rania 17.09.2009 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Jestem na etapie wybierania projektu domu. Szukam takiego, ktory bylby prosty i niedrogi w budowie. Spodobal mi si miedzy innymi projekt WB-0071 z pracowni Agrobisp:http://www.tooba.pl/projekt-domu-WB-071/a,s_pd,idp,9902.htmlNie znalazlam nikogo kto wybudowal ten dom. Rozklad bardzo mi sie podoba jednak te wykusze na poddaszu wydaja mi sie male. A moze sie myle? Co myslicie na temat tego projektu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 17.09.2009 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 całkiem fajny projekt- podobny do Klifa z MgProjekt- tylko z większym metrażem. doszukałam się jednego minusa- mianowicie schody na poddasze z salonu zajmują dość miejsca, przez co sam salon wizualnie się zmniejsza. Poza tym ciężko wykorzystać przestrzeń pod tymi schodami tak, by nie psuła wizerunku salonu. oglądałam sporo zdjęć wnętrz z domów o podobnym metrażu ze schodami w salonie- nie sądziłam, że tak dużo miejsca zabierają.... poza tym dla samych domowników- mam na myśli zwłaszcza dzieci, wprowadzanie kolegów na piętro przez salon na oku rodziców przebywających w salonie, nie należy do najprzyjemniejszych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rania 20.09.2009 18:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 20 Września 2009 a co myslicie o tych oknach na poddaszu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 21.09.2009 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Września 2009 fajne, inne niż typowe lukarny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts