insah 17.09.2009 10:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Mam pytanie , w jakiej kolejności wykonywaliście prace wewnątrz ? Mam stan surowy zamknięty. Planuję ogrzewanie podłogowe , płaszcz wodny. Czy tynki wewnetrzne robić przed zimą ,czy lepiej czekać aż budynekprzezimuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hartwig 17.09.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 ja położyłbym tynki przed zimą, coby nadmiar wilgoci się ulotnił.Poza tym wiosną mozesz ruszać z wykończeniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MEDE 24.09.2009 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2009 przed zimą, tynki sobie spokojnie odpoczną do wykończeniówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Browar 25.09.2009 23:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 Mam pytanie , w jakiej kolejności wykonywaliście prace wewnątrz ? Mam stan surowy zamknięty. Planuję ogrzewanie podłogowe , płaszcz wodny. Czy tynki wewnetrzne robić przed zimą ,czy lepiej czekać aż budynekprzezimuje? nie no... jak podłogówka i "płaszcz wodny" to wszystko zmienia... Tynkuj chłopie puki mozna i nie pytaj w stylu" "mam szabo a planuje parkiet w salonie"... Browar Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts