el-ka 03.07.2007 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lipca 2007 Powiedzcie mi jak jest z użytkowaniem wanny równej z podłogą? Jak się z niej wychodzi jak jest się mokrym - bo np. z basenu bez drabinki nie jest to takie łatwe, a dla osób mniej sprawnych i starszych praktycznie niedostępne. Jak z myciem takiej wanny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Dagi31 20.07.2007 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Lipca 2007 osobiscie taką bede miała.. na pietrze. Juz zrobiony jest otwor w podłodze pod wanne, i bedzie ją widac z kotłowni. Oczywiscie musze zrobic jeden malutki schodek, ze wzgledów praktycznych....a wanne mam z Kola 145/145.Zdjecia dopiero beda jak zrobie, czyli za 2 miesiące- teraz dopiero robią tynki i wylewki. ale zawsze marzyłam o takiej wannie....do tego z chydromasazem(ale w podłodze nie mozna takiej) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aka z Ina 22.07.2007 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2007 ja p.........., ale super takie wanny!!!!!!!!z wanny bym nie wychodziła Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 25.07.2007 00:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lipca 2007 my mamy taka wanne w podlodze, wystaje tylko z 15 cm, swietny pomysl o ile lazienka jest na parterze a nie ma sie piwnicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
armani in cracovia 16.01.2008 23:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Stycznia 2008 czy ktoś montował taką wannę u siebie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alpejczyk 17.01.2008 08:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 Dołczam sie do tematu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 17.01.2008 09:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 U nas tylko częściowo wpuszczona w podłogę. Nóżki stoją bezpośrednio na chudziaku, reszta część pod wanną izolowana termicznie styropianem i pianką. W ten sposób wanna wyszła na wysokości 46 cm nad podłogą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
armani in cracovia 17.01.2008 11:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 trafiłem już wcześniej na wasz dziennik budowy... ciekawe aranżacje...ale najbardziej podobają mi się drzwi wejściowe... tak inne od tych wszystkich "wrót do zamków" czy sami projektowaliście? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasiaR 17.01.2008 11:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 czy ktoś montował taką wannę u siebie? jeszcze nie, ale będzie za około 2 miesiące. Wanna wpuszczana w podłoge , wystaje nad podłogę około 12 cm. Pozdrawiam, KasiaR Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kubaimycha 17.01.2008 13:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 trafiłem już wcześniej na wasz dziennik budowy... ciekawe aranżacje...ale najbardziej podobają mi się drzwi wejściowe... tak inne od tych wszystkich "wrót do zamków" czy sami projektowaliście? Tak, drzwi to mój pomysł... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
armani in cracovia 17.01.2008 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Stycznia 2008 jeszcze nie, ale będzie za około 2 miesiące. Wanna wpuszczana w podłoge , wystaje nad podłogę około 12 cm. Pozdrawiam, KasiaR a jaki kształt i jaki rozmiar? pozdrowienia ps. bardzo podoba mi się salon... pyszny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kaloosa 18.01.2008 13:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 witam, mamy cos takiego, wanna ksztaltem przypomina olowek zatemperowany z 2 stron a wystaje z 15 cmSuper sprawa ale nie polecam dla osob starszych, moga miec problemy z wchodzeniem albo wychodzeniem z wanny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alpejczyk 18.01.2008 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Stycznia 2008 A jakies zdjęcia wanienek ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alpejczyk 20.01.2008 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Więc własnie.Jestem na ewapie wylewania chudziaka pod posadzke i pewnie juz by trzeba zakupić wannę i zrobić zagłebienie pod. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzysztofh 20.01.2008 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Ja mam wannę na stropie monolitycznym, który jest ocieplony wełną i na to jastrych i płytki, więc dno wanny jest mniej więcej na tym poziomie co podłoga łazienki.Jak wanna wystaje z podłogi 20cm to może i fajnie ale wychodzenie z niej musi byc niewygodne no jej mycie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anisia3 20.01.2008 14:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 A ja zrezygnowałam z obniżenia wanny. Właśnie po radach uzytkowników. Wygląda fajnie, ale z wygodą ponoć nie ma zbyt wiele wspólnego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Grzegorz-Milano_Style 20.01.2008 15:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Stycznia 2008 Witam, Jeśli wanna wystaje ponad poziom podłogi, ma to swoje zalety - wygodniej się do takiej wanny wchodzi/wychodzi, wygląda to ciekawiej i nie mamy poczucia siedzenia w wilczym dole. Osobiście bardzo polecam nie wpuszczenie w podłogę, tylko wyboduwanie w łazience lub pokoju kąpielowym podestu w którym będzie taka wanna osadzona. Podest najlepiej jak będzie zajmował całą szerokość pomieszczenia i będą do niego prowadziły dwa, trzy schodki. Podest nie musi być tak wysoki jak wanna - można wannę wpuścić 20 - 30 cm w podłogę - wygląda to zdecydowanie najlepiej. Bardzo ważne jest, aby to wanna stanowiła główny punkt optyczny - nie scena - przy obniżeniu podestu, wanna uwydatni się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
queene 21.02.2008 13:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 witam. sprawdziłam w wyszukiwarce i nic nie znalazłam więc pytam mąż tak sobie wymarzył więc ja szukam ma ktoś fotki ?? moze doswiadczenia ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jacekp71 21.02.2008 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 znajomy ma, to taki gadzet, uzytecznosci wiekszej nie daje za to mozna pokazac znajomym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
basiab 21.02.2008 14:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2008 Ja też chętnie zobaczyłabym pare fotek. Też szukaliśmy jakiś inspiracji, bo takie rozwiązanie nam się podoba, ale chyba nie umię szukać bo nie wiele znalazłam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts