adrian228 17.09.2009 19:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Witam ! Kupiłem sobie piec na eko groszek i nie mogę ustawić parametrów spalania jak ustawi żeby piec chodził na trybie letnim to po 2 dniach gaśnie proszę o pomoc kto ma podobne piece i jak ustawić te parametry bo już tydzień siedzę w kotłowni i nie mogę dać rady ustawić parametrów. Z góry dzięki za odpowiedź wiem ze te informacje przydadzą się innym Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 17.09.2009 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Więcej groszku i nadmuch co 15 min . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
adrian228 17.09.2009 19:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 A czy można by było więcej szczegółów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts