loko5 08.02.2016 12:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2016 Tyle na ile Cię stać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
halinkoo 19.02.2016 12:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lutego 2016 (edytowane) Fajnie by było trafić w coś czym sie nastolatek interesuje, wiem też, że nie każdy ma hobby ale mój chrześniak np. kolekcjonuje monety:SPAM i kupiłam mu właśnie taki zestaw. opcja zdaje mi się fana bo i prezent, który mu sie spodoba a i na przyszłość można sprzedać i na tym zarobić. Edytowane 11 Marca 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wachok 28.02.2016 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2016 Tysiąc to dobra kwota. Osiemnastolatek szybko ją roztrwoni i nauczy się szacunku do pieniędzy. Z drugiej strony za takie pieniądze wybawi się lub kupi coś wystarczająco drogiego żeby odczuć wdzięczność za taki hojny prezent. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kinna 12.04.2016 10:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2016 (edytowane) Ogólnie ja jestem zdania, że na każdą okazję daje się tyle na ile nas stać. Jestem też zwolennikeim prezentów nieco innych niż dają wszyscy. Ostatnio na 18 sowjego chrześniaka sprezentowałam mu kurs językowy: [spamer] wiem, że jęyk jest bardzo teraz ważny a i przy okazji zobaczy kawałek świata. A wiadomo jak to jest z pieniędzmi, zazwyczaj się gdzieś rozchodzą i nie ma z nich nić konkretnego! Edytowane 12 Kwietnia 2016 przez Elfir Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawcio_er 19.04.2016 10:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Kwietnia 2016 Wydaje mi się, że dużo.. chociaż wszystko zależy od tego ile macie pieniędzy. Jeśli tego nie odczujecie to spoko, gorzej jak trzeba kredyt na taki prezent brać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts