JoShi 24.03.2007 00:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2007 * * * Ktoś mi odebrał sen mój spokojny, ktoś myśli mi moje rozgonił; Księżyc mi mówi, że już pora zasnąć tylko oczy wciąż nie chcą wierzyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 09.02.2010 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2010 Gdzie jestem, gdzie będę ? Zgubiłam dzisiaj godzinęzgubiłam cały dzieńnieodwołalnie straciłam szansęna to by znaleźć senskręcę się dookoła czuję, że to nie toże mogłabym polecieć poza granice snu ... oddycham zapachem chmurzielony wiatr głaszcze me włosy dotykam promieni słońcaby ogrzać swą duszętęsknota mi każe szukać czegoś, co nigdy nie wróci ... spróbuję znaleźć marzenieprzytrzymać go na dłużejnakarmić się na zapasnie chcieć wracać na ziemięsen będzie trwał wiecznieja będę wiecznie młodame ciało przygarną anioły dusza będzie w rozterce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Renia 28.02.2010 21:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2010 Smak życia Gdzieś na rozstaju marzeń dawno temu o świciedotknęłam przyszłości przez szybępoczułam smak życiai opętana ciekawościąwędrówkę rozpoczęłam niewiele mając w kieszenii oczekując zbyt wielezgubiłam wnet na zakręcieswoje wczorajsze życzenie ...żeby nic nie bolałożeby było bezpiecznie żebym była szczęśliwa żebym mogła żyć wiecznie poznałam smak porażkii smak zwycięstwa poznałamżycie płynęło swym nurtem anioły tańczyły w oddalii tylko sen w nocy koiłza dnia zadane ranyi każdy dzień przybliżałto co jest za zakrętembudziłam się, zasypiałambez nadziei na zmianę ...że nie będzie bolałoże będzie bezpiecznieże będę taka szczęśliważe będę mogła żyć wiecznie wreszcie po długiej wędrówcegdzieś na rozstajach marzeńpewnego dnia o świciepoczułam w sobie odwagęi odznalazłam sens życiaodkryłam, że mogę odejśćpofrunąć wysoko w przestworzadotknąć przez szybę Boga ... będę szczęśliwa, bezpiecznabędę mogła żyć wieczniei nic nie będzie bolałoi nic mnie nie zatrzyma poczuję smak wolnościspełnię wczorajsze życzenie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts