Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

projekt Z CHARAKTEREM 3 pracownia DOMY Z WIZJĄ

Recommended Posts

Musze pogadac z projektantem o tym oknie. Nie jestem pewien czy wlezie tam tv i czy bedzie go mozna jakos ogladac. Ja pralke chce wsadzic w kotlowni i zrobic otwor zrzutowy z gornej lazienki do kotlowni:D

Telewizor wejdzie - ja to okno zamurowałam i pomniejszyłam o około 30cm okno obok od strony tarasu - nie zepsuło to efektu a miejsca wychodzi około 1,6m - tu juz możesz powiesić 50 calowy telewizor ;)

z tym zsypem świetny pomysł :):)

• 2 weeks później...

Witam. Moja budowa ruszyła z rocznym (!) opóźnieniem. Jak już pisałam wcześniej - budujemy wersję lustrzaną.

Wprowadziłam następujące zmiany:

-wydłużenie budynku o ok. 1,5 m., co daje: wydłużenie garażu i pokoi na piętrze- nad garażem,

-powiększenie kotłowni, kosztem garażu,

-rezygnacja z 1 łazienki na piętrze - zamiast niej duża garderoba :-)

-powiększenie łazienki na piętrze o szerokość wanny,

-rezygnacja z kominka.

Domek mamy już wymurowany i czekam na cieślę (zaczyna na początku września).

• 4 weeks później...
  • 1 month później...
  • 4 weeks później...

Witam,

My jestesmy rowniez zainteresowani kupnem projektu Z charakterem 3, jednak chcielibysmy zobaczyc go w rzeczywistosci albo jakies zdjecia. Interesuja nas tez rzeczywiste koszty budowy tego pieknego domku.

Prosze o kontakt na [email protected]

Muszę mieć niestety dach 45 stopni i obawiam się jak to będzie wyglądało na żywo i jak się to będzie miało do wielkości pokoi na piętrze.

Złoty, ja też mam podobny zapis o dachu. Czy udało Ci się zmienić kąt dachu? Czy jest to problem dla architekta? Budujecie już? Dzięki, pozdrawiam.

• 2 months później...
  • 1 month później...
Witam serdecznie wszystkich,którzy nabyli ,mieszkaja albo są w trakcie budowy domu"z charakterem 3 lub wersja 4";):welcome:Mam ogromną prośbe i pytanie do osob które juz mieszkaja albo są na koncu budowy ,aby móc zobaczyć i porozmawiać w realu na temat tego dom.Najbardziej Nas interesują okolice woj.podkarpackiego,lubelskiego,małopolskiego,swiętokrzyskiego lub mazowieckiego.Czy jest to możliwe choćby jutro w sobotę 17.03.2012 lub inny dzień który bardziej odpowiada?Proszę o kontakt [email protected]:bye:

• 3 months później...
  • 7 months później...

Witam

My praktycznie skończyliśmy z grubsza. Pozostało dopracować szczegóły, tynk zewnętrzny, ogrodzenie i ogród.

Naszą kuchnię można zobaczyć na

http://tommarkuchnie.pl/meble_kuchenne.php

pierwsze 4 zdjęcia od góry.

Pozdrawiam

[email protected]

• 3 months później...
  • 3 months później...

Witam,

zastanawiam sie nad projektem Z Charakterem 3 ale chciałbym zlikwidować pustkę nad salonem i uzyskać dodatkowy pokoj (kosztem zmniejszenia korytarza do sypialni). Czy ktos wprowadzal juz taka zmiane i moglby sie wypowiedziec/ pomoc (zdjecia)? Moze jakies inne ciekawe pomysly aby u gory byly 4 pokoje?

pozdrawiam