Brunchilda 17.09.2009 00:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a tu udostępniam miejsce na Wasze komentarze do Naszego dziennika ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Asaf 17.09.2009 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Pozdrawiam inwestorków serdecznie.Witamy w gronie dziennikarzy własnych dzienników.Będę śledził wasze starania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kala67 22.09.2009 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Witam i ja:) trzymać kciuki będę !! za bezstresową budowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 03.10.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Października 2009 I ja dołączam do grona "podglądaczy" Twój dzienni wciągnął mnie jak dobra książka - nie dało sie od niego oderwać Do wczoraj myślałam że to ja mam cały czas pod górę i czego się nie dotknę w sprawie domu, to musi się rozlecieć zanim się naprawdę zacznie ale po przeczytaniu twoich przejść mam wrażenie że na razie miałam więcej szczęścia niż rozumu będę trzymać kciuki żeby od dziś już wszystko było szybciutko i bez problemów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brunchilda 04.10.2009 21:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 Dzięki Wam za słowa wsparcia! Na razie nie poddaję się. Wciąż sobie powtarzam -oby do przodu Dlatego cieszę się po zakończeniu każdego etapu. Emilus18, czytałam Twój dziennik i faktycznie spotyka Cię sporo przeciwności. Jednak mam nadzieję, że jak juz rozpoczniesz na dobre to będzie tylko łatwiej! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 21.11.2009 16:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Listopada 2009 I jak Wam idzie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emilus18 20.12.2009 22:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Grudnia 2009 http://kartki.net.pl/kartki/4/140.gif Wesołych Świąt! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MartaMarcin1719504949 16.03.2010 11:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2010 Koniecznie chciałabym podziękować Marcie i Marcinowi za dodatkową pomoc przy transporcie!!!!!!!!!!!!! cieszymy się, że mogliśmy pomóc, w końcu jesteśmy sąsiadami Życzymy powodzenia w dalszych zmaganiach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ricki 72 16.07.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2012 witam nieźle czytałem dziennik z takimi emocjami jak moja córa oglądała pierwszego harry potera, szkoda że brak kolejnych akcji ale poczekamy i myślę że coś się dowiemy nowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts