mynia_pynia 18.09.2009 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Nie mam pojęcia gdzie wrzucić temat. Już pisze, o co chodzi. Mieszkam jeszcze w bloku, dużo mieszkań jest wynajmowanych i właśnie obok nas wprowadziło się 2 chłopaków 20-22 lata. Na korytarzu wystawili sobie z 6 karnistrów plastikowych (20 litrów każdy) - wali benzyną - ale mniejsza o to. Koleżanka, która mieszka pod nimi dzisiaj mnie zagadnęła, kto tam mieszka, bo całą noc coś przesuwali i było słychać odgłos upadających plastikowych baniaków. Hmmmmm... No i przyszło mi na myśl, że otworzyli mała fabryczkę, (nie chcę wylecieć w powietrze), więc może ktoś się zna, na produkcji substancji "wyskokowych". Szukałam w „przyjacielu google”, ale receptur nie znalazłam. Przecież nie chrzczą paliwa w bloku ...!? Zadzwoniłabym na policję, ale nie jestem pewna czy te karnistry trafiły tu napełnione? Może jak powiecie „oczywiście ze słyszenia”, do czego nielegalnego może służyć benzyna – albo może coś, co pachnie jak benzyna a nią nie jest??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariankossy 18.09.2009 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Chlopaki pewnie pracują w transporcie i to co im zostaje zabierają do domu zeby potem opchnać . A czy tak ciężko jest ich zapytac po co im ta benzyna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mynia_pynia 18.09.2009 18:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 No proszę cię, wiesz jak teraz jest w nowych blokach - sąsiadów się nie zna, bo zmieniają sie jak w kalejdoskopie, co dopiero wtykać się w cudze sprawy. Już nie wspomne że kulturą nie grzeszą, po a) zostawiają to cos na korytarzu, po b) chodzą fają w gębie po korytarzu zostawiając smród za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
coulignon 18.09.2009 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 aceton - jeden z tzw prekursorów narkotykowych.Zapach moze przypominać benzynę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Szef23 18.09.2009 19:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Września 2009 Przechowywanie benzyny, butli gazowych propan butan itp w blokach jest zabronione Zgłoś do dzielnicowego lub do rady osiedla Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 19.09.2009 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 do czego nielegalnego może służyć benzyna Benzyna (ropa) służy np. do spuszczania jej nocą z cudzych baków. Bardzo ostatnio popularne wśród młodzieży uczącej się, kupującej 20-letnie wyroby samochodopodobne za 100 euro. Niestety na paliwo już nie ma, starzy nie chcą się dołożyć a tu i laskę trzeba przewieźć, i z kumplami na dyskotekę wyskoczyć. Oczywiście przy okazji kradnie się anteny CB, lusterka, lampy, kołpaki (do odkupienia w znanym serwisie aukcyjnym). Nie wierzycie? Przejdźcie się na najbliższy komisariat lub parking (szczególnie dla TIRów) to Wam powiedzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2009 09:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 ... Zadzwoniłabym na policję, ale nie jestem pewna czy te karnistry trafiły tu napełnione? ... zadzwoń - przeciez Cie nie zamkną za to ... najwyżej dostaniesz pare pał ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panda 19.09.2009 09:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 najwyżej dostaniesz pare pał ... Jakiś uraz czy fobia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 19.09.2009 10:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Września 2009 najwyżej dostaniesz pare pał ... Jakiś uraz czy fobia? wstaw sobie co Ci pasuje http://torun.gra.pl/informacje-6205,policjant-zgwalcil-dziewczyne-ale-nie-pojdzie-za-kraty.html Policjant zgwałcił, koledzy go chronią http://www.tvn24.pl/12691,1616728,0,1,gwalcili-palkami-i-butelkami-po-wodzie,wiadomosc.html Policjanci czy gangsterzy itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts