Gość 25.12.2003 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2003 Kochać można bez dotykuwszak kochają bez dłoni patrzeć można bez oczunawet więcej zobaczyć mówić można bez językawystarczy podniesiona brew kochać można wszystkonawet zapach rozrywający serce Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość prawie nikt ... 25.12.2003 09:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2003 mozna pisac wiersze ziejące fałszem wszak to anonimowo ... udawac kogos kim sie nie jest w masie ujdzie wiele ... kochac ???a moze spojrzeć w lustro - sobie w twarz wpierw ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.12.2003 09:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2003 zasmuciłeś mnie gościu , albo nic nie rozumiesz albo rozumujesz poezję jako program telewizyjny .A szkoda.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość prawie nikt ... 25.12.2003 09:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2003 kochać ... to wybaczać kochać ... znosic wiele kochać ... to narodzic sie i cierpiec dla innych kochać ... nawet wtedy gdy boli kochać ... przelewając słowa wiersz kochać ... wiec kochajmy ... pax pax pax - to dla nas narodził sie Bóg ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.12.2003 11:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 25.12.2003 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2003 przewaliła sie fala przeze mniechociaż długo o niej wiedziałamodsłoniła najczulsze miejscai bezbronna na piasku leżałam a on sypał się na moje ciałoduszę muszli kawałkiem kaleczyłzbyt za szybko wszystko się stałoczasu zbrakło aby zaleczył i bezbronną zabrała mnie wodaza daleko zaniosła od brzegutak wszystkiego było mi szkodazostawione życie w pospiechu znowu rosnę jak zamek na plażynim kolejna fala mnie zmiecienie rozpaczam za starymi muramiw nowych salach rozpalam swe świece nim czas burzy znowu nastanieszczebiot jaskółek chcę znać pod swym oknemw najmroczniejszych myślach zostaniei ten piach.......i to falowanie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 25.12.2003 18:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2003 Zabrakło podpisu.Mam odwagę..ha!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość login nijaki 25.12.2003 23:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Grudnia 2003 kiedyś myślałemże noc może nie mieć końca że jest życie równiez tamgdzie nigdynie ma słońca że można żyćwidząc tylkoblask gwiazdi komety dzień wybawil mnie z tego złudzenia niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 26.12.2003 05:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2003 wstać rannym świtemi widziećwschód słońca jeszcze snywczorajszezdążyć wyśnićdo końca wypieścić siętaką chwilą jak kwiatówkobiercem miesiącepozamieniaći śpiewaćcałym sercem czekać... bo cóż zostałopowolisie podnosić czekać...tylko uważaćby czasunie spłoszyć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość hmm 26.12.2003 08:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość hmm 26.12.2003 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2003 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.12.2003 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2003 to zawsze jestkwestia zaufaniai nie mam tu nicdo dodania to tylko jestból istnieniaucieczka tu nicnie zmienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 26.12.2003 12:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2003 zaufanie dobra rzecztajemnicy pilnie strzeż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 26.12.2003 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2003 miałam rację.....kobiety powinny rządzić światem. Nie macie odwagi na nicki......jak tu z Wami rozmawiać?? Tylko jak głos w studnię...co sie krzyknie to powraca.. szkoda..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 26.12.2003 14:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Grudnia 2003 mozna pisac wiersze ziejące fałszem wszak to anonimowo ... udawac kogos kim sie nie jest w masie ujdzie wiele ... kochac ??? a moze spojrzeć w lustro - sobie w twarz wpierw ... ------------------------------------------------------------------------ "Krytyk to kwoka która gdacze,gdy inni znoszą złote jajka"-G.Guareschi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.12.2003 09:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2003 realizm jestzawszemoże trochę zbyt kłującyaleza todo bóluprawdziwyrealnytakwłaśnie takrealnyna wyciągnięcieręki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.12.2003 17:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2003 pogodzić się z istnieniemzatonąć w falach życia zachłysnąć się powietrzempodczas wynurzenia potem znów w głębinęw znane dobrze wody trwać...trwać...nic nie pragnąćczekać co się stanie by mieć w sobie siłędo wszystkiego zdolną tylko tyle - czekać...to jedno mi wolno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grafomanka 27.12.2003 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2003 WSPOMNIENIE S. Wspomnienie nie spełnionej miłościZrodziła jesień i jesieńzabrałaCzy to byłeś ty ,czy tylkomarzenie?Przyszedłeś,odszedłeś,zgubiłeś seno miłości.Nie szukaj mnie w swychsnachNie szukaj mnie w marzeniachNie namaluję ci już miłościprawdziwejAni ty kolorów mi nie daszZgubiłeś sen o miłości! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.12.2003 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2003 chociaż jedna przyznała się do grafomanii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 27.12.2003 22:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Grudnia 2003 I po co ten zjadliwy komentarz? Powstrzymaj się proszęlub odpisz na tematNie umiesz?Dla takich miejsca tu nie ma! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts