siwa216 17.09.2009 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Chciałam się zapytać co wgóle myslicie o sprzęcie AGD firmy Samsung.Ostatnio spodobał mi się sprzęt tej firmy i parametry jakie ma również, tylko chciałam zapytać was co myslicie na temat jej firmy.Między innymi spodobała mi się taka lodówka http://www.ceneo.pl/665218lub taki piekarnikhttp://www.ceneo.pl/322834 Płyta gazowa także mi się spodobała, chociaż tu się zastanawiam między Samsungiem a Siemensem.Co myslicie na ten temat? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jerzysio 17.09.2009 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Piekarnik i mikrofalówkę samsunga używam od 2 lat i jest ok.PzdrJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akrotarum 17.09.2009 10:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ta lodówka jest ok. z piekarnikiem niestety nie miałam do czynienia. Co do lodówki, fajny design, bardzo pojemna, w dobrej cenie, chyba jedna z tańszych tego typu, a bardzo dobra, dużo półek, ergonomiczna, wszystko pod ręką i cicha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
siwa216 17.09.2009 11:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ta lodówka jest ok. z piekarnikiem niestety nie miałam do czynienia. Co do lodówki, fajny design, bardzo pojemna, w dobrej cenie, chyba jedna z tańszych tego typu, a bardzo dobra, dużo półek, ergonomiczna, wszystko pod ręką i cicha. Czy ty masz ten konretny model? Jeżeli tak to mam jeszcze pytanie odnoście śladów po palcach - czy pozostaja jakieś? Czy ogólnie jest ok? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
krzyzakowa 17.09.2009 17:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam my mamy lodóweczkę http://www.ceneo.pl/1605309 i póki co sprawuje się dobrze- jest cicha (no w sumie nie licząc momentu "zwalania" lodu do pojemnika), opcja wody filtrowanej rewelacja i nie ma na niej śladów paluchów, co sprawdziłam wcześniej w sklepach, macając poszczególne lodówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ewa7506 17.09.2009 17:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Mamy dokładnie ten model lodówki i sprawuje się od roku bez zarzutu. Paluchów nie widać w przeciwieństwie do lodówki Amica, którą mieliśmy w mieszkanku. Piekarnik też mam taki sam- może różni się detalami bo symbolu swojego nie pamiętam- podoba mi się prosta obsługa i dobre efekty Mamy też mikrofalę Szmajsunga do zabudowy- również bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akrotarum 17.09.2009 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Czy ty masz ten konretny model? Jeżeli tak to mam jeszcze pytanie odnoście śladów po palcach - czy pozostaja jakieś? Czy ogólnie jest ok? Tak, mam. I śladów palców rzeczywiście nie ma. Lodówka naprawdę godna polecenia. Nie zamieniłabym jej na żadną inną. A jakbyś nie wiedziała, gdzie kupić, to ja swoją zamawiałam na electro.pl Kosztowała mnie 2500, przyszła chyba w 3 dni. Generalnie, bez zastrzeżeń. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Juniorka 21.09.2009 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Z Samsunga mamy płytę indukcyjną i piekarnik. Płyta jest super, ma wszystko co trzeba i działa ok. Piekarnik natomiast, to mam inny model niż pokazujesz i jedyna rzecz, która mnie wkurza to... widoczne odciski palców, niestety . Ale da się z tym żyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jolasia 21.09.2009 18:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 My mamy z Samsunga: lodówkę, piekarnik i mikrofalówkę. Jak wybieraliśmy sprzęt w sklepach to robiłam taki teścik na odciski palców i wydawało mi się, że na Samsungu najmniej był one widoczne, stąd m.in. nasz wybór, aczkolwiek oczywiście parametry techniczne i design były w pierwszej kolejności brane pod uwagę Jestem bardzo zadowolona z wszystkich trzech urządzeń, działają bez zarzutu i spełniły nasze oczekiwania; mało tego: teraz przymierzamy się do wymiany telewizora i też chyba padnie na Samsunga:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
magdamgs 21.09.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Mam lodówkę side by side, płytę, piekarnik i mikrofale - wszystko ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 21.09.2009 18:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 Cenowo faktycznie sa konkurencyjni. Nie maja tylko ekspresu do kawy do zabudowy. A chcialam wszystko w jednej linii, z tej samej firmy. Bylam zdecydowana na boscha. Teraz i siemens mi sie spodobal. I samsung tez niczego sobie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cynamonka 22.09.2009 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 według mnie bardzo prądożernemieliśmy kupić lodówkę ale właśnie z tego względu zrezygnowaliśmykoleżanka narzekała na okap, że bardzo głośny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Pomidorka36 22.09.2009 17:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Piekarnik mam innej firmy, ale nie słyszałam, żeby ktokolwiek z moich znajomych miał jakiekolwiek problemy ze sprzętem tej firmy. Samsung generalnie robi bardzo przyzwoite rzeczy. Mam lodówkę już odo jakiegoś czasu i świetnie się sprawdza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 22.09.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Mam lodówkę samsunga z barkiem jakieś 2 lata - jest świetna i żadnych śladów nie ma po palcach. http://lh4.ggpht.com/_rI_-_j0BlTk/Sld9bTmjd9I/AAAAAAAABa0/guR2Quf2KL0/s512/Obraz%20070.jpgPiekarnik z mikrofalą samsunga mam już rok i jest boooski. http://lh4.ggpht.com/_rI_-_j0BlTk/Sld9e5zJu3I/AAAAAAAABbA/750IG6OUz7A/s512/Obraz%20064.jpgZgrabny, mały, ślicznie się prezentuje w słupku.Jest w ciągłym użyciu:) Mikrofala sprawdza się bardzo dobrze. Znajoma kupiła zamiast z kompaktu z mikrofalą taki z możliwością pieczenia jednocześnie na dwóch poziomach i jęczy, że się nie sprawdza przy dużych potrawach, zbytnio się paruje i są nie upieczone tylko jak ugotowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alef 23.09.2009 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 po pierwsze to witam wszystkich...to moj debiut na forum podepne sie pod temat AGD Samsunga...czy ktos moze mi pomoc w odnalezieniu wszystkich roznic miedzy piekarnikami: BT65TDBFST BT65TDBCT BT65FQBFST BT62TDBFST BT62TDBCT BT62FQBFST czyli de facto czym sie roznia od siebie serie 62 od 65 i pozniej te literki...pytam bo na stronie Samsunga nie ma wszystkich modeli a w sklepach internetowych jest taki misz masz ze nie wiadomo co do ktorego modelu pasuje a druga sprawa to plyta...mocno zastanawiam sie nad takim Samsungiem: CTI613GIN...mial moze ktos z nim do czynienia? czy warto go kupic? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.09.2009 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ja znalazłam takie różnice: Piekarnik zaprojektowany przez Jaspera Morrisona BT65TDBFST stara wersja - szyba potrójna- czyszczony katalitycznie oraz funkcja czyszczenia parą Steam Clean BT65TDBCT - szyba potrójna, czyszczony katalitycznie BT65FQBFST najnowsza wersja - szyba poczwórna, czyszczony pyrolitycznie Tutaj praktycznie podobnie jak wyżej tylko bez projektu Morrisona i z obrotowym rożnem, reszta różnic w kolejności jwBT62TDBFST jwBT62TDBCT jwBT62FQBFST jw Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alef 23.09.2009 14:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 dzieki za pomoc.... oprocz tego widze ze FQBFST dzieki temu ze ma pirolize to brak mu teleskopowych prowadnic no coz...w zwiazku z tym chyba wybiore ktorys TDBCT ...a moze jakis inny sprzet o podobnych wlasciwosciach wart jest uwagi? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 23.09.2009 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Ja nie wiem czy nie lepiej byłoby jednak postawić na normalny piekarnik. Mocno się zastanawiałam przed kupnem mojego kompaktu z mikrofalą nad tymi samsungami z podwójnym pieczeniem. Jednak z braku miejsca w maleńkiej kuchni postawiłam na 2 w 1 (czyli z mikrofalą). Teraz nie żałuje i widzę że to dobry wybór był do takiej małej kuchni. Tak naprawdę dwóch poziomów jednocześnie nie używa się tak często jak mikofal. I to co pisałam już, jeśli na dwa poziomy dajemy duże blachy czy naczynia, potrawy są jak ugotowane a nie upieczone ponieważ przy takiej ilości naczyń z potrawami wytwarza się tam sporo pary. Gdybym miała normalną dużą kuchnię kupiłabym sobie b.dobry piekarnik bez takich bajerów i osobno inne urządzenia typu mikrofala czy piekarnik parowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alef 24.09.2009 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 a moglabys polecic jakis model (oczywiscie nie musi to byc Samsung) w podobnej cenie (kolejne oczywiscie...moze byc tanszy ), jakosci wykonania i mozliwosciach (i kolejne oczywiscie ...bez opcji twin convection)? tez sie zastanawialem nad Samsungiem FQ159UST...ale nie planuje slupka z piekarnikiem tylko standardowo pod blat (a wlasciwie pod plyte) i stwierdzilem ze odrobine glupio by wygladal tak niski sprzet w tym miejscu...a na zdjecia takiego rozwiazania nigdzie nie trafilem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
karolinnab 24.09.2009 14:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ja mam ten piekarnik z dwoma poziomami pieczenia. Jestem z tego rozwiazania bardzo zadowolona. Kiedy mam mala rzecz do upieczenia np. bagietke z maslem czosnkowym () to zamiast nagrzewac caly piekarnik, nagrzewam tylko polowe bo 1. to bardzo skraca czas nagrzania piekarnika (do 180 stopni w jakies 2-3 minuty) 2. oszczedza energie. Obu poziomow na raz jeszcze nie uzywalam, tylko albo caly piekarnik, albo jedna polowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts