malka 22.09.2009 18:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 teraz już zdecydowanie lepiej Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 22.09.2009 18:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 NIGDY nie było gorzej, zawsze lepiej. ! Podpisuję się czterema łapami. Sama w trakcie kolejnych zmian, a co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.09.2009 20:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 teraz już zdecydowanie lepiej Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi Coś mi się to z filmem kojarzy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.09.2009 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 teraz już zdecydowanie lepiej Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi Coś mi się to z filmem kojarzy hmmmmmmmmmmmmm ciekawe dlaczego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.09.2009 20:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 teraz już zdecydowanie lepiej Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi Coś mi się to z filmem kojarzy hmmmmmmmmmmmmm ciekawe dlaczego Taki był fajny, to coś trochę zapamiętałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.09.2009 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 teraz już zdecydowanie lepiej Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi Coś mi się to z filmem kojarzy hmmmmmmmmmmmmm ciekawe dlaczego Taki był fajny, to coś trochę zapamiętałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.09.2009 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 teraz już zdecydowanie lepiej Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi Coś mi się to z filmem kojarzy hmmmmmmmmmmmmm ciekawe dlaczego Taki był fajny, to coś trochę zapamiętałam A "zaklęcie" do windy bywa skuteczne w różnych sytuacjach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.09.2009 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 teraz już zdecydowanie lepiej Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi Coś mi się to z filmem kojarzy hmmmmmmmmmmmmm ciekawe dlaczego Taki był fajny, to coś trochę zapamiętałam A "zaklęcie" do windy bywa skuteczne w różnych sytuacjach moja polonistka z liceum, raczej nie pochwalała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 22.09.2009 21:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 teraz już zdecydowanie lepiej Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi Coś mi się to z filmem kojarzy hmmmmmmmmmmmmm ciekawe dlaczego Taki był fajny, to coś trochę zapamiętałam A "zaklęcie" do windy bywa skuteczne w różnych sytuacjach moja polonistka z liceum, raczej nie pochwalała Oficjalnie nie mogła, a prywatnie pewnie też używała w potrzebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 22.09.2009 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 teraz już zdecydowanie lepiej Forum broni, forum radzi, forum nigdy Cię nie zdradzi Coś mi się to z filmem kojarzy hmmmmmmmmmmmmm ciekawe dlaczego Taki był fajny, to coś trochę zapamiętałam A "zaklęcie" do windy bywa skuteczne w różnych sytuacjach moja polonistka z liceum, raczej nie pochwalała Oficjalnie nie mogła, a prywatnie pewnie też używała w potrzebie pewnie jak nie mogła uruchomic windy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 23.09.2009 06:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 Na niektóre windy działa zaklęcie plus solidny kop Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 23.09.2009 08:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2009 ha ha stosuję kilka razy w tygodniu- kopniak!!! błyskawicznie przyjeżdża Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 25.09.2009 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 no i stało się- oficjalnie zakończyłam dzisiaj moją karierę zawodową w firmie.. dostałam gratis trzy dni wolnego- mogę już nie przychodzić do pracy do końca miesiąca- zapłacą mi jakbym normalnie pracowała. spotkała mnie niespodzianka- pożegnanie z wielką pompą- była duuuuża palma i mega elegancki portfel wittchena- na te mega pieniądze, jakie mam teraz zarabiać. jakoś tak emocje puściły- wszyscy się popłakaliśmy, włącznie z dyrektorem i resztą świty miły akcent na koniec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 25.09.2009 20:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Września 2009 To teraz przygotowania do startu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
taka_ja taki_on 27.09.2009 08:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 Nie taki diabeł straszny jak go malują Teraz akurat kilka dni odpoczynku -nabrania sił - a potem skok do nowej firmy. Myślę, że często jest ta obawa i strach przed nowym, jedni bardziej to przezywają a inni traktują jak kolejne fajne wyzwanie. Z tego co przeczytałam gosja o nowej firmie, to bardziej doceniają w niej pracowników i życzę, abyś w nowym miejscu pracu szybko sie zaklimatyzowała i szybko została doceniona Trzymam kciuki za pierwszy dzień w pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 27.09.2009 15:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 jutro robię małą zmianę fryzjerską rzeczywiście zwyczajnie sobie odpocznę i nabiorę sił i spokoju przed czwartkiem już ręce mi nie drżą, i ogólnie samopoczucie lepsze niż przy pierwszym poście Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 27.09.2009 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 no i fajnie. a ja się z rzeszówka wyprowadziłem ponad 25 lat temu... i też mi ręce nie drżały Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 27.09.2009 15:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 jutro robię małą zmianę fryzjerską rzeczywiście zwyczajnie sobie odpocznę i nabiorę sił i spokoju przed czwartkiem już ręce mi nie drżą, i ogólnie samopoczucie lepsze niż przy pierwszym poście No i o to chodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 27.09.2009 17:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 no i fajnie. a ja się z rzeszówka wyprowadziłem ponad 25 lat temu... i też mi ręce nie drżały o widzisz!! to dopiero zmiana!! a ja panikara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 27.09.2009 17:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 jutro robię małą zmianę fryzjerską rzeczywiście zwyczajnie sobie odpocznę i nabiorę sił i spokoju przed czwartkiem już ręce mi nie drżą, i ogólnie samopoczucie lepsze niż przy pierwszym poście No i o to chodziło wiedziałam, że mi pomożecie uffffffff mam nadzieję, że jutro fryzjerka nie zkiepści mi włosów i humoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts