Berni Z 18.11.2010 19:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Może moje pytanie nie do końca mieści się w temacie, ale na pewno jest z nim związane. Jeśli już gdzieś na forum trwa dyskusja na ten temat to bardzo proszę o info. A oto moje pytanie Czy ktoś może u siebie instalował domową instalację deszczową? Znalazłam artykuł w muratorze na ten temat i wydaje się to rozwiązanie bardzo ciekawe Link do artykułu poniżej http://muratordom.pl/instalacje/instalacje-kanalizacyjne/deszczowa-instalacja,38_88.html Co o tym sądzicie? Pytanie tyko o koszt takiej instalacji oraz koszty późniejszej eksploatacji. Czy ktoś ma jakieś rozeznanie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 18.11.2010 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Może moje pytanie nie do końca mieści się w temacie, ale na pewno jest z nim związane. Jeśli już gdzieś na forum trwa dyskusja na ten temat to bardzo proszę o info. A oto moje pytanie Czy ktoś może u siebie instalował domową instalację deszczową? Czy ktoś ma jakieś rozeznanie? Chyba tu mają: http://forum.muratordom.pl/showthread.php?147443-filtrowanie-wody-deszczowej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Berni Z 18.11.2010 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Listopada 2010 Dziękuję bardzo Cieszynianko za błyskawiczną pomoc Już biegnę czytać. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Krzysiek88 04.02.2018 21:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Lutego 2018 Czy ktoś zamiast obrzeży betonowych dawał plastikowe? zastanawiam się nad tym, dałbym je od strony gdzie nie będzie jeżdżone niczym ciężkim, tylko kosiarka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts