Rafal111 17.09.2009 09:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Tak sobie wymyśliłem że wejdę w tę serie bo mam złocone wykończenia i bezowe ścianywięc satyna z piaskowym mi pasuje.Białych sie boje bo pożółkna i brudza sie łatwo.Czy te metalizowane nie traca koloru? nie zdziera sie łatwo? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
slawciol 17.09.2009 14:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Tak sobie wymyśliłem że wejdę w tę serie bo mam złocone wykończenia i bezowe ściany więc satyna z piaskowym mi pasuje. Białych sie boje bo pożółkna i brudza sie łatwo. Czy te metalizowane nie traca koloru? nie zdziera sie łatwo? częściowo tez mam beżowe ściany i mam KOS-a VENA kremowy, są super i nie drogie, kolega ma satyne, ale dopiero 3 miesiące, tez se chwali http://www.kos.pl/index.php?page=shop.browse&category_id=139&option=com_virtuemart&Itemid=130 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zulus1 17.09.2009 20:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ja mam EMC/Govena Metal i jedyne do czego mozna sie przyczepic to lekkie odbarwienie klawisza po ostrym szorowaniu ostrzejsza szmatka wraz z Cif'em Wyglada na to, ze sam klawisz jest pociagniety jakas powloka udajaca metal. Reszta wylacznika jest ok. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts