damianexus 17.09.2009 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Zasytanawia mnie czy wykładzinę "dywanową" można położyć bezpośrednio n awylewki czy lepije najpierw połżyć panele i dopiero na to wykładzinę? Wykładzina ma być w całym pomieszczeniu i zastanawia mnie czy jets sens wydawac kase i kłaść najpeirw panele a pozniej wykładzinę czy odrazu połozyc wykładzine i zaoszczedzic? Pytanie czy bedize to wystarczające ciepłe dla stóp?Nie ma tam ogrzewania podłogowego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
edde 17.09.2009 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 nie ma sensu kłaść paneli, wylewka oczywiście powinna być sucha, "wysezonowana", a w nogi powinno być "normalnie", nie za zimno, chyba ze wykładzinę na nieocieploną podłogę chcesz kłaść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
damianexus 17.09.2009 19:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Na podłodze mam 12 cm styropianu i 7 cm wylewki także podłoga jest ocieplona. Też mi sie tak wydaje, że nie ma sensu kłaśćpaneli tylko położyć odrazu wykładzinę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts