bobiczek 17.09.2009 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Września 2009 Byłem dzisiaj zrobić ząbka.W poczekalni wpadła mi z czerwca gazeta.Powiedzcie - jest w tym prawda?Ja uwierzyłem - w w Polsce trzeba wierzyć w rózne rzeczy..... Dużo - ale madrego i z refleksją czytania..... http://www.wprost.pl/ar/163387/Ile-panstwo-zdziera-z-kierowcow/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bratki 18.09.2009 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Powiem tak: ja już chyba nie mam zdrowia do prawd o Polsce. Zaczynam tęsknić za jakim pięknym zmyśleniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
raffran 18.09.2009 06:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Jak wiekszosc z Nas nigdy nie zastanawialem sie nad tym, a tym bardziej nie podchodzilem do tego w ten sposob. Teraz po przeczytaniu dochodze do wniiosku ze tak rzeczywiscie jest i jakos od razu mnie bardziej zabolalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.09.2009 01:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Dostałem "bana" na forum scyscraper - niewygodny tematWiem.Ale na 100% prawdziwyhttp://www.wprost.pl/ar/163387/Ile-panstwo-zdziera-z-kierowcow/Co Wy na to? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 26.09.2009 01:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Nie ten wątek - wiem, wiem.........Reapley niewygodnyWklejam gdzie indziej - sorry Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
daggulka 26.09.2009 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2009 Dostałem "bana" na forum scyscraper - niewygodny temat Wiem. Ale na 100% prawdziwy http://www.wprost.pl/ar/163387/Ile-panstwo-zdziera-z-kierowcow/ Co Wy na to? bobiczek ... słońce Ty moje ... gdzie Ty sie szlajasz po innych forach ... u nas Ci źle ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bobiczek 04.10.2009 19:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Października 2009 No wszyscy kierowcy przecież.Jest nas miliony w kraju i co?Nic????????Nie macie swojego zdania????!!!!! w temacie?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
melanrz 05.10.2009 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Października 2009 Bobiczek mysle, ze nikt nie pisze, bo nie chce sie wqr..... racja jest, ze nazekamy, ze paliwo drozeje. A jak widac nie ma co nazekac na paliwo. Czas na akcyze... swoja droga z tego co pamietam litr wyprodukowania spirytusu to bodajze ok 2 zl (w gorzelni)... koszt zakupu flaszki to marza producentow, ale I tak wiekszosc to akcyzy I podatki... Wrrrrrrrrrrrrrrrrrr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts