czarekkk 17.09.2009 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Cześć, Czy znacie firmę Wentor? Chcę zamówić u nich wykonanie instalacji rekuperacji i szczerze mówiąc nie wiem co o nich sądzic. Słyszałem sprzeczne opinie... Czy ktoś z szanownych forumowiczów miał okazję korzystać z ich usług i byłby skłonny podzielić się wrażeniami? Pozdrawiam,Czarek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
maristez 18.09.2009 08:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 kupowałem u nich kominek i całe rozprowadzenie powietrza i montował mi to polecony przez nich zdun. było to chyba w 2003-04 roku. zadowolony jestem po dziś dzień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
seba74 28.09.2009 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 mi zakladali i goraco polecam wykonanie fachowe,ekipa monterska profesjonalna.wentylacja bez zarzutów dziala.duzy wybór urzadzen wentylacyjnych.polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts