koniecznie się wybiorą... Pozdrawiam cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monia i marek 23.01.2010 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Wszyscy nas namawiają na ten film. Póki co nie wiem o co chodzi z dobrze wybranym kierunkiem? Napisz coś więcej, bo nie wiem kiedy się na film wybierzemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Arctica 23.01.2010 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Stycznia 2010 Moniu... ja też namawiam . Nigdy nie lubiłam filmów science fiction, pomimo wielokrotnego powtarzania Władców Pierścieni w tv ja nadal nie znam fabuły... po prostu nie lubię... Napewno każdy wychodząc z kina ma inne odczucia... Wiele się mówi o efektach specjalnych, trójwymiarze, nowych technologiach... pewnie tak... ale właściwie niewiele się zmieniło od czasów kina "Oka" w W-wie, gdzie filmy 3D wyświetlano już naście lat temu. Dla mnie to jak różnica między MP3, a MP5... niewielka... Czytałam wiele recenzji ... nie znalazłam "siebie"... może inna jestem, albo wielkość tego filmu polega właśnie na indywidualnym przesłaniu dla każdego widza... czytałam, że nawiązanie do słynnego września, że o wojnie w Iraku, o wymordowaniu Indian, ,o wycinaniu Amazonii o bezdusznym eksploatowaniu Afryki... Ja wyniosłam z tego filmu kiełkujacą już we mnie od dłuższego czasu myśl, że jedynie życie w zgodzie z naturą, wsłuchiwanie się w każdy jej pomruk, czy westchnienie, jest życiem w pełni...jest życiem prawdziwym... jest życiem szczęśliwego, spełnionego człowieka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts