efilo 18.09.2009 07:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Czy jest szansa na skrócenie czasu pomiędzy jednym a drugim postem? Teraz jak przeglądarki mają opcję otwierania stron w wielu zakładkach jest problem (a przynajmniej ja go mam) z oczekiwaniem na umożliwienie wysłania kolejnego postu. czasem zdążę 7-8 razy nacisnąć wyślij z komunikatem "za szybko" zanim uda mi się faktycznie odpowiedzieć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 18.09.2009 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 efilo napisał: Czy jest szansa na skrócenie czasu pomiędzy jednym a drugim postem? Teraz jak przeglądarki mają opcję otwierania stron w wielu zakładkach jest problem (a przynajmniej ja go mam) z oczekiwaniem na umożliwienie wysłania kolejnego postu. czasem zdążę 7-8 razy nacisnąć wyślij z komunikatem "za szybko" zanim uda mi się faktycznie odpowiedzieć antyflood wyszukiwarki jest ustawiony na 15 sekund oczekiwania pomiędzy pytaniami w postach chyba dłużej, wydaje mi się że pół minuty, ale nigdy nie sprawdzałem szansa na skrócenie.. patrząc na kilkuletnią ciszę wobec próśb o poprawki zgłaszane informatykom nie liczyłbym na to Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Mirek_Lewandowski 18.09.2009 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 A zdałoby się. Czasem puszczę jakąś literówkę albo inne byle co i chce poprawić. I czekam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 19.09.2009 06:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 Dzięki za odpowiedz. W zmien to w ogóle powinno być wyłączone bo niby czemu to służy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.09.2009 20:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 efilo napisał: w ogóle powinno być wyłączone bo niby czemu to służy? antyflood służy temu, by utrudnić życie spamerom, którzy po zalogowaniu się mogliby wrzucać na forum kilkanaście postów na minutę podobnie w wyszukiwarce - chodzi o oszczędzanie serwera przed 'zbombardowaniem' zapytaniami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.09.2009 20:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Ponury to jest dla mnie jasne. nawet nazwa na to wskazuje. ale ja chciałam (chyba mi nie wyszlo ) napisać o tym że opóźnienie powinno być krótsze albo wykasowane na czynność pt. 'zmień' bo to i tak nie generuje dodatkowych postów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.09.2009 20:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 To musiałby ktoś z odpowiedzialnych za FM usiąść i to zrobić - ale wiary w ziszczenie się tego to ja w sobie nie mam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.09.2009 20:20 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 zaszczepiłeś we mnie pesymizm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.09.2009 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 no cóż... w końcu nick mnie do czegoś zobowiązuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.09.2009 20:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 nie dziwota że Cię wszyscy uwielbiają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.09.2009 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 efilo napisał: nie dziwota że Cię wszyscy uwielbiają burzysz mi troskliwie wypielęgnowany ymydż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.09.2009 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 proszę Cię.... straszny OT nam tu się wkradł. mam nadzieję że nas stąd zaraz nie wywalą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ponury63 22.09.2009 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 widać antyflood źle ustawiony dlatego najlepiej będzie jak się sam zbanuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
efilo 22.09.2009 21:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 dobre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
malgos2 30.09.2009 01:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2009 Oooo, bardzo dobry pomysl z tym skroceniem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts