tacim 24.09.2009 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 tak szukam po necie agd i powiem Wam, że Samsung LG Whirlpool i Daewoo to niska półka cenowa biorąc pod uwagę side by side reszta to do 5-ki sie zaczyna kosmos normalnie. Dla zjadacza chleba to Samsung jest w 90%. Choć nigdy nie miałem . Miałem w mieszkaniu LG -fajna i Amica prestige (chyba tylko z wyglądu ) A i jeszcze jedno jakoś nie widzę aby robili serie produktów jak to wygląda piekarnik taki a mikro ( zresztą jest 1) z innej bajki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alektyc 24.09.2009 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Ja mam piekarnik z dwoma poziomami pieczenia i problemu nie widzę. Można piec jak w standardowym wyciągając przegrodę między poziomami. A oszczędność czasu i energi przy robieniu zapiekanek jest jak najbardziej odczuwalna. Dla mnie super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 24.09.2009 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 pomysł jest przedni tylko dlaczego nie zrobili do tego mikro co by tak samo wyglądała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 24.09.2009 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 Może dla tego, że zrobili piekarnik z mikro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 25.09.2009 05:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 o tak albo albo ,nic trzeba coś pomyśłeć bo alternatywy brak Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tutli_putli 25.09.2009 06:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Czemu się uparłeś na samsunga? Jest masa dobrych firm mających w ofercie całe linie pod zabudowę Osobiście pdoba mi się linia Ora Ito marki Gorenje. Mocno zastanawiałam się nad tym sprzętem. I nie wiem czy w nowym domu się na nią nie skuszę. http://www.gorenje.ro/company/imagelib/magnified/products/interior/kitchens/kitchens_gorenje/ambients/modern/ora-ito-red-kitchen.jpg http://www.gorenjegroup.com/en/imagelib/magnified/products/design_lines/ora-ito/ambients/ombient_ora-ito_blue.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tacim 27.09.2009 07:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 nio aby się kusić na nowinki trzeba mieć wiadro kasy. Pamiętam jak w 2001 chyba wchodziła Pinifarina to były ceny z kosmosu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iwett27 28.09.2009 09:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 U nas w kuchni caly sprzet Samsunga a wczoraj dokupilam jeszcze pralkę tez Samsunga:) Tv w salonie tez samsung:0 jak dla mnie bez zarzutu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Deamos 28.09.2009 13:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 Ogladalem troche sprzetow w Saturnie i Samsungi estetycznie mi sie podobaja, do tego wlasciwie same poztywy i sympatia do tej firmy, pewnie tez wiekszosc kupie tej firmy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts