while 21.07.2011 14:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2011 Musze pogadac z projektantem o tym oknie. Nie jestem pewien czy wlezie tam tv i czy bedzie go mozna jakos ogladac. Ja pralke chce wsadzic w kotlowni i zrobic otwor zrzutowy z gornej lazienki do kotlowni:D Telewizor wejdzie - ja to okno zamurowałam i pomniejszyłam o około 30cm okno obok od strony tarasu - nie zepsuło to efektu a miejsca wychodzi około 1,6m - tu juz możesz powiesić 50 calowy telewizor z tym zsypem świetny pomysł :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jajeczko 04.08.2011 16:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2011 Witam. Moja budowa ruszyła z rocznym (!) opóźnieniem. Jak już pisałam wcześniej - budujemy wersję lustrzaną. Wprowadziłam następujące zmiany: -wydłużenie budynku o ok. 1,5 m., co daje: wydłużenie garażu i pokoi na piętrze- nad garażem, -powiększenie kotłowni, kosztem garażu, -rezygnacja z 1 łazienki na piętrze - zamiast niej duża garderoba -powiększenie łazienki na piętrze o szerokość wanny, -rezygnacja z kominka. Domek mamy już wymurowany i czekam na cieślę (zaczyna na początku września). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattei 01.09.2011 14:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2011 Witam wszystkich , którzy zdecydowali się budować z Charakterem. My właśnie od soboty ruszamy z budowa Z Charakterem 3. Pytanko : czy ktoś już buduje ten dom w okolicy Poznania? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiber 03.09.2011 14:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2011 Ja na Slasku i chyba nie uda mi sie juz ruszyc w tym roku, chociaz jest jeszcze cien szansy, ze chociaz wyleje fundament. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tiber 21.10.2011 09:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2011 Na nowej stronie biura projektow jest super galeria z realizacji gdzies kolo bydgoszczy. http://www.projektyzwizja.pl/realizacje/z-charakterem3/z-charakterem3-realizacja-1.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosiekkk 17.11.2011 13:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Listopada 2011 Witam, My jestesmy rowniez zainteresowani kupnem projektu Z charakterem 3, jednak chcielibysmy zobaczyc go w rzeczywistosci albo jakies zdjecia. Interesuja nas tez rzeczywiste koszty budowy tego pieknego domku. Prosze o kontakt na [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilczek15 22.11.2011 22:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Listopada 2011 Witam wszystkich budujących ten dom.Aktualnie jestesmy w urzedzie i czekamy na pozwolenie. Startujemy na wiosnę.Czy ktoś w okolicach wrocławia buduje taki dom?Dajcie znać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arinsk 23.11.2011 09:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2011 Muszę mieć niestety dach 45 stopni i obawiam się jak to będzie wyglądało na żywo i jak się to będzie miało do wielkości pokoi na piętrze. Złoty, ja też mam podobny zapis o dachu. Czy udało Ci się zmienić kąt dachu? Czy jest to problem dla architekta? Budujecie już? Dzięki, pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
1van 25.01.2012 13:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2012 Witam wszystkich!!Bardzo nam się podoba projekt domu "Z Charakterem", jednak chcielibyśmy zobaczyć go najpierw na żywo. Czy ktoś z Was buduję ten dom w okolicach Sandomierza?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mattei 30.01.2012 07:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2012 Witam!My budujemy w okolicy Poznania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gress55 16.03.2012 13:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Witam serdecznie wszystkich,którzy nabyli ,mieszkaja albo są w trakcie budowy domu"z charakterem 3 lub wersja 4";):welcome:Mam ogromną prośbe i pytanie do osob które juz mieszkaja albo są na koncu budowy ,aby móc zobaczyć i porozmawiać w realu na temat tego dom.Najbardziej Nas interesują okolice woj.podkarpackiego,lubelskiego,małopolskiego,swiętokrzyskiego lub mazowieckiego.Czy jest to możliwe choćby jutro w sobotę 17.03.2012 lub inny dzień który bardziej odpowiada?Proszę o kontakt [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilczek15 19.06.2012 11:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Czerwca 2012 My budujemy we Wrocławiu, a zdjecia i blog są tutajhttp://www.dom-u-wilczka.mojabudowa.pl/?menu=konto&p=wpisyPozdrawiam milośników Domów z Charakterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gogof 30.01.2013 22:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Stycznia 2013 WitamMy praktycznie skończyliśmy z grubsza. Pozostało dopracować szczegóły, tynk zewnętrzny, ogrodzenie i ogród.Naszą kuchnię można zobaczyć na http://tommarkuchnie.pl/meble_kuchenne.phppierwsze 4 zdjęcia od góry.Pozdrawiam[email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilczek15 30.05.2013 12:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Maja 2013 A nasz po roku od wbicia łopaty wygląda tak Jeszcze tynki, podjazdy i ogród oraz ogrodzenie. Wytrwałości dla budowniczych Domu z Charakterem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pioonier 02.09.2013 10:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Witam, zastanawiam sie nad projektem Z Charakterem 3 ale chciałbym zlikwidować pustkę nad salonem i uzyskać dodatkowy pokoj (kosztem zmniejszenia korytarza do sypialni). Czy ktos wprowadzal juz taka zmiane i moglby sie wypowiedziec/ pomoc (zdjecia)? Moze jakies inne ciekawe pomysly aby u gory byly 4 pokoje? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wilczek15 02.09.2013 11:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Września 2013 Ja mam tak zrobione z dodatkowym oknem dachowym. Robi się nisko pod dachem i dlatego należy wstawić "sztuczną scianę kolankową" Ale mam 4 sypialnie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts