Gość Konto usunięte na żądanie 05.09.2013 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 A propos sterownika to ciekawość mnie zjadła i uruchomiłem go na biurku- stwierdzam, że czeka mnie bardzo długi weekend... sporo tam ustawień trzeba będzie przestudiować instrukcję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 05.09.2013 19:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 czekamy na spięcie całości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 08.09.2013 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Września 2013 No to działałem całą sobotę i pół niedzieli. Nie skończyłem. Ogólnie sterbox uruchomiony i w chwili obecnej steruje światłem w salonie oraz lampą zew. Fajnie, że mogę sobie przez neta włączyć lampę przed garażem dzięki czemu mam lepszy widok nocą przez kamerę. Ogólnie urządzenie jest świetne ale skomplikowane. Teraz pracuję nad zmianą właściwości włączników i mam problem ale jutro będę dzwonił do serwisu i dociekał Jako bonus zakupiłem radyjkop na budowę bo już mi 2 razy uku padło w samochodzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 09.09.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2013 A tu kolejna realizacja u klienta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulifreeq 11.09.2013 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2013 no jest kolego trochę zabawy.. ale potem ile mniej się nachodzisz, wszystko zrobisz przez telefon w ręku siedząc na fotelu i pijąc piwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 15.09.2013 18:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Września 2013 (edytowane) Wczoraj t.j. w sobotę wreszcie wylaliśmy balkony. Dokładniej mówiąc moja ekipa wylała bo ja byłem na służbie. Zrobili to w sumie bardzo ładnie i tak jak chciałem. No może poza uszkodzeniem elewacji bo im drabina poleciała. Całe szczęście jest tylko klej i siatka więc już załatane. Przy okazji okazało się, że ekipa która kopała wodę miejską do budynku uszkodziła rurę spustową od pompy ciepła. W zasadzie bym się nie kapnął ale zapadłem się po kolana w ziemi tuż obok studni. Po niedzieli mają poprawić. Edytowane 15 Września 2013 przez Konto usunięte na żądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 18.09.2013 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2013 Dziś przyszło sprytne urządzenie dzięki któremu zacznę malować Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 22.09.2013 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Września 2013 Ile zapłaciłeś za to cudo? Pochwal się później efektem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 23.09.2013 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Września 2013 Nowe kosztuje ok 700. Dałem 445 na allegro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 24.09.2013 20:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Września 2013 Dziś malowałem tym pistolecikiem.Powiem szczerze, że warty swojej ceny. Maluje równo, nie chlapie. W ok 3h pomalowałem 3 pokoje na górze w tym oklejanie okien. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 26.09.2013 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2013 (edytowane) Dziś malowałem tym pistolecikiem. Powiem szczerze, że warty swojej ceny. Maluje równo, nie chlapie. W ok 3h pomalowałem 3 pokoje na górze w tym oklejanie okien. Super! Wrzuć fotki pokoi do galerii :)Tomek chciałby się pozachwycać Edytowane 26 Września 2013 przez gosik102 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 30.09.2013 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Września 2013 Złota polska jesień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 13.10.2013 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Października 2013 mamy drzwi zewnętrzne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 16.10.2013 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 Żeby nie było że się nic nie dzieje. Obecnie testuję ogrzewanie i póki co jest ok. Temp. na zewnątrz ok 8-10 st. Pompa ciepła uruchamiana automatycznie w godz. 2:30 do 10:00 i w domu po 10ej jest 22stC. Po dwóch dniach spada do 18stC i włączam ją znowu- niech się mury wygrzewają. W domu pomalowane ściany na biało. Zaczynam gipsować niedociągnięcia i chyba w salonie całe ściany. Zamówione parapety wewnętrzne- Konglomeratowe kolor Beige Merfild. Wziąłem się za szlifowanie belek na poddaszu- efekt mizerny przy użyciu szlifierki oscylacyjnej. Zamówiona elektryczna strugarka i mam nadzieję, że pójdzie lepiej. Pozdrawiam doglądających. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 16.10.2013 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Października 2013 (edytowane) hej Jarku, robota pełna parą. Jacek wspomina że musi się do CIebie wybrać gdzie zamawiałeś parapety?? Edytowane 16 Października 2013 przez kori Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 17.10.2013 10:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Października 2013 Parapety zamówiłem w Żyrardowie. 8 parapetów z montażem 1870 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 19.10.2013 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Października 2013 Zabrałem się za szlifowanie belek na poddaszu. Najpierw kupiłem szlifierkę oscylacyjną- ale szlifowanie tym to kara bo idzie jak krew z nosa. Następnie kupiłem elektryczny strug- wszystko fajnie ale gdyby te belki były proste to brało by równo a tak- idzie jako tako... Najlepsze co może być do szlifowania belek jest gumowa końcówka do wiertarki w kształcie krążka. Do tego papier ścierny na rzep 60ka i idzie jak malina. Musowo maseczka na twarz i okulary ochronne. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 21.10.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Października 2013 Belki się szlifują, aż siwy dym leci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 22.10.2013 18:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Października 2013 Efekt dwudniowych zmagań: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 14.11.2013 22:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2013 Rekuperator już dmucha Przy okazji bardzo polecam współpracę z firmą Rekuperatory.pl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts