cieszynianka 27.09.2009 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2009 jutro robię małą zmianę fryzjerską rzeczywiście zwyczajnie sobie odpocznę i nabiorę sił i spokoju przed czwartkiem już ręce mi nie drżą, i ogólnie samopoczucie lepsze niż przy pierwszym poście No i o to chodziło wiedziałam, że mi pomożecie uffffffff mam nadzieję, że jutro fryzjerka nie zkiepści mi włosów i humoru Też mamy taką nadzieję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 28.09.2009 17:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 po spotkaniu z fryzjerką- z szarej myszki- lśniąco rudawo wyszło i bardzo mi się podoba taka zmiana, a co najważniejsze zupełnie nie wygląda sztucznie tydzień wielkich zmian.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 28.09.2009 17:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Września 2009 po spotkaniu z fryzjerką- z szarej myszki- lśniąco rudawo wyszło i bardzo mi się podoba taka zmiana, a co najważniejsze zupełnie nie wygląda sztucznie tydzień wielkich zmian.. Skoro pierwsza zmaina się zalicza do udanych, to kolejne tym bardziej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 29.09.2009 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 jutro idę na tzw zapoznawkę do nowej firmy- i.......JUŻ SIĘ NIE BOJĘ byłam dzisiaj w starej firmie pozabierać "stare zabawki" i właśnie zamknęłam ten rozdział w moim życiu...ufff ulżyło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 29.09.2009 12:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 gosju, życzę ci aby jutrzejszy start w nowej pracy był bardzo udany i kolejne dni, miesiące tylko potwierdzały Cię w słuszności podjętej decyzji. Powodzenia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.09.2009 17:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 gosju, życzę ci aby jutrzejszy start w nowej pracy był bardzo udany i kolejne dni, miesiące tylko potwierdzały Cię w słuszności podjętej decyzji. Powodzenia! Jak wyżej No i czekam na relację z nowego miejsca pracy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malka 29.09.2009 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 gosju, życzę ci aby jutrzejszy start w nowej pracy był bardzo udany i kolejne dni, miesiące tylko potwierdzały Cię w słuszności podjętej decyzji. Powodzenia! Jak wyżej No i czekam na relację z nowego miejsca pracy koniecznie z fotką nowego szefa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 29.09.2009 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Września 2009 gosju, życzę ci aby jutrzejszy start w nowej pracy był bardzo udany i kolejne dni, miesiące tylko potwierdzały Cię w słuszności podjętej decyzji. Powodzenia! Jak wyżej No i czekam na relację z nowego miejsca pracy koniecznie z fotką nowego szefa I z namiarami na niego jeśli ciekawy osobnik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anetina 01.10.2009 09:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 gosju, życzę ci aby jutrzejszy start w nowej pracy był bardzo udany i kolejne dni, miesiące tylko potwierdzały Cię w słuszności podjętej decyzji. Powodzenia! Jak wyżej No i czekam na relację z nowego miejsca pracy koniecznie z fotką nowego szefa I z namiarami na niego jeśli ciekawy osobnik i ja dołączam się do zyczenia powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 kurna, chyba nie jest różowo. Nie ma czasu napisać... albo jeszcze w pracy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 01.10.2009 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Kochane! JESTEM JESTEM!!!! Przeżyłam pierwszy dzień!!! Wcale nie jest tak tragicznie być zieloną- okazało się, że moje doświadczenie bardzo się w firmie przyda- jakby to powiedzieć, w wielu sprawach moje rozwiązania i doświadczenie, będzie jakby wytyczną dla pracujących tam już osób! Jutro będą mi organizować stanowisko stricte- więc biurko, komputer etc. Dostałam listę obowiązków- wszystko mi pasuje !! Mam 3 miesiące na P O W O L N E wdrożenie się w charakter pracy..Typuję, że wystarczy mi ze 2 tygodnie max- żeby to ogarnąć, ale ok, mam się P O W O L I i D O K Ł A D N I E wdrażać i uczyć Umowa na czas nieokreślony od razu Jeszcze nie odlatuję, ale spoko, spoko- uśmiech na twarzy jest Jest jeden skutek uboczny.....przez te emocje rozbolała mnie głowa, ale daję radę- ibuprom łyknięty co do szefa- hmmm- taki se- przynajmniej nie w moim typie, może dlatego, że znamy się od lat i jakoś tak nie patrzę na niego inaczej jak na kolegę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.10.2009 17:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 Przyjemnie poczytać Twoją relację, bardzo się cieszę razem z Tobą Teraz już tylko do przodu, a że głowa trochę boli od ilości wrażeń i przeżyć to normalne, ma prawo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 01.10.2009 17:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 jeszcze rano było dość nerwowo- ale teraz już ok ponoć trafiłam na straszny młyn w dniu dzisiejszym...ale porównując to co zobaczyłam, do każdego dnia w starej firmie to....lajcik zwyczajny a nie nerwówka i młyn.... hmmm chyba człowiek za bardzo wrósł i przyzwyczaił się do nienormalności...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniahubi 01.10.2009 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 To super, że pierwszy dzień był udany Oby tak dalej! A że głowa Cię boli z wrażenia....mi nowa praca śniła się przez 2 tygodnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
retrofood 01.10.2009 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 dawno gadali, że nie taki diabeł straszny... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 01.10.2009 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 dawno gadali, że nie taki diabeł straszny... ... a strach ma wielkie oczy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 01.10.2009 20:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2009 zgadzam się w 100 % !!!! strachy na lachy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sonal 05.10.2009 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 (...) zadzwoniłam do mojego przyszłego pracodawcy (na dodatek to najlepszy przyjaciel mojego brata ) (...) Jutro będą mi organizować stanowisko stricte- więc biurko, komputer etc. Dostałam listę obowiązków- wszystko mi pasuje !! Mam 3 miesiące na P O W O L N E wdrożenie się w charakter pracy..Typuję, że wystarczy mi ze 2 tygodnie max- żeby to ogarnąć, ale ok, mam się P O W O L I i D O K Ł A D N I E wdrażać i uczyć Umowa na czas nieokreślony od razu Jeszcze nie odlatuję, ale spoko, spoko- uśmiech na twarzy jest "umowa na czas nieokreślony od razu"? - jak mawia mój sąsiad: "B A J K A!" khm.... pozwolę sobie jednak dodać nieco dziegciu: pomimo wrodzonej - ponoć niemałej - empatii, w aktualnych okolicznościach (kryzys ekonomiczny, wzrost bezrobocia itp.) trudno mi osobiście współdzielić Twoją euforię wywołaną z a ł a t w i o n ą n a j w y r a ź n i e j p o z n a j o m o ś c i pracą. Choć swoją drogą bardzo dobrze o Tobie świadczy fakt że w ogóle o takim szczególe wspomniałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 05.10.2009 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Gosja, zdawaj relację, bo uschnę z ciekawości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosja 05.10.2009 21:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 [quote khm.... pozwolę sobie jednak dodać nieco dziegciu: pomimo wrodzonej - ponoć niemałej - empatii, w aktualnych okolicznościach (kryzys ekonomiczny, wzrost bezrobocia itp.) trudno mi osobiście współdzielić Twoją euforię wywołaną z a ł a t w i o n ą n a j w y r a ź n i e j p o z n a j o m o ś c i pracą. Choć swoją drogą bardzo dobrze o Tobie świadczy fakt że w ogóle o takim szczególe wspomniałaś załatwienie polegało na tym, że propozycja była od zawsze, ale ja lojalny i wierny pracownik starego pracodawcy nie podejmowałam tematu. przyszedł jednak czas na krok- wykonałam telefon z zapytaniem czy propozycja nadal aktualna- okazało się, że tak. ot cały bajer. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts