Gość Konto usunięte na żądanie 18.09.2009 13:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Witam Zapraszam do dyskusji. Pozdrawiamy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Blacky 11.05.2010 06:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Maja 2010 Witam Was, Bardzo długo czekaliście na PNB. Mam nadzieję, że u nas będzie nieco krócej... Mam pytanie: ile płacicie studniarzowi? My też będziemy wiercić studnie;)Pozdrawiamy i powodzenia zyczymy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 13.06.2010 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Czerwca 2010 Witamy. Gość, któremu nie wyszło chiał 60 zł z metra rura fi40 Ten, któremu się udało wziął 100 zł z metra + 400 za filtr (4 metrowy) rura fi 110 i taką radzę robić bo pompę można schować do środka studni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RozAnia 18.03.2011 18:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2011 WitamNa forum czytałem o twoim rewolucyjnym rozwiązaniu z kominkiem - raczej kominem. Możesz troszkę to rozszerzyć, pokazać jakieś fotki z realizacji, czy planujesz płaszcz wodny, DGP, czy tylko rekreacyjne grzanie.My czekamy na papierki, chcemy wystartować na początku maja jak papiery będą i się uprawomocnią. Pozdrawiamy i obserwujemy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 01.04.2011 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2011 Witam. Wstawiłem fotki tyle że reszta robót ruszy po wakacjach. Co do samego rozwiązania to temat nam podsunął taki dobry gość od kominków. Na jednym ze zdjęć jest sama ściana, przy której będzie kominek rura od komina z piętra będzie przechodziła przez strop i bezpośrednio pionowo do kominka- dzięki temu nie potrzebna jest wyczystka- no chyba że kominek będzie otwarty- bez szyb raczej nie zaryzykowałbym czyszczenia przy takim rozwiązaniu. Ba nawet gość przy ostatniej robocie którą oglądałem nie robił zamykania komina nad wkładem. Regulacja odbywa się tylko poprzez ustawienie dostępu powietrza zasysanego z zewnątrz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RozAnia 02.04.2011 08:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2011 Uważam że rozwiązanie bardzo fajne i dzięki temu kominek nie będzie takim wielkim klockiem w salonie. Obserwuję temat czekam z niecierpliwością na realizację i zdjęcia. My na samym początku drogi do naszego miejsca na ziemi. PNB powinno być lada tydzień więc późną wiosną może ruszymy, jak nie powtórzy się pogoda z zeszłego roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 80mariusz80 11.04.2011 06:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2011 Fajna dzialka, wokol duzo zieleni, krzewow, lasy. Niestety medal ma tez druga strone - idealne miejsce zeby cos zapiep...ć z budowy. W mojej okolicy tez sa wlamania na budowy - w sumie to dla zlodzieja swietna okazja. Zwlaszcza jak juz sa kable elektryczne, albo nie daj Boze instalacja c.o. z miedzi... Gratuluje Ci cierpliwosci. My rowniez budujemy bez kredytu, choc kusi, kusi, kusi. Postawilismy SSZ rodka 6 z piwnica. Teraz czekamy na czerwiec, wtedy uzbiora sie fundusze na dalsze prace. Na razie trzymiemy sie dzielnie i nie bierzemy Powodzenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Konto usunięte na żądanie 16.09.2011 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Września 2011 Dalsze komentarze proszę pisać w głównym wątku. ZAMKNIĘTE Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts