infra111 18.09.2009 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 witam, Szukam osoby, która wyliczy mi ilośc roboczogodzin z przedmiary robót jaki posiadam. Mam wypisane pozycje KNR i potrzebuje ustalić na jakim minimalnym poziomie można ustalić roboczogodziny. Przedmiar mogę podesłać na maila.Należałoby wpisać w każdej z pozycji w przedmiarze ilość roboczogodzin. Pozostałe wartości są mi niepotzrebne. Prosze o chetne osoby do pisania na maila: [email protected]Podeśle wtedy przedmiar.Następnie warunki finansowe do ustalenia po przesłaniu przedmiaru.pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
infra111 19.09.2009 08:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 jest tu jakiś kosztorysant który podejmie sie prostego zadania ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts