Gość połówka pomarańczy 28.12.2003 06:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2003 "Miłość" nie jesień mnie zrodziłanie jesień zabrałalatami mnie szukałacałe lata czekałam mam marzeń mych pamiętnikispisane serca biciemi grają mi w sercu muzykii wreszcie cieszę się życiem nie szukam wcale spełnieniajestem i będę na wiekidrgają ukryte marzeniajako mych ócz powieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość grafomanka 28.12.2003 15:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Grudnia 2003 DO S. Za szklaną szybą komputeraBiegły do siebie serca dwaw cyberprzestrzeni kwitła miłość.....Serce odważne biegło dalej,Ocean zmysłów pokonało.....Na drugim brzegu pusty ląd.B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.12.2003 06:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 "Matrix albo Virtual love" tak piekne rzeczy dzieją się w sieci cuda i dziwy w bajtów zamieci słowa leczące jak plaster na rany uśmiech prawdziwy nie skanowany nie jest to przeca zasługa serwera ani Windows'a czy Explorer'a wszak byłoby tak i bez procesora... tak miało być, bo przyszła ta pora aby się bliźnim cieszyć szalenie dusz mieć cudowne porozumienie aby się karmić słowami jak chlebem kiedy się czuje taką potrzebę żeby wymieniać myśli liryczne radować się, wołać: "jakie to śliczne!" Komuś to jednak strasznie przeszkadza nie daje spać i w życiu zawadza jakiś Ktoś, gdzieś tam szuka podłości siedzi i palce gryzie do kości a tu... sielanka cudowne chwile dla takich chwil wiem, po co żyję prawdziwe spływa słowo po słowie nikt jednak o tym cenzorom nie powie... :D:D:D:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 29.12.2003 11:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Podaruję CiDotyk mych dłoniPoranny pocałunekZapach świeżej kawy Podaruję Cispojrzenie głeboko w oczyUśmiech promiennywyprasowaną koszulę Podaruję CiZapach moich włosówMoją tęsknotęZupę w talerzu Podaruję Ci siebie. Już mnie masz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 29.12.2003 12:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Nie łatwo jest otworzyć się,pokonać strachprzed samym sobą.Obdarować innych uczuciem,zaufaniem, minutą uwagi.Bo taki jest świat?Jest taki, jaki jest!Bo warto jest żyć!Niezamykajmy sercpomimo ran i żalu.Pozwólmy obdarzyć się uczuciem,zaufaniem, minutą uwagi.Bo warto jest żyć!Nie samemu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.12.2003 13:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 właśnie dla takich chwilwarto ze światem się męczyćczekać na lepsze dninie dać się całkiem zadręczyć zagryzać wargi i iśćnie myśleć, co boli i drażnismakować jak grona kiśćszukać miłości, przyjaźni i warto z życiem się bićzagrać tą lepszą kartąwiem to... wiem nie od dziśna pewno, na pewno warto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 29.12.2003 14:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 Na pewno, na pewno wartootwierać ramiona i dzielić serce na półNa pewno ,na pewno wartow miłości szukać życia sensI czekać warto aż spadnie miłośćgorąca,szczerozłotaZłocisty muślin otuli serca dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 29.12.2003 16:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 dobrymi słowy karmiciesłodycz do ust mi wkładacieby łatwiej przełknąć to życiebyć może lepiej je znacieniż ja czasem tu śmiech perlistya czasem dzwon na trwogęgorę jak płomień przejrzystybo mi to życie w nagrodęcóż da ? taplam się w cudo - mowietej wyspy kwieciem utkanejchyba zatonę w tym słowiezatracę się w tej otchłanido dna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 29.12.2003 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 DO dna ,do dna życia spadać na pajęczynę uczućTarzać się w słowieniebieskimZ gwiazd utkać dywan srebrzystyOtulić anielskim włosemI przyjąć to życie do dna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość login nijaki 29.12.2003 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 wymieszać krwieoddechy złączyći kiedy we mniepoczniesz już krążyć jednym oddechempulsacją jednągłówną aortątak mi potrzebną wtedy poczujężem życia wartoddechy, krew...bies! za nim czart! szatański taniecna słów parkieciejam żyw!ja żyję!przepadnij, świecie!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość hmm 29.12.2003 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2003 To piękne! Szczerze podziwiam! Piszcie!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 30.12.2003 05:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2003 piękne są słowa...słowa nadobne[raczej niemodne]słowa dostojnesłowa upojnesłowa przemiłesłowa zawiłesłowa żarliwe[aż niemożliwe]słowa cudownesłowa wymownesłowa gorącesłowa pragnącesłowa otuchy[jak miękkie poduchy]słowa miłościsłowa zazdrościsłowa krzyczącesłowa milczącesłowa kłamliwesłowa prawdziwe słowa i słowato tylko słowa...innymi słowytylko część mowy dziś słowa sąa jutro ich nie madzisiaj wspanialea jutro... schemat mów do mnie jeszczesłowa...złowieszcze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 30.12.2003 07:56 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2003 Złowieszczość słów giniew odchłaniach mglistych mowygdy czas łaski przeminiena te morelowe rozmowy unosi się w oddali mocby utulić drżenie Twezawinie mowę w ciepły koci ukołysze serce Twe Nastanie jasność, spokój tuby wytrwać w tym co da losUkręcę bicz z piasku Muwyrośnie z ziemi niczym kłos I strzeli z bicza tnąc na wskrośposkromi wici macki czarcie echa brzmienie posłyszy ktośłuczników wystawi na warcie Podnosząc oczy na Twą twarzobmytą deszczem meteorówOdczytam mądrość którą daszmi odczuć w wieku pozorów. Tak Koniec uleczy, serca Stróżpo tamtej stronie Cię odnajdęw maglinie mętnej pełnej duszi z Tobą znowu dalej pójdę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 31.12.2003 03:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 czy dane jest nam razem iśćw dalekie zbyt krainy ?wyruszam choćby zaraz, dziśnie traćmy ni godziny ! będę Ci drogą, będę mapąkompasem, kiedy trop się zgubiaby nie dopadł nas swą łapączas podły... co nas teraz łudzi ułuda straszna to, bo przecieżchce zburzyć wszystko co zastanerewoltę zrobić w naszym świecienie patrząc na to, co raz dane w Twe ręce złożę podły losczekałem tego wszak latamioby nie wzięły nas na stos czarty, co ślepią wciąż za nami wierzę w szczęśliwy drogi kresże nie popłyną gorzkie łzy...wierzę, że nie potrzeba łezby obmyć serce... starczysz Ty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 31.12.2003 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 a ukochana książka jest jak bliska osobachoć znamy ją na wylotcoraz bardziej nam się podoba i można ją po czytaniuzatrzasnąć jak wieko skrzynimożna też zamknąć tak cichokartki musnąć palcami czułymi i na najwyższą półkęodłożyć ją z powrotemby móc... zawszewrócić do niej... potem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
emems 31.12.2003 09:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2003 Promienie krwiste na nieba szkleprzeniosły obraz Twój znówbym mogła dotknąć go we mglekontur nadziei naszych snów Pędząc tak gorzko smakuje nocW spojrzeniu jawą stałeś się dziśdźwięczącym głosem jak mieczem tnącperłą stoczyłeś walkę gdzieś Zamknełam oczy a światłość szatna ręce słodkie wzięła swe mnieOtarła łzę ze śnieżnych lati majową wiarą na nowo tchnie. Wtopiłam się w białej kory gipsowy pyłby tchnienie szczęścia namiastkę daćzachodnim słonkiem dzień się skryłJedyna Myśl da o sobie znać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.01.2004 04:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 sen odszedłw zbyt wielkim pośpiechugoni go tylko krzyki złorzeczenia... nie wróci jużnie potrafi się wtulićw zazdrośći pęta domysłów może nie da radyusnąćjuż nigdy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ziaba 01.01.2004 10:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
skorpionka 01.01.2004 14:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 Przed sztalugami stoi malarkaNa białym płótnie maluje duszę swoją.Farba strugami znaczy ślady istnienia,Mistyczne lśnienie,fatamorganęZe snu poświatę,mgławice myśli. Przed sztalugami stoi malarkaMaluje wiosnę jesieniąZimie dodaje czerwieniCeruleum blue niebem się rodzi. Łzy farby po płótnie płynąGrają symfonią kolorówNuty barwników lawują po bieliSpod pędzla krzyk wypływa.... Przed sztalugami stoi malarkaZa jeden grosik duszę swą sprzeda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 01.01.2004 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Stycznia 2004 stary człowiek przybity istnieniempowolutku po parku chodzitwarz wygięta straconym pragnieniemżalem za tym, czego nigdy nie zrobił "dziadek", "starowina" - krzyczą za nim młodzico w objęciach się tulą bez miarya on patrzy tak smutno... i chodzitak dostojnie... a jakby bez wiary i wspomnienie tylko już mu pozostałocudnych chwil, co zbyt dawno odeszłyczy wystarczy? czy może zbyt mało...lat straconych nie zliczy... już przeszły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts