AniazCz 17.09.2009 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Od początku budowy robię błędy, już nie mam siły do tego wszystkiego, teraz przechodzę zalamanie nerwowe w sprawie okien, zamówiliśmy z mężem okna MS-Okna, ale to byla moja decyzja, ja sie uparłam, kolor ciemny braz obustronny z szyba supertermo 0,5, mialo byc super, przyszly a tu sie okazalo, ze to chyba jedna wielka sciema-listwy przyszybowe obskubane w naroznikach, uszczelki krzywo zamontowane, niechlujnie, laczenia listew przyszybowych w naroznikach widoczne, ze przeswita bialy kolor i szpara pomiedzy ta listwa, a resztą okna-biala kreska i to ma byc wiecej niz okno?? do tego przesadzilam z tym kolorem, jest ciemny, niby modny, ale mnie troche przerazil, do tego najwazniejsze, przez to okno wpada mniej swiatla, niz przez zwykle!!! Boje sie, ze bede miec ciemno w domu. Pomocy, niech ktos mnie pocieszy, poda jakies sensowne argumenty za tymi oknami bo chyba wyladuje w psychiatryku. Produkt oczywiscie zareklamowalismy z mezem od razu, czekamy na odzew. Co ja mam teraz robic, kto pomoze?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Barbossa 17.09.2009 10:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 SPAM! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniazCz 17.09.2009 10:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 co to znaczy? jestem tutaj nowa, chce, zeby ktos jeszcze odpowiedzial na moje watpliwosci... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jareko 17.09.2009 10:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 oznacza to ze nie ma sensu zakładać 1000 wątków na ten sam temat Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AniazCz 17.09.2009 10:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 musze sie wdrozyc we wszystkie forumowskie zasady, na razie dzialam po omacku, jezeli kogos zdenerwowalam, to przepraszam [ od moderatora: temat zamknięty] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts