Gość Konto usunięte na żądanie 05.08.2013 18:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2013 Szczerze powiem, że zleciało szybko. Człowiek patrzył u innych i nie mógł się doczekać. Jak przyszło co do czego to się wściekał bo tyle tego jest, że nie wiadomo co wybrać. Do łazienek polecam zrobić projekt. W sklepach z glazurą robią w niskich cenach, a jak kupisz u nich glazurę to wliczają w cenę koszt projektu. Schody z tarasu będą po tej dłuższej stronie. Planuję je zrobić albo z kostki albo z drzewa jak taras. Prawie The End Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 07.08.2013 18:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2013 TAK O TO DZIŚ 07.08.2013r. PODŁĄCZONY ZOSTAŁ PRĄD hihi Teraz muszę podłączyć resztę kabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 10.08.2013 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2013 Mały Inwestor najfajniejszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 11.08.2013 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Sierpnia 2013 schody to jego ulubione miejsce bo uwielbia się wspinać mały zdobywca szczytów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 16.08.2013 20:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Sierpnia 2013 (edytowane) Dziś zakończyli glazurnicy. Wyszło suuuper i ekipa godna polecenia. W sumie wyrobili się w niespełna 3 tygodnie. Prawie 100m2 glazury i terakoty. W tym 2 łazienki, salon podłoga, kuchnia podłoga, garaż podłoga, hall podłoga, pralnia podłoga i trochę na ścianie. Dzisiaj też zamówiłem drzwi: Całe z drewna- DąbFirma CALmodel Longinus http://www.budus.pl/images/towary/full/longinus_1.jpg Cena 4250zł w tym nadstawka drewniana 18cm. Edytowane 16 Sierpnia 2013 przez Konto usunięte na żądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 17.08.2013 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Dopominam się o zdjęcia łazienek !!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 17.08.2013 19:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Są w galerii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 17.08.2013 19:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Sierpnia 2013 Są w galerii Cóż... Mogę tylko powiedzieć, że jest pięknie I gratulujemy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulifreeq 23.08.2013 19:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Sierpnia 2013 dawno mnie tu nie było.. widzę kolega po fachu nie obija się tak jak ja i lecisz z robotą ! to na święta Bożonarodzeniowe już chyba zamieszkacie? pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 24.08.2013 18:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Sierpnia 2013 Planowana przeprowadzka wiosną 2014 Dziś uruchomiłem monitoring. Dostęp do kamer prze internet więc oko na wszystko jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 28.08.2013 20:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Sierpnia 2013 (edytowane) Żeby nie było, że się lenię to: chodzę na służby 24h po nich idę do pracy (drugiej) i tyram do 18ej tak więc 34h ciągłej pracy ale trzeba tyrać bo kredyt się kończy, a końca nie widać Poniżej parę fotek z roboty u klienta (tynkarze się przeżegnali jak to zobaczyli ) U nas dalej działamy jutro kopiemy przyłącze wodne z sieci wodociągowej oraz przyjeżdża Pan, u którego kupiliśmy bramy i będzie montował 2 napędy do bram. Poza tym skoro wziąłem wolne od pracy zarobkowej mam zamiar dokończyć izolację balkonów i przygotować taras do zalania. Edytowane 28 Sierpnia 2013 przez Konto usunięte na żądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gosik102 29.08.2013 20:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 O ludzie ile kabli Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 29.08.2013 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Sierpnia 2013 (edytowane) Bramy chodzą same https://picasaweb.google.com/103955625377796076838/BudowaDomu02?authkey=Gv1sRgCLyc9dXNp6S8ZQ#5917592060545891442 Woda już w budynku Edytowane 29 Sierpnia 2013 przez Konto usunięte na żądanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulifreeq 31.08.2013 18:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Sierpnia 2013 no jak woda doprowadzona do domu to już z toalety można skorzystać widzę walisz na dwie roboty tak jak ja.. tylko ja robię bez kredytu.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 01.09.2013 20:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Września 2013 Woda to już była nawet z dwóch studni ale niestety kiepska... filtr po 2 dniach robił się ciemny Początkowo też planowaliśmy robić bez kredytu ale stwierdziłem, że jak mam się budować 7 lat to wolę po tych 7 latach ze 4 już mieszkać poza tym budując bez "zastrzyku kasy" człowiek ze wszystkim się szczypie bo "szkoda kasy", a tak raz się robi na całe życie. Potem się spłaca ale się ma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 03.09.2013 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Dziś zamówiłem serce domu L: http://sterbox.eu/allegro/sterbox+2rozbudowy.png tutaj możliwości przez weekend walczę z uruchomieniem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kori 03.09.2013 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Września 2013 Czyli bedzie inteligencja,trzymamy kciuki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bulifreeq 04.09.2013 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Września 2013 dla mnie piękna sprawa ten Sterbox ! ale moja żona to tego nie ogarnie za dużo dla niej.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukasz69karolina 05.09.2013 08:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 podglądam już jakiś czas... ujawniam się więc i pozdrawiam "sąsiada" zza wieeeeeeelkiej miedzy super komputerek! jej uwielbiam takie cacuszka opowiesz mi o nim coś więcej - może męża przekonam by mi takie cudo zamontował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 05.09.2013 18:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Września 2013 Witaj Korolina. Cóż mogę więcej o tym powiedzieć niż jest pokazane Ogólnie pierwszy raz to zakładam. Lubię gadżety i różne "udogodnienia". W zamyśle na początku planowałem sterować oświetleniem. Przykładowo wchodzę do domu i jest już ciemno, rozłączam alarm i załącza mi się światło w holu oraz ledy przy suficie w salonie. Jeśli czujka alarmowa nie potwierdzi mojej obecności w salonie to światło zgaśnie po jakimś czasie. W salonie na słupie przy schodach będzie wisiał tablet i nim będę załączał sceny oświetlenia, otwierał bramy garażowe, furtkę, uruchamiał podlewanie etc. Aby to wszystko zadziałało muszę spełnić jeden warunek- poskładać to do kupy mam nadzieję, że niczego nie spalę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts