AniazCz 17.09.2009 04:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Od początku budowy robię błędy, już nie mam siły do tego wszystkiego, teraz przechodzę zalamanie nerwowe w sprawie okien, zamówiliśmy z mężem okna MS-Okna, ale to byla moja decyzja, ja sie uparłam, kolor ciemny braz obustronny z szyba supertermo 0,5, mialo byc super, przyszly a tu sie okazalo, ze to chyba jedna wielka sciema-listwy przyszybowe obskubane w naroznikach, uszczelki krzywo zamontowane, niechlujnie, laczenia listew przyszybowych w naroznikach widoczne, ze przeswita bialy kolor i szpara pomiedzy ta listwa, a resztą okna-biala kreska i to ma byc wiecej niz okno?? do tego przesadzilam z tym kolorem, jest ciemny, niby modny, ale mnie troche przerazil, do tego najwazniejsze, przez to okno wpada mniej swiatla, niz przez zwykle!!! Boje sie, ze bede miec ciemno w domu. Pomocy, niech ktos mnie pocieszy, poda jakies sensowne argumenty za tymi oknami bo chyba wyladuje w psychiatryku. Produkt oczywiscie zareklamowalismy z mezem od razu, czekamy na odzew. Co ja mam teraz robic, kto pomoze?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 17.09.2009 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Powtarzałem wiele razy inwestor nie jest kierownikiem budowy nie musi się znac na wszystkim. Spokojnie dasz jasna podłogę i kolory ścian na wypasik i będzie w cip... teraz są całe domy w venge czarno jak w d... wszyscy zachwyceni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 17.09.2009 06:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 na początku uspokuj sięi pomyślczy w wystarczająco wielu miejscach na forum umieściłaś swoje strachy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 17.09.2009 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Przepraszam - a co chcesz reklamować? Wybrany kolor? Przepuszczalność szyb?Bo cala resztę - rozumiem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pierwek 17.09.2009 08:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 wetnę się.... z małym pytankiem... czy strzelające okna pcv (prawdopodobnie od nagrzewania i studzenia bo strzelają wieczorem, nawet o godz 24 potrafi strzelić ) to wina ich montażu czy samej konstrukcji okien? Okna mam z fmy Vetrex. orzech jasny ofcourse... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 17.09.2009 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 malo prawdopodobne by byla to wina montaz - predzej zbyt malej powierzchni otworow odprezajacych pierwsza, zewnetrzna komorę profila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniazCz 17.09.2009 09:03 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Bylam jeszcze z rana na budowie i zobaczylam kolejne niedociagniecia tych okien, szkoda slow...nie wiem, czy tak ma byc, ale na przyklad jak otworzylam okno, to widze na dole wode w jednym oknie, a w niektorych po rogach, to jest naturalne?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 17.09.2009 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 malo prawdopodobne by byla to wina montaz - predzej zbyt malej powierzchni otworow odprezajacych pierwsza, zewnetrzna komorę profila ja tez mam cos takiego zwlaszcza wieczorkiem po cieplym dniu. okien mam kilka identycznych a pstryka tylkow jednym. cos z tym idzie zrobic? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 17.09.2009 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 zgłosić jako reklamacje - przyjadą, nawierca otworki w ościeżnicy i będzie git Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniazCz 17.09.2009 09:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 a co do tego, co chce reklamowac, to tylko jakosc wykonania, bo skoro teraz okleina w naroznikach jest obskubana, naderwana i jej nie ma na styku, to jak bede uzytkowac to okno to co bedzie dalej?? koloru nie reklamuje, to byl moj wybor, i reszta to rowniez konsekwencje mojego wlasnego wyboru. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezzz 18.09.2009 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 a co do tego, co chce reklamowac, to tylko jakosc wykonania, bo skoro teraz okleina w naroznikach jest obskubana, naderwana i jej nie ma na styku, to jak bede uzytkowac to okno to co bedzie dalej?? koloru nie reklamuje, to byl moj wybor, i reszta to rowniez konsekwencje mojego wlasnego wyboru. my mamy avante bardzo ciemny mahoń z ciemno złotymi klamkami i wyglada super, elegancko i nowoczesnie, ale wiem ze sporo osob kupuje duzo jasniejszy orzech lub cos podobnego, ja tam wole moje ciemne , nie jestem ekspertem, ale podobno woda moze zbierac sie z otworkow wentylacyjnych zewnetrzych np. po deszczach, wazne zeby nie dostawala sie do srodka, no chyba ze sa to jakies wieksze ilosci i masz "mini akwarium", ale zakladam ze tak nie jest, jakosc wykończenia trzeba reklamowac, bo z tego co piszesz chyba za dobrze nie jest, ale od tego jest w koncu gwarancja, pozdro i glowa do gory Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 18.09.2009 22:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 a ja się własnie dziś dowiedziałem, że moje spłonęły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martinezzz 18.09.2009 22:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 szczerze wspólczuje, a co sie stalo dokladnie, rozumiem ze jeszcze sie nie wprowadziles? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Prezo 19.09.2009 07:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Mogę się domyśleć, że chodzi o tą fabrykę Bertranda co się ostatnio paliła w Luzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 19.09.2009 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Mogę się domyśleć, że chodzi o tą fabrykę Bertranda co się ostatnio paliła w Luzinie ano tak... najważniejsze że się nikomu nic nie stało mam jednakże nadzieję że skoro ich teraz terminy gonią nie polecą w dół na jakości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniazCz 19.09.2009 18:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 z kolorem sie juz obylam, kwestia przyzwyczajenia, teraz mi sie podoba, po prostu zawsze tam gdzie mieszkalam do tej pory byly biale okna, kolor modny i elegancki tylko te ohydne niedociagniecia, okropnosc, jak na te klase okien, te marke, reklame, ich nagrody to po prostu jedno wielkie nieporozumienie czekam w tej chwili na rozstrzygniecie tej reklamacji, zobaczymy co powie osoba, ktora jezdzi do ludzi i oglada tego typu rzeczy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattdl 19.09.2009 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 zobaczymy co powie osoba, ktora jezdzi do ludzi i oglada tego typu rzeczy... a co powie- pewnie jak zwykle będą się próbowali wymigać! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrulex 21.09.2009 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 zgłosić jako reklamacje - przyjadą, nawierca otworki w ościeżnicy i będzie git mowiac w skrocie nie moge zglosic je do reklamacji. okna maja 2 lata. co ja moge zrobic czy znajomy ktory zna sie na oknach montujac je w innej firmie? chodzi o te pstrykanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mic81 12.04.2015 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Podbije temat Mam rownież okna z Vetreksu (na gwarancji) Denerwuje mnie suwanka, która strzela po słonecznym dniu mega głośno. Kolor ciemny dąb nagrzewają się bardzo mocno od słońca te okna Nawet nie sadziłem że rama może się tak nagrzać żeby pażyć przy dotyku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
surgi22 12.04.2015 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2015 Sorki ale byłeś kiedyś na plaży - nic plastikowego w ciemnym kolorze nie leżało na słonku PS. chyba parzyć chciałeś napisać a nie pażyć ( chyba że to o pożegnanie z życiem chodzi - pażyć -ie). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts