tomaszekSL 18.09.2009 11:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam wszystkich, mam mały dylemat odnośnie szmba to mam w projekcie, a właśnie się dowiedziałem, że przydomowa oczyszczalnia jest tańsza pod kadym względem. Czy ktoś mógłby mi podpoiwedzieć na czym to wszystko polega, może jakieś wskazówki co do firmy i wykonawcy. Z góry dziękuję. [ od moderatora: temat zamknięty - zdublowany http://forum.muratordom.pl/zamiast-szmba-przydomowa-oczyszczalnia,t169586.htm ] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kot_behemot 18.09.2009 13:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Po pierwsze to musisz sprawdzić plan zagospodarowania w Twojej gminie - jeśli na terenie gminy planuje się w ciągu najbliższych kilku lat podłączenie kanalizacji to nie masz możliwości podłączenia przydomowej oczyszczalni. Druga ewentualna bariera to wielkość działki - odległości między studnią Twoją czy sąsiada a zbiornikiem muszą być zgodne z normami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts