tom.W87 17.09.2009 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 WitamJak usunąć plamy z herbaty ze ściany? Czy najlepiej zmyć. Pomalować. Nie zostało mi nic farby i nie pamietam jaki to był odcień koloru. Jest tylko kilka plamek i zacieków ale widać. Farba jest akrylowa, więc można ja zmywać. Tylko czym. Samą wodą nie schodzi.Jaki środek chemiczny nie zmyje też farby. Dzietuje za odpowiedzi.Tom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Zbigniew100 17.09.2009 18:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam Jak usunąć plamy z herbaty ze ściany? Czy najlepiej zmyć. Pomalować. Nie zostało mi nic farby i nie pamietam jaki to był odcień koloru. Jest tylko kilka plamek i zacieków ale widać. Farba jest akrylowa, więc można ja zmywać. Tylko czym. Samą wodą nie schodzi.Jaki środek chemiczny nie zmyje też farby. Dzietuje za odpowiedzi. Tom Czytając to; http://www.gres.pl/porady_techniczne/gres/srodki_czyszczace_gres.html można zakładać ,że wybielacz plam (Roztwór soli) byłby dobry. Nie praktykowałem, ale może jakaś delikatna próba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts