procol 16.09.2009 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Mam pytanie dotyczace montazu okien, a wlasciwie obrobki glifow. Okna (drewniane) sa juz zamontowane, na piane. Na zewnatrz - wiadomo, docieplenie i tynk, natomiast od wewnatrz sa dwie wersje. Pierwsza zaklada zaciagniecie glifu w taki sposob, by tynk zaszedl ok. 0.5 cm na rame okna, druga zas, zeby tynk doszedl na rowno z rama okna i zeby na nia nie wchodzil. Ktora metoda jest poprawna? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wirecki 16.09.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2009 Spróbuj TUTAJU mnie tynk wewnętrzny od ramy oddziela jakaś listwa. Była w cenie tynku, to podobno standard. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jarte 18.09.2009 09:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 przy oknach drewnianych najlepsza byłaby chyba listwa - najlepiej spytaj producenta okien, żebyś nie straciła gwarancji, ja mam okna PCV i nie mam listwy zachodzi tynk minimalnie na okno, ale to jest zupełnie co innego. Nie chciałam listwy , bo listwy są białe, innego koloru trudnio dostac, a ja mam okna w kolorze orzech, ą sany nie będą zawsze białe więc taka otoczka z białej listwy by śmiesznie wyglądała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts