eda79 17.09.2009 15:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 mam zamiar kupic eskpres ciśnieniowy.czy moge liczyc na jakies propozycje sprawdzonych ekspresów. w sklepie doradzili mi Kolbowy eskpres ciśnieniowy Saeco Nina Bar może macie doswiadczenia z nim związane. z góry dziekuje za odp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 17.09.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 mam zamiar kupic eskpres ciśnieniowy.czy moge liczyc na jakies propozycje sprawdzonych ekspresów. w sklepie doradzili mi Kolbowy eskpres ciśnieniowy Saeco Nina Bar może macie doswiadczenia z nim związane. z góry dziekuje za odp. jesli wolnostojacy to tylko Jura Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 17.09.2009 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Potwierdzam-Jura rewelacja!Jeden znaszych najlepszych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eda79 17.09.2009 18:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 mam zamiar kupic eskpres ciśnieniowy.czy moge liczyc na jakies propozycje sprawdzonych ekspresów. w sklepie doradzili mi Kolbowy eskpres ciśnieniowy Saeco Nina Bar może macie doswiadczenia z nim związane. z góry dziekuje za odp. jesli wolnostojacy to tylko Jura a konkretnie jakie model??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulkaa 17.09.2009 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
akrotarum 17.09.2009 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Ja mam Zelmera, Maestro 13Z012. Jestem zadowolona. nie był drogi (na electro.pl kosztował mnie coś ponad 500zł). Poza tym, cichy, szybki, robi gorącą kawę (wcześniejszy ekspres robił raczej ciepłą), z funkcją podgrzewania filiżanek. Łatwy w utrzymaniu czystości i fajnie wygląda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eda79 17.09.2009 20:36 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Potwierdzam - tylko Jura. My mamy Impressę J5 ponad rok - nigdy nie żałowałam tego zakupu. też o takim marze ale nie na moją kieszeń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fennel 18.09.2009 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 mam zamiar kupic eskpres ciśnieniowy.czy moge liczyc na jakies propozycje sprawdzonych ekspresów. w sklepie doradzili mi Kolbowy eskpres ciśnieniowy Saeco Nina Bar może macie doswiadczenia z nim związane. z góry dziekuje za odp. jesli wolnostojacy to tylko Jura a konkretnie jakie model??? Mojego modelu juz dawno nie produkuja, kupowalam 7 lat temu. Jura robi najlepsza kawe z pianka (nie mam tu na mysli pianki z mleka, a kremowa pianke z kawy) . Uzywam tez jednoczesnie ekspresu Siemensa (w zabudowie) i kawe robi do zludzenia taka sama jak Jura, moje przypuszczenia, ze Siemens wspolpracuje z Jura, ich ekspresy sa produkowane w Szwajcarii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
masulda 18.09.2009 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Ja mam Impressa F 50 z Jury.Kupowałam go w Niemczech ponad 1000 zł tańszy niż u nas.Przeszukaj internet-być może natrafisz na sklep agd -internetowy który wyśle go do Polski. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 19.09.2009 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 A jaki mozecie polecic ekspress do zabudowy?Chcialbym ekspress, mikrofalowke i piekarnik z tej samej firmy, bo beda w jednej linii. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Natalia Stanko 19.09.2009 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Ja mam też Jurę Ena 5, teraz jest w promocji Ena 3 w Media Markt za 2100, albo 70zł 30 rat warto... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coffee 19.09.2009 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Oryginalna nie będę Jura Ena5 rządzi Nie widziałam potrzeby kupowania droższego modelu. Do tego w sklepach internetowych można negocjować cenę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 19.09.2009 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 A do zabudowy nikt nie ma i nie poleca? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martu 19.09.2009 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 my mamy nivona i juz teraz mam ból głowy,gdzie taki wielki ekspres będzie stal w kuchni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts