insah 22.09.2009 17:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 Skończyłem w tym roku stan surowy otwarty. Dom bez piwnic , z poddaszem użytkowym,o powierzchni użytkowej 180 metrów, dach wielospadowy z lukarnami o powierzchni 275 metrów. Budowa koło Rybnika. Za robociznę zapłaciłem 48,5 tysiąca. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Hartwig 22.09.2009 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2009 insah, to przyzwoicie zapłaciłeś. Nawet bardzo. Ekipa lokalna czy z gór? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jaras40 05.02.2010 09:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Lutego 2010 Witam Wszystkich, Jesteśmy ż żoną po otrzymaniu wszystkich niezbędnych dokumentów do budowy. Proszę o wiadomość ile może kosztować robocizna dom około 300 m2 w tym piwnica około 120m2 - Stam surowy otwary okolice świerklańca. Moi dotychczasowi potencjalini wykonawcy - chyba oszaleli. Myślę że za 50tys bez dachu powinno być zrobione Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts