Zakrzewianka 17.09.2009 13:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 My mamy taką wannę: http://images42.fotosik.pl/53/1170eba482abc5e8.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Julka85 17.09.2009 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Zakrzewianka o takie obniżenie mi właśnie chodzi tylko, że ja chciałam wpuścić narożną wannę. Powiedz mi czy ta wasza wanna jest na parterze a jeśli tak to jak rozwiązaliście problem z syfonem? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 17.09.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Niektóre pomysły tylko fajnie wygladają, gorzej z funkcjonalnością czasem ludziom zależy bardziej na wyróżnieniu się niż na funkcjonalności. Jakkolwiek by ten pomysł nie analizował, to zawsze taka wanna będzie mniej funkcjonalna od normalnie wbudowanych. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarte 18.09.2009 05:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Wszyscy odradzają Ale przecież musi być jakiś sposób... Czytałam o tym, że jak syfon pójdzie to już koniec, to co? to jedyne wyjście wyjąć tą wannę i od nowa wsadzić he he W sumie taki syfon nie psuję się chyba codziennie ponoć są jakies syfony wyciagane do góry - musisz pytać - wtedy odchodzi ci problem syfonu. Ja będe mieć wannę w podłodze , ale na górze - tak już miałam w typowym projekcie. U mnie nie ma tez problemu z rewizja - bo moge ja zrobić az w trzech miejscach, pozostaje mi tylko wybór w którym ją zrobić, a będe miec tam wannę z hydromasażem. Jednak dodatkowo w dolnej łazience będzie zwykła wanna, więc nie będę mieć problemu z kapiela dziecka jak ktoś pisał. Mycie pewnie będzie bardziej problematyczne, za to wchodzenie i wychodzenie z niej dużo łatwiejsze. Popytaj w sklepach o te syfony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 18.09.2009 07:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Niestety, nie analizowałam sprawy syfonu... Wanna i tak jest wyżej od kanalizacji, więc nie było z tym problemu Wanna jest na parterze, było wykonane obniżenie w celu umieszczenia wanny. Zabetonowane i ocieplone (taka niecka) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
LYRECO7 18.09.2009 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Moi rodzice mają wannę dużą narożnikową w ziemi - powiem tak - fajnie to może wygląda, problemów z położeniem nie ma, moi zrobili to tak- na piachy styropian i wanna na to, finito, wanna opiera sie na stelazu i plytkach - powiem szczerze - syf tam wiecznie - kurzy sie, przykleja, weź sobie wyobraź umycie dziecka w takiej wannie. Nie no to juz o wiele lepsza taka co tylko do polowy jest wpuszczona, takie moje zdanie jako uzytkownika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 19.09.2009 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 etap budowy: wylany chudziak, wanna( narożna, na parterze) bedzie zagłębiona o jakieś 15-20cm. bo nie chce mi się nogi zadzierać przy wchodzeniu. mój brat taką ma i sobie chwali, o minusach nie słyszałam. dziecko umyję w drugiej wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
misiakulka 19.09.2009 05:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 etap budowy: wylany chudziak, wanna( narożna, na parterze) bedzie zagłębiona o jakieś 15-20cm. bo nie chce mi się nogi zadzierać przy wchodzeniu. mój brat taką ma i sobie chwali, o minusach nie słyszałam. dziecko umyję w drugiej wannie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarte 22.09.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Niestety, nie analizowałam sprawy syfonu... Wanna i tak jest wyżej od kanalizacji, więc nie było z tym problemu Wanna jest na parterze, było wykonane obniżenie w celu umieszczenia wanny. Zabetonowane i ocieplone (taka niecka) jeśli chodzi o syfon to pisałam o takim wyjmowanym z tego względu, ze przy wannie w podłodze nie masz do niego za bardzo dostępu i przy zwykłym syfonie może być problem jak się zatka, tak coś jakiś hydraulik kiedyś sugerował. Mając wannę na parterze ten dostęp będzie jeszcze trudniejszy bo jest wtedy problem z rewizją. ja mjac taką wannę na piętrze, zrobię sobie rewizję z kotłowni która jest na dole i śiana kotłowni będzie zarazem ścianą wbudowanej wanny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarte 22.09.2009 08:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 co do mycia dziecka tez będę myć w drugiej wannie najwyżej. jak zaczne uytkowanie to na pewno opisze jakie sa minusy wanny w podłodze, u mnie wanna będzie wystawać co najwyżej 10cm nad podłogę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BetkaWi 22.09.2009 10:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Zakrzewianko czy możesz napisać jaka to wanna? Z jakiej firmy i model? Jest świetna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zakrzewianka 22.09.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Rewizja jest pod płytką w obudowie wanny. To jest wanna Riho, model Seth. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts