marek777 17.09.2009 07:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam serdecznie! Prosiłbym o radę w temacie premii termomodernizacyjnej. Myślę o dociepleniu domu jednorodzinnego (kostka 14x9x6m), budowany koniec lat 70-tych, cegła+gazobeton. Czy jest sens ubiegać się o tą premię w tym przypadku - mam na myśli dodatkowe koszty związane z audytem oraz wykonaniem projektu budowlanego jak i odsetkami od kredtu? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zbigmor 17.09.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam serdecznie! Prosiłbym o radę w temacie premii termomodernizacyjnej. Myślę o dociepleniu domu jednorodzinnego (kostka 14x9x6m), budowany koniec lat 70-tych, cegła+gazobeton. Czy jest sens ubiegać się o tą premię w tym przypadku - mam na myśli dodatkowe koszty związane z audytem oraz wykonaniem projektu budowlanego jak i odsetkami od kredtu? pozdrawiam Zależy oczywiście to od kosztów i zysków. Ile ta premia wynosi? Jak dla mnie mniejsze rachunki za ogrzewania są wystarczającą premią modernizacyjną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts