Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

A może by tak ... jeszcze raz? - DWOREK ... POTWOREK???

Recommended Posts

Z dekorami nie myślę przesadzać. Ten duży do środka stanowiska piecowego i po jednym małym, łącznie trzy na wierzchu. Najgorsze to to, że nie wiem gdzie mogła bym obejrzeć tą glazurę w realu. Wolała bym pomacać przed kupnem :-?

Program zdecydowanie prosty... dla mnie bardzo intuicyjny. Kupiłam też "sam zaprojektuj swój dom", czy jakoś tak... ale nie dość, że wydałam pieniądze, to tylko mąż ogród w nim zrobił, a do wnętrz wcale mi nie pasił :x .

W wersji demo pro100 niestety nie można zapisywać projektów.

• Odpowiedzi 12,6k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

problem w tym, że w ogóle nie chce mi się otwierać :evil:

coś nie tak się ściąga :roll: próbowałam 3 razy i to samo :evil:

chyba nie zaprojektuję tej kuchni :-?

a z płytkami, to tak niestety jest, że na zdjęciach często wyglądają zupełnie inaczej :roll:

oglądałam te Twoje inspiracje kuchenne - niektóe są naprawdę piękne :D :D

ściągam kolejny raz, tym razem wersję mini, może w końcu się uda :-?

nic takiego się nie otwiera, ponieważ ściąga mi z jakimś błędem i w ogóle się nie da otworzyć ikonki :( (w tej wersji pełnej)

kiedyś już korzystałam z tego programu (daaaawno) i bez problemu działało, tylko właśnie nie dało się zapisywać, ale później wykasowałam to z komp.

A teraz nie wiem co się dzieje :roll:

Kochani !

Nasza DarioAS jest w FINALE !!!

Druga tura głosowania na najpiękniejszy, forumowy ( i nie tylko ) różany blog wystartowała.

Głosujemy od nowa a stać nas przecież na 1,22 + Vat nie ?

Tu podziwiamy :

http://aniads-rosegarden.blogspot.com/

A tak głosujemy :

SMSy o tresci F00041 na numer 7144 (koszt 1,22 z VAT).

A tu mądrości typu - jeden telefon ...jeden głos ... ( a szkoda )

Regulamin tutaj: http://www.blogroku.pl/aniads-rosegarden,gw5m6,blog.html

Przejęłam pałeczkę bo An-budowa właśnie usiłuje nie zamarznąć na nartach czy kuligu ... ważne, żeby przeżyła te mrozy :lol:

Nie zostawiła mi miotły ... jędza :wink:

Za każdy głosik - dzięęęęęki ...

Arctica, piekne rzeczy kupujesz :roll: normalnie inspiracją jesteś dla mnie..

Bo teraz też myślę o murowanej kuchni :lol: i znowu wszystko przez Ciebie :lol:

co do piesków, to powiem Ci, że każda pliszka swój ogonek chwali i ja polecam bernardyna i to koniecznie dziewczynkę :D

A w ogóle to mam dosyć tej zimy :-? dłuży mi się strasznie w tym roku, ciekawe czemu? :wink:

ściągam kolejny raz, tym razem wersję mini, może w końcu się uda :-?

Moniu, próbujesz z różnych serwerów?

http://www.google.com/search?q=pro100&rls=com.microsoft:pl:IE-SearchBox&ie=UTF-8&oe=UTF-8&sourceid=ie7&rlz=

Ja z pobieralni brałam... działa :D

http://www.pobieralnia.pl/plik-6529-pro100-.html

Jeżyku kochany... byłam przed chwilka pierwszy raz... dobrze, że mówić nie muszę, bo szczeny do jutra nie zbiorę... :o :o :o :o :o :o :o ...

Od jutra zaczynam zgłębianie, a takich fotek to w życiu nie widziałam :-? ...

Dziękuję serdecznie, zagłosuję bankowo :D

Arctica, piekne rzeczy kupujesz :roll: normalnie inspiracją jesteś dla mnie..

Bo teraz też myślę o murowanej kuchni :lol: i znowu wszystko przez Ciebie :lol:

co do piesków, to powiem Ci, że każda pliszka swój ogonek chwali i ja polecam bernardyna i to koniecznie dziewczynkę :D

niech będzie, że namawiam :lol: :lol: :lol: , niech będzie przeze mnie :roll: :wink:

http://foto3.m.onet.pl/_m/5c23a726fd0dc1dd9ad9daa40dbc8913,6,19,0.jpg

http://foto0.m.onet.pl/_m/62029c6124056d72cf9c56b3cf4e8a1c,10,19,0.jpg

http://foto0.m.onet.pl/_m/383871694304f09ec7abcd71d5e53060,10,19,0.jpg

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ładniutkie, nieeeeee :roll:

A w ogóle to mam dosyć tej zimy :-? dłuży mi się strasznie w tym roku, ciekawe czemu? :wink:

noooo ciekawe :roll: :wink: :lol: :lol: :lol:

arcitca troche mnie nie bylo ,a tu tyle do nadrobienia :o cala chalupe chyba juz sobie umeblowals przez ten czas. :D kuchnie murowane sa piekne ,moja znajoma ma wlasnie taka .Scianki sa wymurowane ,oblozone pytkami 10/10 w butelkowym kolorze.,drzwi od starych szafek,a gorne szafki sa gorami od starych kredensow.Fajnie to wyglada ,tylko najpierw trzeba zdobyc odpowiednie fronty ,lub zegrac sie z dobrym stolarzem(sorry za pisownie ,klawiatura tym razem niemiecka :lol: )

arcitca troche mnie nie bylo ,a tu tyle do nadrobienia :o cala chalupe chyba juz sobie umeblowals przez ten czas. :D kuchnie murowane sa piekne ,moja znajoma ma wlasnie taka .Scianki sa wymurowane ,oblozone pytkami 10/10 w butelkowym kolorze.,drzwi od starych szafek,a gorne szafki sa gorami od starych kredensow.Fajnie to wyglada ,tylko najpierw trzeba zdobyc odpowiednie fronty ,lub zegrac sie z dobrym stolarzem(sorry za pisownie ,klawiatura tym razem niemiecka :lol: )

takie górki od kredensów można czasami kupić b.ładne i w b.przystępnej cenie :wink:

Jeszcze nie całą :-? :roll: ... nawet nie połowę... kuchnia niby już była zaprojektowana :roll: , echhhh... za długa ta zima :wink:

Inna sytuacja jest wtedy ,kiedy wiele rzeczy umie sie zrobic samemu

Tylko do tych umiejętności potrzeba jeszcze coś... CZAS... bo jak tu mieszkać bez kuchni :-? :roll: , a to dłubaninka na miesiąc :D

Co do frontów to skłaniam się w stronę stolarza. W ogóle to chciała bym bardzo mało tego murowania. Tylko stanowisko piecowe i coś pod zlew. Resztę chcę dać typowo jadalniane meble, komoda, serwantka, kredens (chociaż te rzadko bywają w zestawach :roll: ). No i myślę, że stolarz dobierze dobrze drewniane drzwiczki, a właściwie ich kolor do pozostałych mebli.

Ps. na NK to Ty???? :roll: